Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז... בכל פעם שאני מנסה להוריד משהו לכונן D זה לא עובד ו"אין מספיק מקום" (דווקא יש, בC אין). לפני ההורדה אני מסמן את D והכל שירד לשם וזה לא עוזר... אז איך מורידים לD בלי שC יעשה בעיות? :-[
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב עם מעבד C2D ו1GB זיכרון (כן, זה בטח הייתה טעות) בקיצור המחשב עובד ממש לאט הזיכרון שלי נזלל על 50-60 אחוזים קבוע וכל דבר קטן תוקע את המחשב ל-5 דקות כדאי לי להתקין XP 64 ביט? או לחזור בכלל לXP 32?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני קצת יותר משבוע קניתי ווינדוס חוקי ב 800 ש"ח + פורמט שזה עוד 100-200 ש"ח והיום אחרי קצת יותר משבוע נכנס לי וירוס ודפק לי את כל המחשב אין לי התחל אין לי כוננים -כלום- בלאגן שלם. בקיצור אני יודע איך לעשות פורמט אז הכנסתי את הדיסק(ווינדוס חוקי XP PRO) והתחלתי בפורמט שסיימתי ואז יש את הכניסה אני רואה שזה לא עשה כלום.. נסיתי שוב לעשות פורמט ושוב לא עשה כלום. הקטע בכל הסיפור שאני עושה את הפורמט כמו שצריך ורק שזה נכנס לווינדוס אני רואה שכל התיקיות והכל כאילו לא עשיתי בכלל פורמט. מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה בבקשה תעזרו לי למה אין לי כסף ללכת לטכנאי שוב :'(
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת תלת-מימד ומרנדר הרבה וברקע פתוחה בד"כ הפוטושופ זה אומר שאני צריך עוד 1GB של זיכרון ? וכאמור הPF מגיע ל1GB ויותר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-