עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eliaz_b,

למה זה מופיע לי? שוב ושוב ושוב....

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. Started by skp333,

http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5287

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  5. נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by slrr,

ואם יש קשר אז הבדלים בין הגרסאות 32\64 bit

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by Lethal_Acid,

אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by maxwell10,

I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?

10. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

11. סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום, במחשב חדש ASUS P5E-VM HDMI עם כרטיס רשת מובנה יש תופעה משונה כאשר משתמש שאינו ADMIN מנסה להתחבר ראשון אין חיבור לאינטרנט!?! כאשר ADMIN מתחבר אין שום בעיה. אם ADMIN מחובר, NON ADMIN שמתחבר במקביל (SWITCH USER) אין בעיה. מדובר ב XP SP 3 עם כל העידכונים נראה לי שזו בעיית חומרה כיוון שבמחשבים אחרים בבית אין שום בעייה כזאת :s05: מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.

14. יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by kobibo,

יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by u_o,

http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. Started by R9800P2,

יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by STM,

יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by Gliding,

היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by zeroone,

שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by moonjib,

בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by shtrum,

אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים