Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב שלי הרבה פעמיים נכבה בכיבויי לא סטנדרתי וכאשר המחשב עשה scan disk הוא מעלה לי מלאה תיקיות found00/0 משהו כזה והם לא הפריע לי ממש אבל עכשיו הם תופסים גייגה ואני לא יודע האם מותר למחוק אותם , יש לי חלונות 2000 SP4
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אולי לא ברורה. אז ככה: כתבתי המון ועשיתי קונטרול סי, וסגרתי את הקובץ, וכשאני עושה קונרול וי זה לא עושה כלום. אז חשבתי לי, האם יש באיפה שהוא את המידע שנעלם? חבל לי לכתוב הכל מהתחלה... איפה מוצאים את זה? היו שלום ו... MAY THE FORCE BE WITH YOU!!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-