Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן, כשמתמש ביתי שעוסק במשחקים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותכנות פה ושם איזו גרסא מבין גרסאות ה Windows 7 מתאימה לי? חיפשתי באתר של מיקרוסופט הבדלים אבל הייתה רק טבלה אחת צבעונית מאוד, מעט מלל והמון מושגים שטחיים שלא אומרים דבר. אגב, כל אחת מהגרסאות השונות מסוגלת לעבוד עם כל סדר גודל של חומרה או ש ultimate מסוגלת לעבוד עם יותר זכרון מאשר ה home premium (למשל)?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, חלון ה windows features שלי ריק, פשוט אין כלום ברשימה... הוא טוען לי עם ה please wait כמה שניות, ואז לא מראה יותר כלום... ראיתי את הדף באתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/kb/931712) על הבעיה, אבל זה לא עזר לא sfc /scannow ולא שחזור מערכת. הרצתי גם בדיקה עם hijackthis והוא לא מצא כלום מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אני יכול לעשות? עריכה הבעיה נפתרה בעזרת מאמר נחמד שמצאתי http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/06/fix-blank-or-empty-list-in-vista-turn-windows-features-on-or-off-optionalfeaturesexe/ מחקתי את כל ערכי הרגיסטרי הפגומים ועכשיו הכל עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר
-
השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה XP PRO זאת ההודעה שאני מקבל there is a file or a folder called c:\program which could cause applications not the function correctly renaming it to c:\programX )x = משתנה) would solve the problem rename or ignore ובכן ה diskeeper שלי לא עובד מישהו יודע מה ההודעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין אפשרות לעשות BOOT FROMCD כדי להתקין מחדש 'WIN XP SP1. מה לעשות כדי לקבל את האפשרות הזאת והאם אפששר לפרמט בלי זה. ניסיתי דרך המחשב שלי עצמו אך הבעיה שם היא שהגרסא של הווינדוס על הכונן היא SP2 ולכן הוא לא מרשה לי לפרמט אשמח לקבל עזרה דחוף מאוד Aviko
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-