Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, בקרוב אני מתקין וויסטה ויש לי כונן 250 גיגה . המחשב ישמש למשחקים והורדות ככה שצריך גם הרבה מקום לזה אך צריך להשאיר דיי מקום לויסטה. כמה לדעתכם צריך להשאיר לויסטה + עוד קצת מקום שישאר לקצת תוכנות כמו מסנג'ר וינראר וכו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הולכת ליהיות כאן מגילה. לפני כמה ימים הווינדוס לא עשה BOOT,אמר שיש איזה DSIK ERROR בסוף עשיתי REPAIR והכל חזר לקדמותו(האמת שעשיתי כמה פעמים REPAIR). טוב הכל טוב ויפה,היום אני עושה ריסטרט למחשב ואותה בעיה צצה,אז ניסיתי את אותו פתרון רק שהפעם הוא לא עובד! אני כל פעם מנסה לעשות REPAIR וכל פעם מחדש הכל עובר בהצלחה אבל במקום שהוא יעלה את ההתקנה עצמה(הגרפית הזאת) הוא חוזר לי למסך הכחול!!! ניסיתי להתקין על מחיצה אחרת,לגבות ואז לפרמט(אין ברירה כנראה) ונחשו מה?!הוא עוד פעם מביא לי את המסך הכחול אחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים במקום להעלות את חון ההתקנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הוא אפילו לא זיהה התקנה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 מה אני עושה עכשיו??? :…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה בפורום יש לי בעיה חמורה שנתקלתי בה פעם ראשונה התקנתי וינדוס 2000 התחלתי להתקין עליו תכנות ואז הוא כול פעם מדיעה לי הודעת שגיאה זה קובץ EXE במיקרוספט כתוב שצריך את העידקון q250320 איך לשב אני לא מוצא את העידקון הזה הספק אינטרנט אמר לי שזה האקספלורר איך גם אם אני מתקין את הוינדוס מחדש זה לא עוזר ההודע חוזרת על עצמה התקנתי אותי מלא פעמים וזה לא עוזר אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בתודה מראש דודו :-\
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-