Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי סרביס פאק 1 עכשיו ניסיתי להתקין סרביס פאק 2 וכל הזמן זה עושה לי שגיאה אז הורדתי ווינדס אקס פי סרביק פאק 2 עכשיו אם אני עושה אפגרייד הקבצים של שבמחשב שלי ישארו?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! הייתי אצל לקוח היום והוא התלונן שהוא לא יכול להשתמש בדיסק און קי,ניסיתי לחבר לו את הדיסק און קי שלי (TEAM Fusion Plus 8Gb) והויסטה קפצה שזוהתה חומרה חדשה, היא קראה לו USB ואז היא ניגשה לוינדוז UPDATE וניסתה להוריד דריבר משם.. היא ניסטה כמה שניות ואז היא הקפיצה הודעה "לא ניתן למצוא דריבר מתאים" ולמטה היה כפתור "אין לי את הדיסק הצג לי אפשרויות נוספות".. ניסיתי לחבר את המצלמה שלו וגם לא קרה כלום,חשבתי אולי הבקר USB לא טוב התקנתי מחדש את הדריברים של הלוח..ולא עזר הלקוח אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין את הSP1 של הויסטה.. אבל לא רציתי למחוק אותו כי הוא מתקן המון באגים.. הבטחתי לו שאני אברר לו מה אפשר לעשות..אבל כבר מאוחר להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט והשאלה הזאת לא נותנת לי לנ…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תראו אם המחשב שלכם יכול לעבוד עם מערכת ההפעלה ויסטה ןאיך המחשב יעבוד איתה .. לחצו כאן תלחצו על can you run it ? עכשיו הוא בודק ..
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! מותקן לי על המחשב ווינדוס ויסטה כבר קרוב לחודש ובימים האחרונים יש לי בעיה שהאקספלורר כל הזמן קורס. ביטלתי את המניעת ביצוע נתונים או משו כזה (DEP) וזה עדיין עושה את הבעייה! אם למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה הזו אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000000 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 880188EA OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041809-01.dmp C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WER-11699718-0.sysdata.xml C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WERB19B.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ואני לא זוכר איך עושים שהמחשב שלי יהיה בשולחן בבקשה תעזרו זה פרום הכי טוב שייש ! :-[
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-