עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by avirt,

היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום ! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח חדש במחשב שלי תחת ויסטה ולמלאת אותו חומר לחבר שלי (גם לו יש ויסטה) כבר פעם היסתבכתי בכזה מצב שהכונן שהגיע אליו לא היה בבעלותו והוא לא יכל לשנות בו כלום ונאלצתי להגיע אליו הביתה ולבזבז זמן בלקבל בעלות ולשנות הרשאות . האם יש דרך להמנע מכך ושהכונן לא יהיה מוגבל תחת בעלות או הרשאות כלל ? בתודה מראש ! מחכה לתשובתכם !!!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by ירון ר,

שלום לכולם!. יש לי מחשב ישן (מלפני 6 שנים לערך), שמותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP SP3, המחשב לא עבר פירמוט אחד (!) לאחרונה צצו והופיעו מספר בעיות, ולכן יש לי מספר שאלות על repair ועל פירמוט בכלל. 1. האם לאחר שעושים repair, נידרש להתקין את הדריברים מחדש? 2. ישנם סיכונים או בעיות שעלולות להיות, שכדאי שאדע אותם לפני שאעשה repair? 3. האם ישנה בעיה לעשות repair על XP SP3 עם דיסק של SP2? 4. והאם ניתן להשיג דריברים למחשב מלפני 5 שנים? (לוח של אינטל, וכרטיס מסח של ASUS) תודה!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by z94x2,

חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by omerz90,

שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by allammo,

כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by icetw1st,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה: קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר.. בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 , ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(IC…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by oded6188,

לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  18. התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. XP+SP2 מובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by igor21,

שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by amitey,

ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  25. יש לי שאלה. יש לי WINXP, וכשאני באינטרנט ורוצה להוריד משהו (לא דרך תוכנות כמו FLASHGET),אז מופיע לי חלון SAVE רגיל ,לבחור תיקיה בלה בלה בלה וכו... הבעיה שכשהוא מגיע ל99% ואז הוא מסיים,אז במקום להשאר ולהודיע שהוא הוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER, הוא פשוט עושה צליל ונעלם. מישו יודע איך אני גורם לזה להשאר?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.