Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור IRDA על הלוח הראשי במחשב שאני מאפשר את ה IRDA דרך הביוס, הוינדווס ישר מתקין לי אוטומטית את ההתקן של ה IRDA שלו יש אפשרות לגרום לו לא להתקין את זה אוטומטי? אני רוצה לגשת ל IRDA כמו ליציאת COM ניסיתי לשחק עם הפורטים של ה IRQ ולבנות יציאת COM "חדשה" עם הפורטים שקבעתי ל IRDA בביוס זה רק משגע את המערכת הפעלה וגורם לריסטים.. יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב-Vista sp1. כל שלוש שעות האינטרנט קופא ואי אפשר לטעון שום דבר חדש, הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא ריסט של המערכת. אני מחובר ברשת עם עוד מחשב עם מע' הפעלה זהה וכשאצלי האינטרנט קופא, שם הכל עובד --> אין בעיה בראוטר. יש אצלי ZoneAlarm מותקן וכבר ניסיתי למחוק אותו אך זה לא עזר. עוד משהו שממש מסבך את החידה הזאת זה שלפעמים אם נניח בחלון מסויים של דפדפן יש איזה אתר פתוח אז את אותו האתר אפשר להעלות מחדש ולגלוש בו אך אם פותחים חלון חדש עדיין אין אינטרנט. בנוסף, פקודת פינג עובדת לכל אתר כאשר האינרטרנט בדפדפן מת..... מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-