Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי. כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה. העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר. אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן. אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי. ***כרגע ע"מ לעבוד תקין…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה XP HOME על פנטיום 4. 3.00. RAM 0.99 בחודשים האחרונים המחשב עושה יותר ויותר צרות עד כדי שכעת מסיבה כלשהי לא מוכן לעבוד עם המדפסת עושה רושם שהמעבד מאוד מתחמם - שומעים הרבה רעש מהמחשב נראה לי שזה מהאוורור והאקספלורר עושה צרות צרורות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296422.0;topicseen נדמה לי שיש עוד צרות, אבל כרגע לא עולות לי בראש ישנה האפשרות לפרמט ולהעלות הכל מחדש אני תוהה אם ניתן לעשות משהו פחות דרסטי לפני זה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-