עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ETB,

היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  4. Started by Some Thing...,

טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by slrr,

ואם יש קשר אז הבדלים בין הגרסאות 32\64 bit

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…

9. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  10. כלומר אם מותקן לי ויסטה, אני יכול להתקין באמצעות הדיסק שני אקבל גרסה נקייה של WIN7? כלומר בלי כל התוכנות שהיו לי בויסטה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. Started by matankashi,

התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@

12. Started by Blue Omega,

צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by IlanF,

יש לי בעיה מוזרה, חלון ה windows features שלי ריק, פשוט אין כלום ברשימה... הוא טוען לי עם ה please wait כמה שניות, ואז לא מראה יותר כלום... ראיתי את הדף באתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/kb/931712) על הבעיה, אבל זה לא עזר לא sfc /scannow ולא שחזור מערכת. הרצתי גם בדיקה עם hijackthis והוא לא מצא כלום מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אני יכול לעשות? עריכה הבעיה נפתרה בעזרת מאמר נחמד שמצאתי http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/06/fix-blank-or-empty-list-in-vista-turn-windows-features-on-or-off-optionalfeaturesexe/ מחקתי את כל ערכי הרגיסטרי הפגומים ועכשיו הכל עובד כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by Zahi738,

בוטל............

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by KF,

שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by 3pac,

קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים

24. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.