עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. Started by Odedb52,

אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. xp home edition בעברית

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Couthzoe,

שלום לכם, הצלחתי להתקין לפני שבועיים Win7 על גבי WinXP (שניהם 32bit), והיום הייתי צריך להתקין אותו מחדש בגלל ספייוור שמצאתי ולא עזב אותי לנפשי. החלטתי, בטיפשותי, להפעיל גיבוי של WinXP על ידי Norton Ghost ולאחר מכן להתקין ווינדוס 7, אבל לצערי הDOS של גוסט לא עלה וכנ"ל לגבי הBOOT של הווינדוס שנתקע. בכל מקרה, הצלחתי להתקין ווינדוס XP מדיסק אבל כשאני מנסה להתקין 7 על אחד הPartitions, ההתקנה כותבת שאין לי מספיק מקום כשבבירור כתוב שיש לי 335 ג'יגה פנויים, וגם מסוג NTFS. הנה הPartitions שנמצאים כרגע: D:\) NTFS 335.46GB (G:\) NTFS 129.23GB (C:\) FAT 8MB - זהו ה Partition לStartup של גוסט ועוד 1.06GB שלא הוקצאו זה בלאגן... ניסיתי גם להריץ liveUSB ו liveCD של Gparted ולפרמט הכל אבל…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by KF,

שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by eyalha,

אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  12. מדובר במלבן שבא בתחתית של כל חלון בוינדוס ויסטה והוא צריך להיות בתוך העיגול שבתמונה: היום ניקיתי את המקלדת ולחצתי על כל מיני כפתורים נראה לי שבגלל זה זה נעלם אני ישמח אם משהו יעזור לי להחזיר את זה!? תודה לעוזרים! ofeky1

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!

15. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by yossi00,

אהלן, כשמתמש ביתי שעוסק במשחקים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותכנות פה ושם איזו גרסא מבין גרסאות ה Windows 7 מתאימה לי? חיפשתי באתר של מיקרוסופט הבדלים אבל הייתה רק טבלה אחת צבעונית מאוד, מעט מלל והמון מושגים שטחיים שלא אומרים דבר. אגב, כל אחת מהגרסאות השונות מסוגלת לעבוד עם כל סדר גודל של חומרה או ש ultimate מסוגלת לעבוד עם יותר זכרון מאשר ה home premium (למשל)?

17. Started by amitey,

ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by shimon16,

שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים

19. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. אז החלטתי להתקין XP בנוסף על הVISTA הבעייתי שיש לי על המחשב.... עקבתי אחרי כל שלב במדריך של APCMAG,והגעתי לשלב שבו צריך להכניס את הדיסקהתקנה של XP ולעשות RESTART כדי שהדיסק יעלה ותתחיל ההתקנה, אבל אחרי הRESTART המחשב עולה חזרה לויסטה למרות שבBIOS מוגדר לו לעשות BOOT קודם מה-CD ורק אז מההרדדיסק. אם אני משאיר בהגדרות של הBOOT רק את הכונן CD אז הוא אומר שאין דיסק BOOTABLE בכונן. הדיסק נראה לי טוב כי כשאני מכניס אותו בויסטה הוא מזהה אותו נכון. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by dorman2,

במחשב יש לי כונן קשיח C, כונן דיסקטים A, כונן CD E וכונן צורב DVD F. צצו לי שני כוננים נוספים D ו G שכתוב לידם DVD DRIVE. מי אלו ומה צריך לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by bh1811,

השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום רה יש לי בעיה מדי פעם צצה לי ההודעה השגיאה על המסך נעשה סריקה עם Malwarebytes+ nod32 +SUPER ANTY SPY מקווה שזה הפורום תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by kola,

המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.