עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aviz,

נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

3. Started by Ashand,

אוקיי אני לא ידבר על ה-MUI אבל יש איזושהיא דרך חוקית לעיניין?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by DarkSight,

אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by u_o,

http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. Started by Offens1ve,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by langa,

שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.

11. 1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by avner31,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. Started by rad,

שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by bohen44,

לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. אני מסדר את המועדפים שלי בסדר מסוים שאני אוהב אבל כל כמה זמן (כמה ימים) הוא מסדר לי אותם לפי סדר א"ב איך אני מבטל את זה?? זה מה זה מעצבן תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 23:24:15 אף אחד לא יודע?אף אחד לא מכיר את הבעיה? הבעיה היא גם שאני לא יודע בכלל איך לחפש בעיה כזאת בגוגל

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by Gold shark,

היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by zzz727,

יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  21. לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.

22. Started by burner991,

האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by oronrox,

מנסה למצוא איפה סורקים תחנות אך לא מוצא. ניסיתי דרך הGuide (שאמור לקבל מהאינטרנט רשימת תחנות) אך הוא לא מוצא פרטים לגבי הpostal שלי. ניסיתי scan services אבל סורק לשניה ולא מוצא כלום. האם גם אצלכם ככה? אני משתמש בדרייברים מיוחדים לAll In Wonder 9800SE כדי שיאפשרו להשתמש בMCE. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום לכולם לאחר שהXP שלי הפסיק לפעול בצורה מסתורית [המחשב נתקע ואז לא עלה שוב] אז התקנתי ויסטה כי לא היה בא לי שוב XP... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את שני העדכוני אבטחה האלה לויסטה. ורציתי גם לדעת מתי יוצא הSP1. תודה עריכה: תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה בקשר למדיה סנטר יש לי כרטיס טלוויזיה מדגם ASUS [לא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק אפילו דרך everst] ואני לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר... כל פעם שאני עושה הגדר כרטיס דרך המדיה סנטר אז הוא אומר לי שהוא לא מזהה כרטיס. התקנתי את הדריבר וגם את התוכנה הרגילה שלו וגם היא לא עובדת. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים