Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין אפשרות לעשות BOOT FROMCD כדי להתקין מחדש 'WIN XP SP1. מה לעשות כדי לקבל את האפשרות הזאת והאם אפששר לפרמט בלי זה. ניסיתי דרך המחשב שלי עצמו אך הבעיה שם היא שהגרסא של הווינדוס על הכונן היא SP2 ולכן הוא לא מרשה לי לפרמט אשמח לקבל עזרה דחוף מאוד Aviko
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
-
קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מסדר את המועדפים שלי בסדר מסוים שאני אוהב אבל כל כמה זמן (כמה ימים) הוא מסדר לי אותם לפי סדר א"ב איך אני מבטל את זה?? זה מה זה מעצבן תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 23:24:15 אף אחד לא יודע?אף אחד לא מכיר את הבעיה? הבעיה היא גם שאני לא יודע בכלל איך לחפש בעיה כזאת בגוגל
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי את המשחק EURO 2008 וזה נותן לי לשחק בלי בעיה משחק ידידות, אבל כשאני עושה טורניר EURO 2008 זה יוצא לי מהמשחק עוד לפני שאני מגיע למשחק הראשון. מה הבעיה? הנה התמונה :
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-