עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום יש לי בעיה במחשב הנייד - לפעמים (פעמים רנדומליות) כשווינדוס עולה- הוא לא מציג חלק מהאייקונים בtaskbar. הtask manager מראה שהם כן רצים (שירותים כגון F-PROT ANTI VIRUS, סמל הסאונד של WIN XP וסמל החשמל שם. כמו כן סמל החלפת חומרה מהירה) וכשמנסים להריץ אותם באופן עצמאי מתקבלת שגיאה (כבר רץ!) כדי ש"יעלו" כל הסמלים שם צריך לעשות ריסטארט, במקרה הרע כמה מהם. אני ממש מתחרפן מזה! בבקשה עיזרו לי. *הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  3. אני רוצה לעשות למשל שמקש F12 שאף פעם גם ככה לא בשימוש תמידי ......אני רוצה לעשות שכל פעם שאני אלחץ עליו הוא ישים לי כ 12 ספרות ......שכל פעם אני מכניס ידנית ..... נראה לי קוראים לזה STICKEY KEYS .......לא מצליח למצוא את זה ב SP2 ....... איפה זה נמצא ? תודה.

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  4. דקות נתקע אחרי הכול פעולות תוכנות ...אם אפעלה חדש שוב נתקע דקות...אני לא מצא בעיות והודיעו שגיאות...סרקתי שגיאות ועוד שלא מצא בעיות מבאס...אפילו נתקע..יש פתרון משהו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by wollmann,

אני מחליף לוח אם הלוחות עם צ'יפסטים שונים: אחד VIA KT400 והשני nForce2. האם אני אצטרך לשים windows מחדש?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by moshem151,

היי לכולם אני רוצה לעשות SCAN DISK -ל-XO HOME דרך הדוס ולא הדרך הרגילה.מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הינה סוף כל סוף הוא מגיע סגן נשיא בקבוצת המערכות במיקרוסופט הודיעה בidf שזה יוצא לשוק עוד פחות מ4 שבועות הוא אמר שחלק מן התכנות שבניות מ32 יש שיפור של 35!! אחוז כן שמעתם טוב ועוד אני זוכר שאינטל אמרה שאין לזה משמעות כזה גדולה שamd הוציא את המעבדים אבל הוא אומר שבסה"כ יש שיפור של פלוס מינוס 5 אחוז אבל אני מעמין שמשחקים ועריכה השיפור יהיה יותר רציני מ5 אחוז הוא הודיע גם שכדי להתחיל להמיר את הקוד ל64 http://www.tomshardware.com/hardnews/20050302_013240.html נ.ב זה יהיה ממש מצחיק אם זה יצא באחד לאפריל

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by 1,

הרצתי HijackThis log file analysis ואת Windows AntiSpyware ושניהם זיהו את התוכנות הבאות כמרגלים: Download Accelarator Plus KaZaA Lite k++ שתי תוכנות שעד היום הייתי בטוח שתמימות לחלוטין. התוכנה הראשונה מאוד שימושית ומאיצה לי מאוד את ההורדות. מה לעשות? האם הם באמת מרגלים? איזה תחלופה אפשר למצוא במקומם?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by slim_shady,

בבקשה, משהו מוכן לבדוק את הלוג שלי? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:09:32, on 10/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by The-Devil,

קניתי דיסק חדש של 160 גיגה חיברתי למחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה אבל המערכת מזהה לי את הכונן בתור כונן F!!! ולא כונן C כונן C מוגדר כהכונן הישן שלי שעליו יש מערכת הפעלה אבל המערכת הפעלה עולה דרך הכונן החדש F, שעליו התקנתי וינדוס איך אני יכול לשנות את זה? האם דרך הביוס צריך לשנות את הערכים? או שדרך הוינדוס יש איזה הגדרה שאפשר לשנות לצורך זה? אם אין אפשרות שכזו אני כנראה אנתק את הכונן הישן אתקין שוב את הוינדוס על הכונן החדש ורק אז אחבר את הכונן הישן. אבל אם יש דרך יותר פשוטה אז למה למה לא לנסות? תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אהלן , עכשיו הגיע אל חבר שלי מחשב חדש ורציתי לדעת אם צריך דיסק בשביל שלוח האם יקלוט את ההארד דיסק , ואם צריך מאיפה אפשר להוריד אותו ואז לצרוב? זה הלוח אם וההארד דיסק Hard drive: SATA 80GB 7200RPM Motherboard: ECS\BIOSTAR 800 HT

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

שלום, קניתי כרטיס קול חדש של CREATIVE, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו והכל עובד בסדר. הדבר היחיד שמפריע לי עכשיו הוא שכשאני מפעיל את המחשב אז ב TACK BAR יש לי 2 אייקונים של Volume Control אחד של הוינדוס הרגיל (XP) ועוד אחד של ה CREATIVE שיש בו קצת יותר אפשרויות. איך אני יכול לבטל את הזה של הוינדוס?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SHAY951,

גוגל ישראל לא פעיל בכלל (הדף עולה בתצוגה לקויה, ושאני מריץ חיפוש הוא לא מוצא את הדף) . גוגל.com עולה, אך בחיפוש הוא פותח חלון חדש, שבו תוצאות החיפוש בכלל לא תואמות למה שרציתי, אם אני מפש תמונות, הוא מפנה אותי לאתר מוזר של דברים שאני לא רוצה לראות. סרקתי לוירוסים ופסייוורים עם מה שיש לי ולא עזר כלום. מה לעשות? תודה לעוזרים.

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by pavlo,

שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ea666,

שלום. יש לי משהו מוזר קצת... שאני בודק כמה מקום נשאר לי אז רשום 2.40 GB ואני מסמן את כל הקבצים בכונן רשום שיש לי 30.4GB קבצים... אז בחישוב מהיר עשיתי 37.2-30.4=6.8 GB אז אני מעוניין לדעת איך אני מחזיר את ב GB החסרים שנעלמו לי?! ואני עשיתי לראות את כל הקבצים ככה שאין מוסתרים... תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by e-gnt,

קיבלתי את המחשב החדש שאני מכניס דיסק הוא מזהה אבל לא פועל (5 דיסקים ניסיתי..) הכבלים טובים בדקתי כמה פעמים אני נואש,תודה ד"א יש לי צורב lg רגיל,לוח dfi lanparty מעבד 3000 939 והארדיסק wd 120 sata

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

האם יש קובץ שיוכל לשנות את הסביבת עבודה של ווינדוס 98 לעברית??? מדובר בווינדוס 98 SECOND EDITION . אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לדבר כזה. עריכה:דרך אגב יכול להיות שישנו בדיסק התקנה של הווינדוס התקנה בעברית ואני לא יודע איך להפעיל אותה..אז איך אני משדרג מאנגלית לעברית???

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  21. המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב 1. התפריטים שיש בסרגלי כלים (קובץ, עריכה, הוספה וכ'ו) נעלמים עד שאני עובר עליהם עם העכבר. זה מעצבן לסמן את הכול כל פעם בשביל לראות את האפשרויות. הבעיה מתרחשת בכל מקום שיש את הסרגלי כלים כלומר דפדפן, בתוכנות, המחשב שלי וכ'ו. הנה תמונה של הבעיה איך אפשר לפתור את הבעיה? 2. אני לא מצליח לשחק בשתי משחקים באינטרנט Splinter Cell 3: Chaos Theory ו Rainbow Six 3: Raven Shield המשחקים עצמם עובדים (הצלחתי לשחק בסינגל) אבל אם אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה זמן המשחק נופל ואני מקבל הודעת שגיאה. בהתחלה קיבלתי הודעת שגיאה ב RS והצלחתי לסדר אותה בעזרת עדכון האחרון למשחק אבל עכשיו יש בעיה חדשה הצלחתי לשחק במשחקים אחרים באינטרנט, חשבתי שזה בהתחלה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Electric Boom,

קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. (ynet)הסוף לפיראטיות??? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3052196,00.html

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. היי לחבר שלי יש בעייה ... כל פעם שהוא מנסה לפתוח לינקים של אינטרנט זה רושם לו בווינדוס את השגיאה הבאה: "אין אפשרות להשלים את הפעולה, מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה. לחץ על "מעבר אל" כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעייה" כפתורים: מעבר אל נסה שנית ואי אפשר לסגור את זה זה לא נותן... איך פותרים? WindowsXP SP2 בעברית עם כל העידכונים הכי אחרונים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים