עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. @!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by z94x2,

חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by alex241286,

כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by tamar,

שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by danieluv7,

אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום ! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח חדש במחשב שלי תחת ויסטה ולמלאת אותו חומר לחבר שלי (גם לו יש ויסטה) כבר פעם היסתבכתי בכזה מצב שהכונן שהגיע אליו לא היה בבעלותו והוא לא יכל לשנות בו כלום ונאלצתי להגיע אליו הביתה ולבזבז זמן בלקבל בעלות ולשנות הרשאות . האם יש דרך להמנע מכך ושהכונן לא יהיה מוגבל תחת בעלות או הרשאות כלל ? בתודה מראש ! מחכה לתשובתכם !!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. ולינוקס ו-XP כן (ה-XP מותקן על ההארד דיסק הזה שלא מזוהה בויסטה). למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by aviran17,

ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by asypeer,

הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by omrij,

גירסת ULTIMATE אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by Darkone,

קיבלתי לא מזמן את וויסטה Ultimate Edition בעיברית, אני מעוניין בגירסה אנגלית, האם יש דרך להתקין אותה באנגלית או שהגירסה היא עברית בלבד?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  18. לפני קצת יותר משבוע קניתי ווינדוס חוקי ב 800 ש"ח + פורמט שזה עוד 100-200 ש"ח והיום אחרי קצת יותר משבוע נכנס לי וירוס ודפק לי את כל המחשב אין לי התחל אין לי כוננים -כלום- בלאגן שלם. בקיצור אני יודע איך לעשות פורמט אז הכנסתי את הדיסק(ווינדוס חוקי XP PRO) והתחלתי בפורמט שסיימתי ואז יש את הכניסה אני רואה שזה לא עשה כלום.. נסיתי שוב לעשות פורמט ושוב לא עשה כלום. הקטע בכל הסיפור שאני עושה את הפורמט כמו שצריך ורק שזה נכנס לווינדוס אני רואה שכל התיקיות והכל כאילו לא עשיתי בכלל פורמט. מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה בבקשה תעזרו לי למה אין לי כסף ללכת לטכנאי שוב :'(

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by idang,

אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?

22. Started by Some Thing...,

טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by שון,

שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by NOSTREDAMUS,

כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by Couthzoe,

שלום לכם, הצלחתי להתקין לפני שבועיים Win7 על גבי WinXP (שניהם 32bit), והיום הייתי צריך להתקין אותו מחדש בגלל ספייוור שמצאתי ולא עזב אותי לנפשי. החלטתי, בטיפשותי, להפעיל גיבוי של WinXP על ידי Norton Ghost ולאחר מכן להתקין ווינדוס 7, אבל לצערי הDOS של גוסט לא עלה וכנ"ל לגבי הBOOT של הווינדוס שנתקע. בכל מקרה, הצלחתי להתקין ווינדוס XP מדיסק אבל כשאני מנסה להתקין 7 על אחד הPartitions, ההתקנה כותבת שאין לי מספיק מקום כשבבירור כתוב שיש לי 335 ג'יגה פנויים, וגם מסוג NTFS. הנה הPartitions שנמצאים כרגע: D:\) NTFS 335.46GB (G:\) NTFS 129.23GB (C:\) FAT 8MB - זהו ה Partition לStartup של גוסט ועוד 1.06GB שלא הוקצאו זה בלאגן... ניסיתי גם להריץ liveUSB ו liveCD של Gparted ולפרמט הכל אבל…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים