עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" מה עושים?

2. Started by Rיה,

שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  4. לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by eladbu,

התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Xstyle,

שלום!! אני התקנתי וינדוס ויסטה ושמתי לו טמיכה עברית כלומר סימנתי לו במיקום ישראל ועיברית איפה שהיה צריך אבל ה interface באנגלית עכשיו כל פעם כשאני ניכנס לאינטרנט אקספלורר הכתב עומד אוטומטית על עיברית וכל פעם כשאני מקליד כתובת של אתר מסויים אני צריך לשנות לאנגלית..יש אולי איזשהיא דרך להגידר את האנגלית בתור ברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by Alonzzz,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by idang,

אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?

14. Started by Some Thing...,

טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by p_q,

יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by ozeini,

בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?

24. Started by oded6188,

כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?

25. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.