עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofir2222,

שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by cupidil,

כיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת. מאז כשאני מפעיל את המחשב, לקראת סוף העליה שלXP WINDOWS המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד. אין שום ציפצוף של לוח אם. במצב בטוח המסך עובד ולא נכבה. כלומר נראה שמשהו בקבצים של WINDOWS נדפק. בעזרת הדיסק של WINDOWS הרצתי CHKSUM וביצעתי REPAIR. הבעיה לא נפתרה. איך יכול להיות שהמסך תקין וביצעתי REPAIR ובכל זאת זה לא עובד? מישהו יכול בבקשה לעזור? (יש לי המון דברים על הדיסק ולכן אני לא רוצה להתקין מחדש את WINDOWS)

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם, בוינדוס 8 כאשר המסך נכבה במחשב הנייד אני נאלץ להזין סיסמה כאשר אני מעיר אותו אני מעוניין לבטל את האפשרות הזאת, האם זה אפשרי? המחשב לא נכנס לשינה ולא להיברנציה, אלא רק המסך כבה, ואני רוצה שבהזזת העכבר המסך ידלק ישירות לאיפה שהייתי. יש אפשרות של ביטול סיסמה בהערת המחשב אבל כאשר מבטלים הקלדת סיסמה בהערת המחשב אז אין מסך סיסמה גם כאשר המחשב חוזר משנת החורף אבל דווקא בחזרה משינה או משנת חורף אני כן מעונין בסיסמה אז האפשרות הזאת לא מתאימה לי. האם הדבר אפשרי? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מקודם המסך פתיחה הציג לי את המשתמשים ככה. http://blog.techinline.com/wp-content/u ... chUser.jpg עכשיו פתאום המשתמש עשה לי בעיות ולא נתן לי להכנס עליו. הוא רשם "התחברות לשירות user profile service נכשלה". עשיתי את המדריך הזהhttp://support.microsoft.com/kb/947215/he והמשתמש התחבר והכול עבד סבבה. אבל עכשיו הוא לא מציג לי את כול שלושת המשתמשים. הוא דורש שאני יזין ידנית ככה. http://www.isg.hest.ethz.ch/docs/window ... .png?hires איך אני מחזיר למסך שיראה כמו מקודם? זה מחשב נייד עם windows בעברית בקצב 32 ביט.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shaike,

אוקיי, אז ככה... יש לי מחשב נייד עם מערכת xp home, בכל הפעלה של המחשב הוא מעלה מסך פתיחה שצריך לבחור בו משתמש (למרות שיש רק אחד על המחשב). ביטלתי את המסך פתיחה ועכשיו הוא מבקש מסך הזדהות של שם וסיסמא (למרות שהוא מיותר כי אני עושה לו ביטול והא נסגר).... השאלה שלי איך אפשר לבטל את שני המסכים האלה ולהפעיל את המחשב כמו בנאדם נורמלי?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

איך אני מסיר את מסך הפתיחה בווינדוס איפה שרשום השם משתמש שלי.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by xytkhi,

שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Moti11,

שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by Radeon38,

שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת בהתקנה ראשונית של חלונות המערכת היתה עולה חלק ללא משתמש ללחוץ עליו.עכשיו אחרי התקנות של תוכנות כבדות התוכנה מעלה USER (השם שלי למשל ) ואני צריך ללחוץ עליו על מנת שהמחשב יתחיל לעבוד.כאשר המערכת היתה חדשה חדשה לא היתה את הדבר הזה.איך אפשר לחזור אחורה ושהמערכת תעלה ללא ה USER. אני יודע שאפשר לשנות ממשקי העלה בלוח בקרה אבל זה מחייב לחיצה על אנטר אבל שוב זה עיכוב בהפעלה של המחשב.אני מעוניין שהמחשב יעלה לבד עד לשולחן העבודה ללא לחיצה על המקלדת.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by arie2006,

בתהליך האיתחול אני מקבל מסך windows ריק לחלוטין- גם ללא שורת המשימות. ברשותי win xp sp1 . גם במצב בטוח התוצאה זהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך ניתן לחזור למצב נורמלי עם כל האייקונים והפקודות? האם אפשרי כי וירוס או תולעת כלשהי פגעו במחשב? במקרה זה מה הפתרון המומלץ? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by הגיימר,

יש לי מחשב ווינודס 7 אחרי כבוי פתאומי כשהסייר לא הגיב נוצר מצב שהווינדוס עולה חלק אך המסך שחור בלי סייר כלל רק סמן העכבר בלבד וניסיתי תיקון אתחול ושחזור .התיקון גילה שהכול תקין והשחזור לא עובד אשמח לפתרונות נ.ב סליחה אם לא פעלתי לפי חוקי הפרום תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה ב - Win xp שלי ,בכל פעם שמעלים את מע' ההפעלה ורגע לפני עליית הפרופיל מופיע לי מסך שחור לאיזה 30 שנ' ורק אח"כ שולחן העבודה עולה . לא הותקנה שום תוכנה חדשה ולא איזה דרייבר . התופעה הזאת כבר הופיעה לי בעבר ,אבל לאחר שהרצתי תוכנה לבדיקת הריג'סטרי התופעה נעלמה ועכשיו שוב חזרה לי ושום דבר כבר לא עוזר . אנא עזרתכם נ.ב. מע' הפעלה XP PRO ???

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by navk2,

כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר, כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנט עזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה). אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזר הפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר... עזרה ! אני כבר נואש ...

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by pitter,

שלום, בעת הדלקת המחשב עולה מסך Starting Windows והסמל של חלונות מתחיל להופיע. ברגע שסיים, המסך נהיה שחור לגמרי ולאחר משהו כמו 10 שניות עולה מסך ה LogOn בו אני יכול לבחור את המשתמש שאיתו אני רוצה להתחבר. יש למישהו רעיון למה המסך נהיה שחור למשך 10 שניות לפני עליית מסך המשתמשים? איך אפשר לטפל בזה? מערכת הפעלה win 7 home premium תודה מראש על העזרה פיטר

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by Danix60,

שלום מחשב של חבר מריץ WIN 7 עם 8 ג'יגה וכמובן 64 ביט. דפדפן גרסא 9 של MS קיבלתי אותה בעיה עם גרסא 8. מה עושים ? אגב רק באמצע גלישה, ולא בשום פעולה אחרת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shaibend,

בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by BloodyW,

בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. שלום, בשבועות האחרונים אני מקבל מסך שחור (הבנתי שזו תקלה שמתרחשת מסיבות רבות בווינדוס 10) כשאני יוצא ממשחקים. בד"כ המנגינה של המשחק נמשכת, אך המסך שחור כולו והמחשב אינו מגיב ללחיצות או ל ALTCTRLDEL. מה ניתן לעשות? הרצתי לפי עצה בפורום אחר את Ashampoo WinOptimizer, לא ממש עזר. אני משחק על טלוויזיה 1920X1080, כרטיס מסך 390 גרסת דרייבר GPU 16.6 תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by noodle,

שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. מחקתי את התוכנה (לא יודע אם נמחק הדרייבר) אך כעת מופיע מסך שחור אחד לפני ששם המשתמש מופיע והכניסה לוינדוס קצת איטית יותר. מה ניתן לעשות? תודה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. שלום, על המחשב מותקן XP PRO. לפני כמה ימים WINDOWS הפסיך לעלות ורואים מסך שחור (בלי הסימן של העכבר, למרות שהנורה בתחתית העכבר דולקת). נראה שהבעיה היא ב WINDOWS כי לחיצה על F8/F7 מפנה לקונפיגורציה או לאפשרויות הרצת מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל האפשרויות של הרצת מערכת ההפעלה (safe mode, last working , etc) אבל תמיד התוצאה זהה - מסך שחור. מה דעתכם? איך אפשר לתקן את הבעיה? חשבתי לבצע REPAIR של ה WINDOWS, אבל ה CD/DVD ROM לא תקין (ולא בשימוש) ובנוסף מצאתי רק תקליטור התקנה של XP HOME. האם אפשר לבצע REPAIR עם XP HOME על XP PRO? האם אפשר להעתיק את התקליטור ל DOK ולחבר לכניסת USB? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mimoni9,

שלום כאשר אני מעלה את המחשב לאחר הופעת החלון של WIN 7 (הכחול) המחשב נתקע על מסך שחור ולא יוצא ממנו. נכון לעכשיו אני רץ על "מצב בטח" והתחלתי להריץ בדיקת וירוסים אך אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה או פתרונה. אשמח לעזרתכם בנושא. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by sajezz,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין עליו windows 7. המפרט: מעבד intel i7-4790 3.6GHz לוח אם gigabyte H97M-D3H צורב sata lg dvdx24 DL זכרונות ADATA XPGV1.0 8GB DDR3 1600MHZ ספק thermaltake litepower 500w מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מובנה כעיקרון הדיסק הקשיח שאני משתמש בו הוא דיסק קשיח של המחשב הקודם (לא מפורמט 1TB). הבעיה היא, כאשר אני מפעיל את המחשב והוא עושה boot מהדיסק או מהדיסק און קי (בדיסק ובדיסק און קי יש שתי התקנות שונות של ווינדוס 7) מופיע המסך בו הוא טוען את הקבצים (loading windows files...) לאחר מכן הוא מראה את הסמל של ווינדוס וכאשר הוא אמור להגיע למסך התקנה הכחול הוא מציג לי מסך שחור (כיאלו אין לי תצוגה של ווידאו). ניסיתי לשחק בbios עם ההגדרות של הsata (גם IDE ו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.