עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Yklis,

בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. רציתי לדעת האם ניתן למחוק את כל הקבצים שנמצאים בספריה Temporary Internet Files או שהם חשובים?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

מתי יצא WINDOWS 10 גרסה יציבה כולל פריצה טובה לדעתכם? כרגע יש לי 8.1.. האם אני אוכל להתקין גרסה יציבה דרך העדכונים כשהוא יצא? עדיף התקנה נקייה לא? ויקח לו הרבה זמן עד שייתמך ברב התוכנות והמשחקים?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?

• 11 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by xena,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, יש לי לפטופ ממוצע של HP בן כשנתיים. אתמול האודיו פשוט הפסיק לעבוד. לא מהרמקולים של הלפטופ, לא מרמקולים חיצוניים או אוזניות, נאדה. לפי הדרייבר וכל הגדרות האודיו במחשב, הכל אמור להיות תקין. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dekken,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד עם וינדוס 7. כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב, אחרי המסך WELCOME, הוינדוס נשאר כמה דקות על חלון ובו רשום "Preparing you desktop" ואחרי זה אני מקבל שולחן עבודה ריק. לפני זה היה מותקן לי על המחשב וינדוס XP + וינדוס 7. מחקתי את הPARTITION של וינדוס XP ועשיתי לPARTITION של וינדוס 7 EXTEND ככה שהיא תתפוס את כל המקום. ומאז צצה לי הבעיה. לפי מה שהבנתי הוינדוס יוצר פרופיל חדש כל פעם שאני מפעיל את המחשב. פרופיל בשם TEMP. אחרי כמה שעות של ניסיונות הצלחתי להפעיל את הפרופיל הקודם שלי. אבל שום דבר לא עבד. קיצורי דרך לא עבדו, תיקיות, שום דבר. ( כדי להגיע לפרופיל הייתי צריך גם להריץ את ה EXPLORER ידנית מה RUN ) למישה יש מושג מה לעשות? ניסיתי כבר לערוך את ה REGI…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by mrraz,

חבר שלי רכש מחשב נייד עם חלונות 8.1 בזמנו השתתף בניסוי גרסת בטא של חלונות 10 עכשיו נוכח לדעת שאין לו אפשרות לשדרג מגרסת הבטא המותקנת לגרסה המלאה. ההתקנה דורשת סיריאל חדש של חלונות 10 גם מייקרוסופט אמרו שאין דרך לעזור לו. המלצתי לו, במידה ולא ימצא פתרון, לפרמט ולהתקין את חלונות 8.1 עם הסיריאל שיש לו ואחר כך לשדרג בחינם לגירסה המלאה. מה אתם אומרים, יש דרך חוקית אחרת ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by urik,

היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום לכולם, יש לי WIN 7 PRO והתקנתי XP mode , שאלתי היא האם יש HEBREW MUI ל XP MODE מאחר והתוכנה שאני עובד איתה היא בעברית

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. רכשתי מחשב חדש עם מעבד Intel Dual Core 820 2.8 איזה WINDOWS אני צריך להתקין כדי להנות ממקסימום ביצועים?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 114508534,

יש לי חלונות 2000 והתקנתי בנוסף על דיסק אחר חלונות אקספי וכאשר אני מדליק את המחשב יש לי בחירה בין חלונות 2000 ובין אקספי אז אני רוצה להסיר את חלונות אקספי כך שגם הטבלה של בחירת החלונות תרד

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  17. השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בזמן שגלשתי באינטרנט, לפתע החלו ירידות בביצועי המחשב. כאשר נכנסתי למנהל המשימות, גיליתי כי Svchost.exe צורך משאבי מעבד גבוהים. נכנסתי ל-Windows Update כי ידעתי שהוא הגורם לבעייה, וגיליתי שיש לי עדכונים זמינים. גם בפעמים הקודמות שהתופעה הזו התרחשה, זה קרה בגלל זה. מה הגורם לבעייה?

20. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by 3pac,

קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. קושם כל שלום לכולם, יש לי ויסטה אולטימה מותקן במחשב,הפכתי עולמות נשבע לכם אני רוצה סקינים ערכות נושא לויסטה??? לא סקינים של ויסטה למערכת הפעלה xp ,אלה סקינים וערכות נושא לויסטה החדש. העם יש כאלו העם יצא אני אוהב לשנות עיצוב במערכת הפעלה אני לא ממש מתלהב מהארו שיש בתוך הויסטה וזה הכי נורמלי . עם יש למישהו קישור או כל דבר אחר שיש ערכות נושא וסקינים למערכת הפעלה של ויסטה אני ישמח לקבל. כי כל מה שאני רואה בזמן האחרון שכולם יש מערכת הפעלה xp ומחפשים סקינים של ויסטה לxp וסקינים של חדשים לויסטה אין ?????? בבקשה אני ישמח לתגובות בנושא :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. Started by ass-s,

שלום! אני משתמש ב WIN XP PRO ןלאחרונה שמתי לב שמותקן לי במחשב משהו שנקרא new.net domains 5.48 המשכתי לחקור את הדבר וגיליתי שהוא מופיע גם ב- msconfig שלי... מישהו מוכן להגיד לי בבקשה מה זה השטות הזאת? ואם אפשר להעיף אותה קיבינמט????

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by chermesh,

לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום. אני אחריי פירמוט והתקנת וינדוס 7 32 ביט התקנתי כמה תוכנות, אחת מהם זה דרייבר לכרטיס מסך שלי. עשיתי ריסטארט ומאז המחשב מגיע למסך של הווינדוס (נראה כמו דסקטופ רק בלי אייקונים ושורת משימות) ומשם לא קורה כלום, לפעמים זה אפילו לא מגיע לשם ונהיה מסך שחור אחרי ה Loading של וינדוס ניסיתי להיכנס דרך safe mode . זה נכנס אבל לא נותן לי להסיר את הדרייבר של ATI חייב עזרה תודה נ.ב גם דרך הדיסק התקנה ו repair לא מצאתי פתרון

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.