Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ובכן, מהמחשב שלי אני משתף המון קבצים ברשת הביתית. משום מה אבל חלק מהקבצים שבאופן מפתיע גיליתי שאלו רק קבצי וידאו פשוט לא עובדים ברשת. ניסיתי למצוא מכנה משותף לתאריך יצירת הקבצים או השיתוף בתיקיות ולא מצאתי. נראה כאילו באופן רנדומלי חלק עובד וחלק לא. למשל אתמול שיתפתי כמה קבצי TS שכל אחד בגודל 1GB ואומנם הוא VISIBLE ברשת ובתיקייה המשותפת אבל שמנסים לקרוא בנגן מדיה יש שגיאה של DATA ERROR על ידי הנגן . גם כמה קבצי MKV ששותפו לפני כן עובדים לעומת חלק שלא. רצוי לציין שניסיתי לנגן עם המון נגנים וזה לא משנה משהו, כמו כן הבעיה קיימת מכל מערכת הפעלה שמנסה לגשת לקבצים בין אם זה XP WIN7 או UBUNTU. בעיה מוזרה מאוד שלא מצאתי לה פיתרון כבר המון זמן. מה שאני נאלץ לעשות זה לכווץ את הקבצי…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע את התמונה שתוצג ולא תמונה מתוך הסרט עצמו. ולמה משמשת האפשרות להוסיף attachments לקובץ MKV אם לא ניתן לקרוא את הקבצים ? יש אפשרות לצרף תמונה להציג אותה כאייקון של קובץ MKV ? אני מנגן עם MPC-HC. תודה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כל 3 רסטים או הפעלות המחשב מריץ scan disk, אני לא חושב שהארדיסק פגום או משהו כי הוא פועל מצויין, והכיבויים תקינים אבל משום מה הוא מפעיל את הסקן דיסק בלי קשר.. בוא נגיד 2 הפעלות נורמליות השלישית עולה עם סקן דיסק.. בקיצור הכיצד ניתן לבטל אותו<?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אחרי גלישה באינטרנט נפתח לי כל הזמן פיירפוקס מעצמו ואני לא יודע מה פותח אותו חיפשתי עם התוכנה Hijackthis ולא מצאתי משהו מוזר (הכל SAFE) בדקתי עם Pestpatrol מחקתי הכל ועדיין הבעיה נשארה בנוסף לזה כל הזמן קופצים לי פרסומות על המסך(MACROMEDIA) . איך אני יכול להתחקות אחר הגורמים לבעיות האלו?????????????
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-