עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

ניסיתי לקרוא לאחרונה כמה כרטיסי SD שונים, כולם מעל 2GB, בחלק מהמיקרים וינדוס ויסטה ניתקע ולא מגיב עד שמוציאים את הכרטיס, בחלק אחר הוא מזהה 969 מגה ולא 2גיגה. מדובר בשלושה קוראי כרטיסים שונים - 2 יואסבי ואחד מובנה בנייד. בוינדוס אקספי הוא מזוהה כמו שצריך. התקנתי את כל הפטצ'ים של מיקרוסופט לנושא, בעיקר 936825, עדיין אותה בעיה. דיברתי עם התמיכה של MS ואמרו לי שם שהבעיה במחשב שלי (למרות שזה קורה לי גם על נייח עם ULTIMATE וגם על נייד עם PREMUIME) דיברתי עם התמיכה של SANDISK שאמרו לי שהכרטיס תקול למרות שהוא עובד נהדבר באקספי.. למישהוא יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by finish,

יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64

4. שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..

5. שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by airparker,

בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  13. לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.

14. יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by ab_cp,

אני לא מבין למה ויסטא כותבת שיש לי 3GHZ ו2.67GHZ ובRAM היא כותבת שיש לי3.3GB RAM כי יש לי מעבד E8400 ו4GB RAM תמונה פה http://zix.co.il/images/136900462.jpg תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by malcolmx9,

המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  20. אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by Deddy,

הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  22. כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by GetRich,

אפשר לשדרג מ-SP1 ישירות ל-SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

25. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים