עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

2. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by פיפא,

שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  7. :s05:

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by tomer_et,

כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by navk2,

בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by tommy_g,

שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by d1v,

קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by SharonSx,

היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by BloodyW,

האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by Voodude,

יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  20. שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by xtract1,

קראתי פה הרבה דיונים לגבי עניין הPF אבל אני מודה שעדיין לא הבנתי מה מומלץ... אני מחפש ביצועים כמה שיותר טובים ויש לי 1 גי'גה זיכרון DDR1.. הPF שלע כרגע הוא 1534 שזה מה שרשום שמומלץ ע"פ המערכת... זה נשמע לכם בסדר? בהתחשב בכך שלא אכפת לי שזה תופס לי מקום בHD.. חלק אומרים שמומלץ פי 1.5 מהזיכרון הפיזי שיש לך חלק אומרים להוריד ל200-300...בקיצור..למישהו יש תשובה (יחסית) חד משמעית ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by nandrut,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים