עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  3. שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  4. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

6. שלום לאחותי יש לה מצלמה פיליפס בדגם 680 לא מזהה ויסטה במחשב נייד. ניכנסתי לאתר פיליפס,ומצאתי דרייבר והורדתי מלצלמה,אבל יש רק תמיכה XP או ME או 2000.נסיתי להתקין בויסטה ולא הלך ולא מזהה.נסיתי לגשת לדרייברים של ויסטה ולעשות ידני. ומצאתי דרייבר של ויסטה מלצלמה פיליפס בדגם 680.והיתקנתי אותו.אבל שמתי לב במנהל התקנים יש ב- audio יש דרייבר מלצלמה קול. ודבר שני דרייבר וידאו לא מזהה אותו.מוזר.אגב: בחלונות שלי XP מזהה אותו לבד ועובד טוב ללא צורך תוכנה דרייבר.והוידאו והקול עובדים ותקינים. למה ויסטה לא מזהה דרייבר שיש בה בתוך ויסטה מלצלמה פיליפס שלי? משהו לא בסדר בויסטה.איך פותרים את הבעיה הזאת? שהמלצלמה מחוברת למחשב. בויסטה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב דרייבר וידאו מלצלמה פי…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. יש לי מצלמה של לוגיטק יחסית חדשה שעובדת מצוין על הויסטה שלי אך משום מה windows movie maker מסרב לזהות אותה להקלטה ב XP זה עבד מעולה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by jungle-man,

בXP כשהייתי מחבר מצלמת USB היה נפתח לי באופן אוטומטי VIEWER בMY COMPUTER דרכו הייתי יכול לראות מה מצלמת המצלמה. בWIN7 לאחר התקנה אוטומטית של הדרייבר (דרייבר של MS) אני רואה את המצלמה בDEVICES AND PRINTERS אבל אין לי VIEWER דרכו אני יכול לראות כמו בXP אלה אם אני פותח SKYPE או משהו בסגנון. האם לא קיים VIEWER מובנה בWIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gkman,

שלום, יש לאמא שלי מצלמת רשת של מייקרוסופט Lifecam HD 3000. לפני כמה שבועות המצלמה הפסיקה לעבוד על המחשב שלה. דרך הdevice management ראיתי שיש לה שגיאה עם קוד 1 בדרייבר של המצלמה. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין מחדש ללא הצלחה. חשבתי בהתחלה שהמצלמה פשוט התקלקלה- אבל אז ניסיתי אותה על המחשב שלי והכל עבד כמו שצריך. כשחיפשתי פתרון עלה לי חשד שהבעיה נובעת מהכרטיס מסך- כי נראה שהמצלמה הפסיקה לעבוד בדיוק כשהחלפנו לה את אותו במחשב שלה. העיניין הוא שאבא שלי דאג להתקין את הדרייבר העדכני לכרטיס מסך כשהוא התקין אותו. הבעיה יכולה להיות באמת הכרטיס מסך? איך בודקים דבר כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by berner,

חברים סיוע דחוף במחשב לאחר הלאת מערכת הפעלה WIN98 מתקבל הודעת שגיעה כר"מ MEMORY ACCESS VIOLATION IN MODALE KERNEL 32 AT 5892:92299964 מי יודע להגיד לי מה המשמעות ומה לעשות תודה חברים רא

12. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  13. כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by AngelicDemon,

היי שלום. אני מקבל הודעת שגיעה באת חיפוש באתר ספציפי אחד,אתר אמין וגדול... את הודעת השגיאה אני מקבל בvimeo.com כאשר אני מנסה לחפש משהו בתוך האתר יש לי וינדוס 8.1 מקורי,מחשב חדש,firefox שאני די בטוח שהוא מעודכן לגרסא האחרונה... ממה השגיאה הזאת יכולה לנבוע?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by assaf990,

נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. בעיקר עם IE7, אבל גם דברים אחרים. מקבל מידי פעם הודעות של התוכנה הפסיקה לעבוד ומנסה לתקן וכו'. מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  19. היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. היי טוב הנושא השתנה לא שם OC ולא בטיח, ומקבל שגיאות כאלו: ובכלל זה קורה לי דווקא שאין שום עומס על המעבד כמעט! אני רואה סרטים (בBSPLAYER) תחת חלונות VISTA 64 ביט שברשותי (גרסת אולטימיט אם זה משנה משהו) מפרט החומרה שלי - בצד למי שמעוניין וזה יעזור לפתירת הבעיה. ולא יודע בדיוק מתי זה קורה ולמה, אבל קורה ממש לעיתים קרובות! אני מקבל הודעהirql_not_less_or_equal ולמטה אחרי כל הקשוקשים של לפנות לADMIN וכו' מקבל את זה: stop:0x0000000A(0x0000000000000008,0x0000000000000002,0x0000000000000001,0xFFFFF800022A618F) זה לפחות מה שקיבלתי בפעם האחרונה שקרתה התקלה. עכשו, יכול להיות שזה משהו תקול, או DRIVER או מה? אשמח לעזרה אם מישהו יודע ויכול לעזור בבקשה. יש לציין שגם פעם אח…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MilkMan,

אני גולש ושומע מוזיקה ואני מקבל מסכים כחולים, היום זה התחיל במשחק חשבתי שזה בגלל שהמשחק לא חוקי, אח כך גלשתי באינטרנט וזה קרה עוד הפעם.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  22. כשמנסה לצפות בקבצים ב כונן d ו e מקבל שגיאה וניסגרת התיקייה מה הסיבה לכך תודה מקובץ השגיאה <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="GRABMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="advapi32.dll" SIZE="616960" CHECKSUM="0x8E9BCF02" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.2180" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" FILE_DESCRIPTION="Advanced Windows 32 Base API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)" ORIGINAL_FILENAME="advapi32.dll" INTERNAL_NAME="advapi32.dll" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corp…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.