עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by אביחי,

כאשר אני נכנס לאתר gamer מופיעה השגיאה: הערה: נסיתי לבטל את ה Firewall ואת האנטי וירוס,למחוק את כל הקבצים בתיקיה (Temporary) של הדפדפן ( כולל התוכן הלא מקוון),Cookies,לשנות את הרמת האבטחה ל"רמה נמוכה".

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by avirt,

היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  5. עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..

6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  10. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. Started by Nu,

הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה קטנה, כל האותיות בווינדווס אצלי הפכו ל bold , איפה אני משנה את זה ?! אם לא מובן , תסתכלו בתמונה תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. Started by lioryb,

התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. שלום, ה- windows שלי מתעלמת בהפגנתיות מהחלפת דיסקים בכוננים. יש לי שני כוננים CD Reader של ASUSx52 וצורב DVD של סוני DRU-510. מה שקורה זה שאם אני מוציא דיסק, ומכניס דיסק אחר במקומו, הקבצים של הדיסק הישן עדיין מופיעים כאילו הדיסק בפנים. זה גם קורה אם אני לוחץ על eject ולא מכניס שום דיסק אחר. יותר מזה, הדרך היחידה לעקוף את הבעיה, היא ללחוץ כפתור ימני על הכונן, לבחור eject, ללחוץ F5 ואז מופיעה הודעה please insert disk ואז להכניס את הדיסק החדש. לרוע המזל גם הדרך הזו לא מבטיחה הצלחה של מאה אחוז. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום איזו גירסא של windows XP אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by LL@SS,

שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  20. שלום ! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח חדש במחשב שלי תחת ויסטה ולמלאת אותו חומר לחבר שלי (גם לו יש ויסטה) כבר פעם היסתבכתי בכזה מצב שהכונן שהגיע אליו לא היה בבעלותו והוא לא יכל לשנות בו כלום ונאלצתי להגיע אליו הביתה ולבזבז זמן בלקבל בעלות ולשנות הרשאות . האם יש דרך להמנע מכך ושהכונן לא יהיה מוגבל תחת בעלות או הרשאות כלל ? בתודה מראש ! מחכה לתשובתכם !!!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by PCguy,

מה לעשות? המחשב נכבה תכף אחרי שהווינדוס עולה מה הבעיה? איך לפתור זאת?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by assaf990,

אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. שאני עושה windows update ו/או מתקין drivers על user אחד,זה תקף על כל הusers ב windows ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אני מסדר את המועדפים שלי בסדר מסוים שאני אוהב אבל כל כמה זמן (כמה ימים) הוא מסדר לי אותם לפי סדר א"ב איך אני מבטל את זה?? זה מה זה מעצבן תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 23:24:15 אף אחד לא יודע?אף אחד לא מכיר את הבעיה? הבעיה היא גם שאני לא יודע בכלל איך לחפש בעיה כזאת בגוגל

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים