Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 רזה (הורידו ממנו את המון דברים) ועכשיו אני לא יכול לשים עברית בתור הNONUNICODE LANGAUGE וגם לא לכתוב בעברית. מישהו יכול לייעץ לי איך אני יכול להתקין את זה? יש לי XP נורמלי שאני יכול להוציא ממנו את הקבצים, אני פשוט צריך לדעת איזה קבצים ולאן להעביר אותם.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מיקרוסופט מתעקשת ללכת עם הראש בקיר, אז נראה שכל החגיגות של "הנה, הצלחנו לעקוף את כל המגבלות" היו מוקדמות מידי. כלומר, אם ירצו, די ימררו את חיינו ... https://www.youtube.com/watch?v=jmrNG01Y9Hk
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-