Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום נישרט לי הדיסק שהביאו לי של מערכת ההפעלה xp . אני חייב לפרמט תמחשב יש מי שיכול להפנות מהייכן להוריד? ואם אפשר מס סריאל שלא אתקע בלי זה. ממש תודה לכל המסייעים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-