עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asus7,

מתי יוצא SP3 לXP?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. Started by משה אופניק,

מתי יוצא SP3 לווינדוס XP?

3. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים!!!!!!!!! רציתי לדעת מתי אמור לצאת Win Xp Pro SE? בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by התנין,

מתי יוצא אופיס 2007 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by ormat,

ואם אני קונה היום וינדוס 7 ואקס' 8 האם השדרוג ל 9בחינם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני לא מבין מי שקנה וויסטה זה כאילו שקנה איזה תוכנה מעולם שלישי, ונדפק, או שאפשר להמשיך עם וויסטה, מה רע סה"כ ויסטה עברה שינוי ויזאולי נחמד, אני לא רואה לשדרג אם המחיר לא יהיה 20 עד 30$ אנחנו לא פריארים נקודה כל החברות השרלטניות כמו אפל סוללארי סמסונג וכדומיהם, גם מייקרוסופט שוכחות שיש גם את ישראל על המפה בכל העולם יש 30$ גם שבישראל יהיה זהו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by redead,

דיברו על זה כולכך מזמן וזה משום מה לא יוצא..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. למה אני שואל כי מיקרוסופט אמרו שהוא צפוי להשתחרר בחודש מאי 2019 ואנחנו כמעט הגענו לאמצע חודש ולא קורה כלום אני מדבר על העדכון המלא והסופי הרגיל RTM או איך שיש ולא preview buiild תודה רבה

14. ? ואם למשהו יש את הדרישות של המערכת?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by fffSSS,

מתיי יוצא SP2 בעברית ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. יש לי מחיצה אחת עם ויסטה 32bit ו ווינדווס 7(בילד 7000) גם 32bit ואני רוצה לעבור ל64bit בגלל שיש לי 4GB בעיקרון יש לי 2 מחיצות אבל כשאני בויסטה הוא מראה עוד אחת של 200MG בערך ואמרו לי שזה נורמלי ושזה של ה7.. בקיצור..מה הדרך הנכונה לפרמט אותם למעבר ל64bit?(אני רוצה להשאיר את ה7 עם הויסטה כמו שעכשיו) בבקשה תיהיו ספציפים כמה שאפשר וכמה שתוכלו לפרט... והאם יש עוד דברים שעליי לדעת על מעבר ל64bit? האם התוכנות של 32bit כמו rocketdock , fraps , ccleaner וכו' יעבדו כרגיל?או שצריך להוריד את כל התוכנות על 64bit? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by IlanF,

יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אהלן. קראתי לפני כמה חודשים סקירה בThe Marker IT של ויסטה. כתבה שנלקחה מפי.סי. מגזין אם אני לא טועה... הכותבת לקחה שני נייחים עם מפרט טכני זהה, על אחד מותקנת XP ועל השני ויסטה וגלשה לאותם מקומות בשני המחשבים במשך כחודשיים . על שני המחשבים הותקנו התוכנות Ad-Aware+SpyBot S&D במחשב עם הXP נמצאו הרבה יותר דברים מאשר במחשב עם הויסטה. האם בויסטה יותר "חורים" נסגרו ? היא טיפה יותר מאובטחת מ-XP ? אני ממש בדילמה. מבחינת החומרה המחשב שלי מוכן, אין בעיה כאן. תודה מראש לעונים !

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by pxst17,

יש לי מאז שקניתי את המחשב את ה-WIN7 שזה שנתיים ויותר.. האם כדאי להתקין 8.1? המחשב שלי לא עושה בעיות או משהו, הוא גם די מהיר אבל אני שוקל את זה.. 8.1 ממש יציבה? מהן הסיבות שכדאי לעבור ומהן הסיבות שלא כדאי?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  22. מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום ותודה על הקריאה מראש. אני משתמש בווינדוס XP כבר המון שנים וחשבתי להחליף לווינדוס 7 ULTIMATE. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואחד הדברים היותר חשובים לי זה שאם אני מחליף ווינדוס המשחקים יעבדו באותה צורה כמו שהם עובדים לי ב XP.. המפרט שלי הוא כזה: יש לי מעבד AMD athlon 62 X2 5200+ שעובד במהירות 2.6 ג'יגה הרץ. dual core כמובן. 2 זיכרונות של ג'יגה כל אחד של corsair DDR2 800 מגה הרץ. כלומר 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגהבייט GA-M56S-S3 כרטיס מסך של Nvidia Geforce 9800GT 512MB. המחשב הזה הוא בן 3 שנים וההתלבטות העיקרית שלי היא האם כאשר אני אתקין ווינדוס 7 הוא יצרוך לי יותר זיכרון בהתחלה ויותר ביצועי מעבד ובכך יגרע מהביצועים במשחקים. אם יש עוד דברים שעולים לכם בלי קשר למשחקי…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  24. אז ככה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד... יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט. אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...) מה אתה אומרים? שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין להתקין וינדוס ויסטה אבל אני לא יודע איך זה הולך בידיוק ההתקנה... 1) האם שווה לי להתקין וינדוס ויסטה על המערכת שלי? 2) האם אפשר להתקין את ויסטה בנוסף ל-XP? 3) האם אני מתקין דרך ה-boot (המסך הכחול) כמו ב-XP? אם אפשר הסבר (או לפחות הפנייה לתראד המכיל הסבר על השאלות).

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.