Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה כרה לפניי שבועה או משו כזה והבעייה היא כזאת: *אין לי שום דרך לגעת בשורת המשימות (זה פשוט מראה שעון חול לא משנה מה אני עושה) *המעבד תמיד על 100% שימוש גם אם אני לא עושה כלום! *מה שתופס את כל המעבד הוא הקובץ explorer.exe (אני יודע את זה לפי הטסק מנגר) *ברגע שאני אומר לו end proces לקובץ explorer.exe (דרך התסק מנגר כמובן) הכל בסדר ואני עובד כרגיל על המחשב חוץ מזה שאין לי את כל הממשק ה"נוח" של ה-אקס פי... אבל אני יכול להריץ הכל כמו שצריך (אני מריץ דברים בעזרת הטסק מנגר) אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כי לי כבר אין רעיונות... אהההה ויש לי את העידכון הזה נגד הווירוס של הריסטרט... (למנהלים- אני יודע שזו לא כותרת משו אבל אין לי רעיון לכותרת יותר טובה... אם תתנו …
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעלות את המקלדת הוירטואלית בווינדוס 98 אבל לא מוצא אותה. ב XP אפשר עם הפקודה OSK אבל ב-98 הפקודה לא עובדת. אז איפה המקלדת הזו ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-