Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש באקספלורר 6, יש לי חלונות XP פרו עברית. לאחותי יש לה ילד וילדה, הם גולשים לאתרים בכל מקום. אני רוצה להיסתכל מסמך קובץ היסטוריה שילד\ה ביקרו כמה מקומות אתרים. באקספלורר 6 איפה זה נמצא לראות מסמך קובץ אתרים היסטוריה שהוא ביקר? אני לא יודע איפה זה נימצא. אני היסתכלתי בהגדרות באקספלורר 6 ולא מצאתי. אני לא מתכוון לקיצור דרך לחצן כפתור שנקרא "היסטוריה". אני מתכוון האם יש קובץ אחד קטן או גדול ששמור על אתרים שהילד ביקר מקומות באתרים או אקספלורר מאחסן כתובות אתרים שהילד ביקר באתרים. אני לא צריך תוספת תוכנה צד אחר זה עולה כסף וגם חינם,ולא מבין תוכנה אחרת. אני רוצה לדעת איפה מוחבא קובץ של אקספלורר 6 נימצא כתובות אתרים שהילד ביקר מכמה מקומות אתרים? זה מאוד חשוב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hi all. I've just installed Windows 98 SE (English version, not Hebrew enabled/localised) and I don't have hebrew support. On 'Regional Settings' I can't choose Hebrew from the language list. What can I do ? thx
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להגדיר RDP בWIN7 ULTIMATE ואין אפשרות גישה לשרת משום מה.. ציוד: ראוטר של TPLINK,עקבתי אחרי GUIDE איכותי שהסביר שלב שלב וכאשר אני מזין את הIP של הPC הוא מתריע כי אין חיבור כי :אין חיבור,המחשב המרוחק כבוי,המחשב המרוחק אינו זמין ברשת. מה עושים?? בנוגע לפורטים הפורט פתוח בראוטר ואין הגבלת FIREWALL וקיבעתי את המשתמש ADMINISTRATOR של WIN 7.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא חדש.. נקנה מערוץ הקניות ( לא אני המלצתי כן..) לא יודע בדיוק את המפרט, אני חושב CELERON 2000 ו 256 DDR זיכרון. המחשב הגיע ריק, התקנתי בו WINDOWS XP עם SP2 .. הגיע הטכנאי של HOT התקין לו אינטרנט ואז שמתי לו קספרסקי עדכנתי כל מה שצריך... אבל הוא טוען שהמחשב איטי.. וזה לא הגיוני, הרי גם אם זה CELERON זה לא אמור להיות איטי.. ובאמת שהלכתי ראיתי שה ICQ נתקע קצת (גירסה 4) ובמחשב הישן שלו PENTIUM 3 עבד לו יותר מהר.. מה יכול לגרום לאיטיות? יכול להיות שכבר נכנסו וירוסים למחשב בגלל שהוא היה מחובר לאינטרנט בלי אנטיוירוס? לא נראה לי הגיוני.... כי כבר מותקן SP2 אז מה הסיכוי שנכנס כבר וירוס ? אני הולך אל החבר שוב מחר כדי לבדוק.. יש לכם אולי הצעות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לבצע Dual-boot למערכת שלי חילקתי את הכונן שלי לשניים 250GB כל אחד C ו D מעוניין לעשות התקנה על כונן D שהוא extended של C בעת ההתקנה טוען את כל הדרייברים עד הסוף מגיע ל WINDOS setup..ונתקע שם שאלותי הם : האם בגלל שהמערכת המותקנת היא WIN 7 אני לא מצליח לעשות clean install על כונן D ? או האם בגלל שהיא 64 ביט והמערכת שאני רוצה להתקין היא 32 ביט? או שפשוט אי אפשר להתקין XP ברגע שהמערכת הראשונה היא 7 WIN או VISTA **אני מנסה להתקין על מחשב נייד שהושק עם WIN 7 בבדיקתי באתר היצרן ( ASUS ) יש עדכון ביוס - ביצעתי גם אותו לגרסא האחרונה -כדי להסיר ספק . אני יודע של 7 WIN יש XP MOD אל הוא עובד רק עם גרסת ה ULTIMATE - ובלי שם קשר אני מעדיף לעבוד עם המערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא עובד ... אני עכשיו במוזילה ששלח לי חבר תהתקנה ... היום בצהריים היו לי בעיות עם המחשב ...לבסוף החליט האקספלורר לא להראות אף דף אלא להציג THE PGAE COULD NOT DESPLAY .... זהו בעצם . לא משנה איך זה קרה אבל האינטרנט שלי עובד - הכל אייסיקיו וקאזה והכל אבל האינטרנט אקספלורר לא ... במוזילה אי אפשר לעדכן ווינדוס . ואין לי אפשרות לגירסא חדשה של IE - לי יש תהכי חדשה (אני מניח) מה עושים ? תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
וכן יש לי כבר את SP1 מותקן.. פשוט ללכת לאתר של מיקורסופט ולהוריד עצמאית?
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל כמה שניות דקות קופצת לי הודעה כגון אלו: http://photos.walla.co.il/natim90 אני לא מצליח להיפטר מהם גם אחרי שאני מריץ ADAWARE ו SPYBOT למישהו יש מושג מאיפה הן מגיעות? (יש לי WIN2000) תודה.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, האם יש אפשרות שכאשר אני מוריד קבצים דרך הכרום, הקבצים יעוברו לתקיות משנה בתיקיית הורדות לפי סוג הקובץ? לדוגמא אם אוריד מלא jpg הם יעוברו לתיקיית תמונות וכך הלאה לשאר הקבצים?.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מוכר מחשב ישן שלי ואני רוצה לפרמט אותו מבחינתי גם למחוק את הווינדוס איך אני עושה את זה? כשאני מנסה לפרמט את כונן C המחשב לא נותן לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
לוקחת במחשב שלי צעד אחד קדימה. אם עד עכשיו זה בסה"כ היה דף הפתיחה שלא הצלחתי להחליף, כרגע כל כתובת שאני מנסה להכניס נבלמת ואני נשאר באותו דף (about:blank, שמצטייר כאוסף לינקים בנושאים שונים - למרבה האירוניה גם הקשה עליהם משאירה אותי באותו המקום). הרצתי ספייבוט, אד-אוור, אנטיוירוס ואת הקובץ רג'יסטרי הזה שדובר עליו באחת התראד'ים האחרונים - נאדה. הדרך היחידה לגלוש כמו בנאדם היא לפתוח את "המחשב שלי" (במקום את האקספלורר, כרגיל) ולהכניס אליו את כתובת האתר
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-