Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם!. יש לי מחשב ישן (מלפני 6 שנים לערך), שמותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP SP3, המחשב לא עבר פירמוט אחד (!) לאחרונה צצו והופיעו מספר בעיות, ולכן יש לי מספר שאלות על repair ועל פירמוט בכלל. 1. האם לאחר שעושים repair, נידרש להתקין את הדריברים מחדש? 2. ישנם סיכונים או בעיות שעלולות להיות, שכדאי שאדע אותם לפני שאעשה repair? 3. האם ישנה בעיה לעשות repair על XP SP3 עם דיסק של SP2? 4. והאם ניתן להשיג דריברים למחשב מלפני 5 שנים? (לוח של אינטל, וכרטיס מסח של ASUS) תודה!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: יש לי winXP PRO ולפעמים שאני במחשב פתאום קופץ לי חלון שהכותרת שלו בפס הכחול למעלה זה: Messenger Service ואז כתוב to 1234.434.434 ip שלי.... ומתחת ההודעה.. וכל פעם כתוב שם משהו אחר... פעם בעברית היה כתוב על איזה אישה שרוצה עבודה.. פעם היה כתוב איום שאם אני לא יכנס לכתובת "....................." אז ישלחו לי מלא ספאם לאימייל.. וכל מני... ואני רוצה לדעת איך לעשות שהחלונות האלו לא יבואו לי.. כי זה מפריע לי אם אני משחק אז באמצע זה קופץ לי... בפעם הבאה שזה יעלה לי [זה בא הרבה...] אז אני יביא לכם תמונה!! בבקשה תעזרו לי - תודה! עריכה: העלתי תמונה!! אפשר לראות פה: http://photos.walla.co.il/ak47_ או פה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/k/4/7/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ובכן, מהמחשב שלי אני משתף המון קבצים ברשת הביתית. משום מה אבל חלק מהקבצים שבאופן מפתיע גיליתי שאלו רק קבצי וידאו פשוט לא עובדים ברשת. ניסיתי למצוא מכנה משותף לתאריך יצירת הקבצים או השיתוף בתיקיות ולא מצאתי. נראה כאילו באופן רנדומלי חלק עובד וחלק לא. למשל אתמול שיתפתי כמה קבצי TS שכל אחד בגודל 1GB ואומנם הוא VISIBLE ברשת ובתיקייה המשותפת אבל שמנסים לקרוא בנגן מדיה יש שגיאה של DATA ERROR על ידי הנגן . גם כמה קבצי MKV ששותפו לפני כן עובדים לעומת חלק שלא. רצוי לציין שניסיתי לנגן עם המון נגנים וזה לא משנה משהו, כמו כן הבעיה קיימת מכל מערכת הפעלה שמנסה לגשת לקבצים בין אם זה XP WIN7 או UBUNTU. בעיה מוזרה מאוד שלא מצאתי לה פיתרון כבר המון זמן. מה שאני נאלץ לעשות זה לכווץ את הקבצי…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-