עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by barzanger,

האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  2. אהלן חברה אני כבר חודש מתלבט לגבי המעבר לחלונות 7, אם מישהו יוכל בבקשה להגיד לי לגבי ההתאמה לגבי המפרט של המחשב שלי, כי בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישאר כמו שהוא ולא יהפוך לאיטי מהמעבר הזה.. מה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה נוח לעבודה כמו עכשיו עם הXP, רוב העשייה שלי במחשב זה השימוש בתוכנה CUBASE למי שמכיר - כלומר עבודה על הפקת מוזיקה אז ככה זהו המפרט: מעבד: אינטל E7400 2.80GHz dual 2 core זיכרון RAM של 2GB תודה מראש לכל מי שעוזר פה!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by WarNet,

כשאני נועל את המחשב,אז אם אני מקיש מקש הרווח(או כמעט כל מקש אחר) אז אני עובר אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא אבל כשאני נועל את המחשב וחוזר אליו לאחר זמן מסוים אז לחיצה על מקש במקלדת לא מעבירה אל החלון עם התיבה עבור הסיסמא ואני מחויב להקיש על העכבר האם יש דרך לשנות זאת כך שתמיד לחיצה על מקש במקדלת תעביר אותי ? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by שולי,

מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by omri123,

האם מישהו יודע או מכיר דרך איך להפוך את הצידוד והמעבר שפות להיות אוטומטי כלומר, אם אני בסימנייה אחת בכרום כותב בעברית למשל בפורום או פייסבוק ועובר לסרגל כתובות לשנות כתובת אתר אז שאוטומטיתי יעבור לי לאנגלית או בין תוכנות, אם אני פתאום עובר לוורד אז שיזכור את השפה האחרונה שהשתמשתי בה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by Loui1410,

שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  9. אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?

10. שלום לכולם,עד היום עבדתי עם הCrow edition,אך מרפרוף ברשת ראיתי שקיימות עוד הרבה גירסאות. אשמח להמלצה מחבריי הפורום (פירוט יתקבל בברכה). תודה.

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by poltergeits,

היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by psychuil,

ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  17. שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מודם TNN (PPPOE) מה אני אמור לעשות כדי להעביר מידע מהארדיסק במחשב הישן (ווינדוס98)) לארדיסק במחשב החדש (אקספי)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום הנכבדים, כמאמר השיר הידוע, הסיפור שלי הוא קצת מוזר. לאחר חקירה שערכתי, מסתבר כי הbuilds החדשים של חלונות 10 אינם יציבים עם כרטיס הקול המקצועי שלי שמחובר בfirewire. כשכרטיס הקול מחובר ואני עובד עם הbuild העדכני ביותר אני זוכה בלפחות blue screen אחד ביום ובנסיבות מסוימות הרבה יותר מזה. למזלי היה לי ssd שעליו מותקן build ישן, אאל"ט 1703, שפשוט ישב בצד. חיברתי אותו ואכן המערכת יציבה, ללא בעיות. מאחר וכרטיס קול מקביל לשלי בחיבור usb עולה כ7000 שקלים, אני מעוניין פשוט להשאר עם הbuild הישן. אם אתעדכן, אני כבר אהיה בצרות כי אין לי עוד התקנה כזו. מה שעשיתי בינתיים זה לבטל את הservice של windows update ב-gpedit לפי מדריך שמצא online…

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by Konst1988,

בניתי התקנת XP משלי עם NLITED, ובלי לחשוב פעמיים מחקתי לגמרי את ה TERMINAL SERVICE, משום מה.. הכוונה שהוא מחוק לגמרי, לא על DISABLED. ואז גיליתי שכן יש לי צורך בו.. למישהו יש מושג איך ניתן להחזירו? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.