Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב שהSVCOST והאקספלורר לוקחים ממש הרבה MB (כרגע אקספלורר לוקח 50 MB וSVC 60) אני בודק ספייוורים כל יום (אגב, שמתי לב שיש לי הרבה יותר ספייוורים מבעבר) ויש לי קספרסקיי מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחרונה שאני צורב תוכנה מתיקיה שבמחשב אל תקליטור עם (Make Data CD ( NERO BURNING ROM א. מעביר לי את הקבצים באותיות גדולות. ב. כשאני מריץ את התקליטור מופיעה... השפה של חבילת ההתקנה זו אינה נתמכת על ידי המערכת שלך מי יודע מה הסיבה לתקלה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-