עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 12w23e,

שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

4. שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by asichen,

קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by navk2,

איפה אתם רואים את הציונים שלכם בויסטה ? צריך ויסטה בשביל זה ? מישהו יכול ליראול כמה מפרט כמו שלי יקבל ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by manticore,

קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by nore0,

לפעמים הכתב במחשב נהיה ככה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by Alex Kidd,

יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by dante123,

שלום לאחרונה שמתי לב שהSVCOST והאקספלורר לוקחים ממש הרבה MB (כרגע אקספלורר לוקח 50 MB וSVC 60) אני בודק ספייוורים כל יום (אגב, שמתי לב שיש לי הרבה יותר ספייוורים מבעבר) ויש לי קספרסקיי מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by fuck off,

לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by at,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by SHAY951,

איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!

20. חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. היי אני צריך להיכנס כאדמניסטרטור בחלונות ויסטה נמאס לי מזה שכל פעם אני צריך לבחור הרץ ואז יש שם אפשרות כניסה כאדמניסטרטור, איך לעשות את זה שאני ישר אכנס למחשב ואהיה אדמניסטרטור תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים