Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה לעשות אני מתעבד!!!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-