Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להעביר הארד דיסק ממחשב אחד לשני, בכל מקרה המחשב זיהה את הארד אבל בווינדוס הוא לא היה מוגדר בתור כונן... איך אני יכול להגדיר את אותו ההארד דיסק בתור כונן?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אהלן ברגע שאני מדליק את המחשב, הוא עולה ומציג לי את ה USER שלי עם התמונה וכל זה.. איך אני יכול לעשות שפשוט יעלה אוטומטית ויכנס ל USER הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה? תמונה http://www.free4up.com//Image/64/149229081096027.jpg
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים המחוברים ב CROSS כאשר מחשב הראשי המוגן בסיסמא מחובר לאינטרנט ומשתף את החיבור. לכן במקרה והמחשב המוגן בסיסמא כבוי לא ניתן לגשת לאינטרנט גם ע"י המחשב שמחובר ב CROSS - ומכיוון שהחיבור לאינטרנט נמצא ב startup של המחשב הראשי אז לא ניתן ליצור התחברות ללא הסיסמא המקומית. כדי לפתור בעיה זו אני רוצה לאתחל את החיבור לאינטרנט ואת חיבור ה cross בשלב שלפני נתינת הסיסמא המקומית, הרעיון שעלה לי הוא יצירת service שמופעל לפני שלב ה login. בניסיון הראשון יצרתי קיצור דרך להתקשרות לאינטרנט ונתתי ל service שורת פקודה המפנה לקיצור הדרך (c:\bla.lnk) - אבל זה לא עבד אפילו כאשר אני מריץ את ה service מתוך חלונות (xp pro) - קיבלתי הודעת שגיאה 193 בנסיון השני השתמשתי ב rasdial כשו…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA במחשב אחד ושכחתי את הסיסמא שלה איך אפשר לבטל סיסמא או לגלות סיסמא ששכחתי ? רשום " מחשב מוגן בסיסמא " אבל אין לי מושג מה הסיסמא . ראיתי פעם מישהו שעושה משהו ואז הוא עולה על הסיסמא בקלות
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
???? ?ג???????? זה מה שרואים כאשר אני מנסה לכתוב.. לא יודע איך זה קרה פתאום...ולא שאין עברית יש לי אני עכשיו כותב את ההודעה בכתבן ואני יכול חופשי לרשום באי סי קיו אבל באף פורום או משהו אני לא יכול לרשום.. מישהו יודע מה הבעיה..? יש לציין שיש לי אקס פי הום אדישין מקורי בהחלט
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקבל בזמן האחרון בעיית בעת העלאה של המחשב של BOOTMGR IS COMPRESSED ולאחר מכן המחשב לא עולה לי מה עושים ?? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי עותק בלתי חוקי של וינדוז שהטכנאי שהביא לי את המחשב הקודם הביא לי. לא ידעתי אם העותק פיראטי או לא עד שהתקנתי את מערכת הזיהוי של מייקרוסופט שאמרה שהעותק לא חוקי. השאלה היא: האם אני יכול להתקין וינדוז עם סיריאל חוקי (לקנות וינדוז חדש) מבלי לפרמט את המחשב? אם כן, האם אצטרך גרסאת OEM או RETAIL? אני מבקש להמנע מתגובות שימתחו ביקורת על עצם הקנייה, אלא לענות לי על השאלה האם מבחינה טכנית הדבר אפשרי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בזמן התקנת ווינדוס XP פרו, אני מקבל את השגיאה שהקובץ, D:\I386\asms The parameter is incorrect..... מה יכולה להיות הסיבה? זה דיסק שהשתמשתי בו מלא פעמים כדי להתקין את ווינדוס, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע אם השאלה מתאימה לפה אם לא תעבירו אז ככה...יש פרסומות מסוימות שבמקום הפרסומת אני מקבל את השורה הבאה: \n'); document.write('\n'); //--> ניסיתי עם ובלי ה-NORTON INTERNET SECURITY אין לי מושג למה כל עזרה תתקבל בברכה... תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-