Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז... בכל פעם שאני מנסה להוריד משהו לכונן D זה לא עובד ו"אין מספיק מקום" (דווקא יש, בC אין). לפני ההורדה אני מסמן את D והכל שירד לשם וזה לא עוזר... אז איך מורידים לD בלי שC יעשה בעיות? :-[
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קודם כל תמחקו לי את כל הנושאים שפתחתי כי אמרו לי לפתוח תנושא פה ושפה יכולים לעזור לי אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אמרו לי שהמערת ההפעלה ווינדוס אקס פי 64 ביט יצא כגירסה בטא ובגלל זה אני שואל העם האקס פי הפרו הרגיל ישתמש במלוא הביצועים של המעבד AMD A64-BIT 3000+ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-