Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מסדר את המועדפים שלי בסדר מסוים שאני אוהב אבל כל כמה זמן (כמה ימים) הוא מסדר לי אותם לפי סדר א"ב איך אני מבטל את זה?? זה מה זה מעצבן תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 23:24:15 אף אחד לא יודע?אף אחד לא מכיר את הבעיה? הבעיה היא גם שאני לא יודע בכלל איך לחפש בעיה כזאת בגוגל
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להשתמש בפקד כלשהו האקספלורר מבקש ממני ללחוץ עליו פעם לפני שאני משתמש בו במקום להשתמש בו ישירות. לדוגמה על תפריט שבנוי מפלאש אני אצטרך להקליק כדי שאוכל להשתמש בפונקציות שלו. עזרה! זה ממש מעצבן ומסורבל.
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף שפות כמו יפנית, סינית וזה ואז אני שם את הדיסק של ה XP והוא אומר שאין את הקבצים..... יש מקום שאפשר להוריד אותם? או יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט VCD במדיה פלייר? תודה לעוזרים טל
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-