עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by predator_008,

שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by finish,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  3. זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by finish,

יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64

6. במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  10. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by messi,

מה יותר טוב vista 32bit או vista64bit?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by alon15,

האם אני יכול להתקין גם ויסטה וגם XP ???? ולבחור שאני מדליק את המחשב?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. אהלן חבר'ס.. חברה שלי בעלת מחשב דומה לשלי שמריץ כמובן XP SP2 ללא שום תוספות כאלו ואחרות. אתמול אחרי שאחינית שלה שיחקה במחשב היא גלתה שהאיקון של המחשב שלי מוצג עם האיקון של"מסמכים שלי" ואילו האיקון של המסמכים שלי מוצג עם איקון של אינטרנט אקספלורר בכלל... בגלל שאלו לא קיצורי דרך אין לי מושג איך לשנות את זה. גם כשעשיתי קיצור דרך לעניין זה לא נותן לי לשנות. כשלקחתי את האיקון הבעיתי והכנסתי אותו למשל לאחת התיקיות שעל השולחן עבודה,בתוך התקיה,האיקון הוצג כראוי (ז"א המחשב שלי עם איקון של המחשב שלי) אבל ברגע שהחזרתי לשולחן עבודה הבעיה הראשונית החלה. אשמח לתשובה ופיתרון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  16. המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by hagayben,

בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by miki_michal,

היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.

19. אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by 1,

הרצתי HijackThis log file analysis ואת Windows AntiSpyware ושניהם זיהו את התוכנות הבאות כמרגלים: Download Accelarator Plus KaZaA Lite k++ שתי תוכנות שעד היום הייתי בטוח שתמימות לחלוטין. התוכנה הראשונה מאוד שימושית ומאיצה לי מאוד את ההורדות. מה לעשות? האם הם באמת מרגלים? איזה תחלופה אפשר למצוא במקומם?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by bikram,

שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by danielool,

הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.