Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם ! יש לי שאלה , קניתי מחשב נייד בארה"ב עם מערכת הפעלה Home Premium כך שזה OEM . כמובן שהמערכת באנגלית , אני מעוניין למחוק אותה ולהתקין אותה גרסה רק בעברית, האם הרשיון של הגרסא האנגלית תקף באותו אופן גם בגרסה העברית? את העניין של הוספת ה MUI לגרסת הULTIMATE אני מכיר , אבל אני מעדיף לא לשדרג לגרסה הזאת . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום. אני יתחיל את הסיפור מהתחלה: רציתי לפרמט והיו לי כמה קבצים שרציתי לגבות. העתקתי את כל הדברים שאני רציתי לשמור מכונן D לכונן C ואז עשיתי Quick format לכונן D לאחר מכן החזרתי את כל הדברים שרציתי לגבות לכונן D ואז נכנסתי דרך הBOOT של הדיסק של הווינדוס ומחקתי את כונן C (אני לא יודע אם עשיתי פורמט או מחקתי לגמרי, אני חושב שעשיתי איזשהי טעות שם) התקנתי את הווינדוס ואיך שאני נכנס לווינדוס אני רואה שקרה זה: כונן D (לפני הפירמוט) הפך להיות כונן C (רק בשם, כל הדברים שגיביתי על כונן D הפכו פשוט להיות בתוך הכונן הזה, רק השם של הכונן השתנה) כונן C הפך להיות כונן F והוא היה מפורמט. הכונן DVD שלי הפך להיות כונן D עכשיו... רציתי לשאול מה עלי לעשות בשביל להחזיר את השמות להיות במצב ה…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי דיסק של VISTA ULTIMATE שמסרב לעשות BOOT במחשב החדש. (המפרט בצד..) על המחשב מותקן XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין ויסטה. ה DVD הוא הרכיב הראשון שממנו נעשה ה BOOT. המחשב כאילו "פוסח" על הקריאה של הדיסק ולא מציג את האפשרות של "לחץ על מקש כלשהו כדי להתחיל..." אלא ישר מעלה את ה XP. ניסיתי לשנות אפשרויות בביוס ושום דבר לא עוזר. הבעיה גם חוזרת במחשב הישן ורק בנייד המערכת עולה בלי שום בעיות ככה שאני לא מאמין שהבעיה בדיסק עצמו. נ.ב. אני רואה שניפתח נושא דומה אבל הבעיה שלו מעט שונה משלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
XP+SP2 מובנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אפילו אם יש קומבינה ..אני ממש צריך להחליף לאנגלית..
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-