עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:

2. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by alone66,

שלום ברצוני לברר האם בעת התקנת windows xp על HD בחיבור sata II יש צורך בהגדרת דרייברים של ה - SATA וחייבים להשתמש ב כונן 1.44 או שיש דרך לעקוף את זה תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Moty_p,

Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by AmL1,

כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by LastForOne,

1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by BusteD,

אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. אהלן חבר'ס.. חברה שלי בעלת מחשב דומה לשלי שמריץ כמובן XP SP2 ללא שום תוספות כאלו ואחרות. אתמול אחרי שאחינית שלה שיחקה במחשב היא גלתה שהאיקון של המחשב שלי מוצג עם האיקון של"מסמכים שלי" ואילו האיקון של המסמכים שלי מוצג עם איקון של אינטרנט אקספלורר בכלל... בגלל שאלו לא קיצורי דרך אין לי מושג איך לשנות את זה. גם כשעשיתי קיצור דרך לעניין זה לא נותן לי לשנות. כשלקחתי את האיקון הבעיתי והכנסתי אותו למשל לאחת התיקיות שעל השולחן עבודה,בתוך התקיה,האיקון הוצג כראוי (ז"א המחשב שלי עם איקון של המחשב שלי) אבל ברגע שהחזרתי לשולחן עבודה הבעיה הראשונית החלה. אשמח לתשובה ופיתרון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by The MHz,

אני מנסה להוסיף שפות כמו יפנית, סינית וזה ואז אני שם את הדיסק של ה XP והוא אומר שאין את הקבצים..... יש מקום שאפשר להוריד אותם? או יש דרך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by slim_shady,

תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady

13. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by Pro_2004,

שלום אני משתמש בתוכנת תלת-מימד ומרנדר הרבה וברקע פתוחה בד"כ הפוטושופ זה אומר שאני צריך עוד 1GB של זיכרון ? וכאמור הPF מגיע ל1GB ויותר ... תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by blackcoma,

למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  22. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by UnwiZ,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים