Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
I had mallware in computer, I removed by using anti mallware and the restart computer then the log on user apear and when I write in user name : Admin it show me the "wallcome" windows but after 1 sec it log off, I cant get to desktop what to do?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים מציקה לי בעיה מעצבנת - כשאני גולש בתיקיות הכוונה היא גלישה למעלה למטה, הכל זוחל ולוקח לזה חצי שעה לטעון כל שורה של תיקייות. אוקיי נועם עזר לי לשחק טיפה עם דברים וגיליתי שני דברים - האחד - כאשר אני במצב תצוגה - תמונות ממוזערות אין יותר תקיעות ובכל תצוגה הכל זוחל אלא אם כן אני מסמן את כל התיקיות ואז אין תקיעות ם_ם מוזר אבל נכון. רציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את התקיעות גם בתצוגות אחרות מכיוון שאת תמונות ממוזערות אני שונא במיוחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה של מחשב חדש אצל אח שלי, שמתי לב שהופיע אייקון ב-Task Bar של- Safely Remove Hardware אשר כולל את שני הכוננים הקשיחים (כונן אחד למעשה שמחולק ל-2 Partitions). ההנחה שלי היא שהמחשב מזהה את הכוננים הקשיחים כהתקנים חיצוניים. האם אני צודק? מישהו יודע איך אפשר להסיר את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קראתי פה הרבה דיונים לגבי עניין הPF אבל אני מודה שעדיין לא הבנתי מה מומלץ... אני מחפש ביצועים כמה שיותר טובים ויש לי 1 גי'גה זיכרון DDR1.. הPF שלע כרגע הוא 1534 שזה מה שרשום שמומלץ ע"פ המערכת... זה נשמע לכם בסדר? בהתחשב בכך שלא אכפת לי שזה תופס לי מקום בHD.. חלק אומרים שמומלץ פי 1.5 מהזיכרון הפיזי שיש לך חלק אומרים להוריד ל200-300...בקיצור..למישהו יש תשובה (יחסית) חד משמעית ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב מבוסס core i7 לפני כמה ימים, התקנתי תמערכת 32 BIT של HOME , השתמשתי בתוכנה CPUZ והיא מזהה 3 כרטיסי זיכרון בעלי נפס של 1GB וכאשר למאפיינים שלי המחשב רושם 2 GB. הכונן הקשיח מזהה רק 320 GB במקום 1TB. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-