עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofir667,

פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מנסה להפעיל תוכנות ושום דבר לא עובד! אני לא יכול להתקין שום תוכנה.. מישהו יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by xtract1,

קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  3. היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. הוא קשור לפקס ב-XP ותמיד שאני מסיר אותו הוא חוזר לתחייה מחדש. (פעם בחודש אני שולח פקס דרך המחשב ולכן לא רוצה להסיר את הפקס לגמרי)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by bigbosf,

שלום חברים .. היום התקנתי XP על מחשב חדש .. וכנראה אפילו מסתבר שאני חלוד בתחום יצירת מחיצות הדיסק קשיח בגודל 160G . יצרתי מחיצה, הכל עוד בשלב ההתקנה הראשונית של הווינדוס (מסך הכחול) , וציינתי שהגודל שלה יהיה 100G מתוך כוונה שהמחיצה השניה תהיה בגודל היתרה שנשארה.. הווינדוס סיים להתקין , עלה והופ רק כונן C בגודל של 97G והיתר נעלם.. יש אפשרות להחזיר את הנעלם או שחייב שוב לפרמט ולסדר מחדש כמו שצריך? תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by 114508534,

המחשב שלי הרבה פעמיים נכבה בכיבויי לא סטנדרתי וכאשר המחשב עשה scan disk הוא מעלה לי מלאה תיקיות found00/0 משהו כזה והם לא הפריע לי ממש אבל עכשיו הם תופסים גייגה ואני לא יודע האם מותר למחוק אותם , יש לי חלונות 2000 SP4

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by 3pac,

קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. אני רוצה שיופיע המנהל משימות ולא התפריט שמופיע

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by The MHz,

אני מנסה להוסיף שפות כמו יפנית, סינית וזה ואז אני שם את הדיסק של ה XP והוא אומר שאין את הקבצים..... יש מקום שאפשר להוריד אותם? או יש דרך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. היי חברים, אני מעוניין לשנות את סדר התוכנות שעולות עם הפעלת ה-Windows. למה אני מתכוון? אם למשל האייסיקיו מופעל לאחר שהמסנג'ר מופעל, אני רוצה נניח לשנות את הסדר ביניהם ולעשות שקודם האייסיקיו יפעל ורק אז המסנג'ר יעלה. איך עושים דבר כמו זה? המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

20. ^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by eyalha,

אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  22. במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים