עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bennyriz,

אני יודע שהבקשה שלי קצת מוזרה. אבל אני מחפש מקום שבו אני יוכל להוריד איקונים מעוצבים לוינדוס XP.. ואני לא מדבר על אלה הרגילים שכבר קימים במערכת כמו איקונים של המסמכים שלי ושל לוח הבקרה. אני מדבר על מיוחדים (שלפעמים אני רואה תמונות שלהם באתרים, אבל אי אפשר להוריד משם את האיקון כי זה נמצא בתבנית של תמונה ולא של איקון. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AdamS,

היי, לא מזמן עברתי לוויסטה מה-XP שהיה לי. ה-XP היה מותקן על כונן D והתקנתי את הוויסטה על כונן C. אחרי שמחקתי את ה-XP ופרמטתי את הכונן שהוא היה מותקן עליו, עדיין בעליית המחשב יש לי אפשרות לבחור בין וויסטה לבין "גירסא קודמת של ווינדוס". איך אני מוריד משם את האפשרות של הגירסא הקודמת? הרי המערכת כבר נמחקה והכונן שלה פורמט. איך זה הגיוני שזה עדיין שם? תודה רבה... (:

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

שלום לכולכם! החלטתי לפתוח סקר לגביי מערכות ההפעלה החדישות ביותר כיום! יש מקום לתגובות מילוליות בכל עת

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zohar678,

מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Cyanide,

לא מצאתי מקום טוב יותר אז סלחו לי אם זה לא מתאים לכאן. אני מעוניין להתקין תוכנה שלא ניתן לבחור באיזה מיקום להתקין אותה, לפחות לא בצורה נוחה [ovi suite]. קראתי באינטרנט והגעתי לתשובה של בחור שאומרת כך: You can change install location of Nokia Ovi Suite with following: - Download Nokia Ovi Suite install package from Nokia Ovi Suite pages - Start Windows Command prompt - From Command prompt, navigate to folder containing Nokia Ovi Suite install package, which you downloaded - Start Nokia Ovi Suite install package with command line "Nokia_Ovi_Suite_webinstaller.exe /TARGET="D:\TestDir\Test" - This results, that Nokia Ovi Suite installer creates folder D:\TestDir\Test (i…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  6. יש לי בTaskbar למטה את הסמל של ה"Safetly Remove Hardware" (אשר קשור להתקן USB) מישהו יודע איך אפשר להסיר את הסמל הזה לחלוטין? (ז"א שלא יראו אותו גם כשאני לוחץ על החץ הזה בשביל לראות את הסמלים הלא פעילים...) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום יש קיצור דרך במקלדת, כלומר צירוף של כמה מקשים ואז עולה המסך אימות של הסיסמא ב windows xp. פשוט שכחתי את הצירוץ, מישהו יכול לרענן את זיכרונוי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. היי! בכונן F אצלי במחשב יש בגודל הכולל 232 ג'יגה . 190 ג'יגה פנוי 42 יש חומר בשימוש זה מה שהוא מראה במאפיינים. העניין הוא שהחומר 42 ג'יגה אינו מוצג, יש דרך להציג אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  12. b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  13. בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. בתקייה הזאת רואים את התמונות של הסרטים: אבל בתקייה הזאת לא למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עשיתי חיפוש בגוגל לגבי התהליכים המצ"ב והבנתי ש: ctfmon זה משהו של אופיס. האם חובה שזה יפעל ברקע בשביל שאופיס יעבוד? האם בשביל שאופיס יעבוד אצטרך להפעיל אותו ידנית? (במידה ואבטל אותו) NvMCTray זה של הכרטיס מסך NVidia או משהו כזה. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? skytel זה של הכטיס קול. האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? emMON זה של תוכנת BDA Monitor Application. אין צורך שזה יעלה אוטומטית, נכון? nwiz זה גם כן של הכרטיס מסך NVidia (או לוח האם. אני ממש לא מבין בזה). האם הוא חייב לעלות בהתחלה או שאפשר לבטל? NvCpl גם כן של NVidia . אגב מה ההבדל בין כל התוכנות של שעולות בהתחלה? הערה: אני לא שואל אם למחוק אותם מהמחשב (כי כולם נחוצים) אלא אם כדאי לבטל שיעלו באיתחול…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by BreezeNET,

עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by nissim_y,

אני מעלה ב dual-boot את windows-me ואת windows-xp איך אני מבטל את גירסת me כך שתשאר לי רק מערכת ה xp? :P

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by origmi,

אני הייתי צריך להחליף בין הארדיסקים של שני מחשבים שיש לי עכשיו יש 3 דרייבירים שאני לא מצליח למצוא עם מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים עצמם או מקום מומלץ לחפש בו באינטרנט אני יעריך את זה מאוד... PCI Device ATI SB450 - SMBus Controller PCI Device ATI Radeon Xpress 200 (RS400) Chipset - Video Adapter PCI Device ATI SB450 - AC'97 Audio Controller תודה מראש לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by ita123,

שלום יש לי בעיה האייקונים בשולחן העבודה התהפכו לי פתאום לבד (כמו בכתב מראה). מישהו יודע איך אני משנה את זה :s05:

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. המערכת חוקית, הגיעה עם הלפטופ. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני עושה את זה? (אין לי כונן דיסקים במחשב הנייד, ואין לי מושג איפה יש קוד למערכת הפעלה) תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בסלון מסך 37 אל-סי-די חדש רציתי לדעת אם יש דרך להגדיל את הפונטים והאייקונים כך שלא תהיה בעיה לראות אותם על המסך המסך מחובר ב-dvi ועוד שאלה קטנה האם ניתן להכיל את ההגדרות רק על אחד המסכים כלומר להמשיך לראות על ה 17 רגיל וב-37 גדול יותר!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by legocar,

הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. Started by uriya,

לחבר שלי הייתה התקפה של וירוסים על הנייד שלו, הוא קנה אותו עם מערכת הפעלה חוקית וכל העניין הזה אך זהו win 7 לי יש ויסטה, גם כן מקורית, באמת! עכשיו, הוא לא כ"כ מבין בעיניינים האלו נשאלת השאלה, האם אפשרי לתקן את המערכת שלו עם הדיסק שלי, רק לתקן לא להתקין וכל העניין הזה, אני יודע שאסור לכן אל עושה את זה תודה מראש אוריה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.