עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by airparker,

בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by dante123,

שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  9. כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  13. שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  14. כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

16. אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by blackcoma,

למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by yairel1,

התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by IlanF,

חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by idan23,

אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by ami_v,

איך אני משיג אתחול ואיך אני מתקין מחדש את הוונידוס 98

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.