עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yonatanph,

קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום רה יש לי בעיה מדי פעם צצה לי ההודעה השגיאה על המסך נעשה סריקה עם Malwarebytes+ nod32 +SUPER ANTY SPY מקווה שזה הפורום תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by kong5,

מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?

7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …

8. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by yair3333,

שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by FlyBoy,

אוקי יש לי ווינדוס אקס פי sp2 ...ויש שם אפשרות של חסימת חלונות קופצים. עכשיו אני לא מצליח לכבות את זה הלכתי באקספלורר לtools ואז pop-up blocker וכיביתי את זה,וניסיתי גם עוד שילובים,כלום לא עזר :'( מה אפשר לעשות????? ??? :-[

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by predator_008,

שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  17. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  22. הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים