עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רשת פנימית בעבודה - כנראה אחד העובדים (העובדים החדשים האילה גם כן ...) משחק פה ושולח פקודה של החלון הזה של כיבוי המחשב בעוד כ10 שנית או מה שהוא בוחר עם הודעה גם או בלי ..(סטייל הוירוס בלאסטר...) האי פי שלי ידוע לכל מחשב אחר בגלל זה ....אני יודע ש SHUTDOWN -A מבטל את זה לרוב אבל אני לא מספיק זה סרויס בווינדוס שאחראי על זה אולי ? כי אם כן ניתן לבטל ... תודה !!!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by tzolerguy,

הייי אני עובד עם מסך וטלויזיה שמחוברים קבוע למחשב המסך על DVI והטלויזיה ב HDMI המסך מוגדר כראשי ךפי מה שאני רואה ב CCC וגם בוינדוס (7 דרך אגב) אבל משום מה כל הפעלה מחדש כל האייקונים זזים לחלק של הטלויזיה כאילו שהיא הראשית הרבה תוכנות כשאני פותח עולות יש לטלויזיה איך אני דואג שכלום לא יעבור ישר לשם בלי שאני יעביר אותו???

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by Alonzzz,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. שלום חבר'ה, שדרגתי את המחשב, ועם השדרוג התקנתי ויסטה x64 ואני ממש אבל ממש מרוצה ממנה !!! יש לי טלויזיה: Hitachi LD9000TA2 שמחוברת בכבל HDMI-DVI ובחלונות xp הצלחתי להגדיר רזולוציה של 1366x768 (Native resolution) וראיתי את המחשב בצורה חחלקה. בחלונות ויסטה, לא הצלחתי להגדיר את הרזולוציה, לאחר כשבוע של ניסיונות (עם תוכנת powerstrip, התייעצויות בפורומים בארץ ובחו"ל) גיליתי שויסטה לא תומכת בNR במסך הזה... אני כרגע על 1280*768 ורואים ממש לא טוב :\ (רזולוציה של 1920*1080 רואים הרבה הרבה יותר טוב, אך זה קטן מדי). מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות ? האם מישהו נתקל בכזה דבר ? נ.ב אם אני עובר לחלונות XP, הבנתי שאני יאבד מה-4GB זכרון שלי כ500-700MB, אך האם הביצועים יירדו ? או רק הכמות ? ת…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  5. איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by yonatanph,

קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by viper_sb,

שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. שלום. קניתי מחשב חדש וזה המפרט של החלקים החשובים: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 8 MB Cache s775 1066 MHZ Corsair DHX 2X2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 Zotac 8900GTX + 512MB GDDR3 DX10 HDTV @XDVI PCI-E 2.0 מטרת המחשב היא בעיקר משחקים אבל גם עריכה על אוויד ולעיתים גם הקרנת סרטים בטלוויזיה הבנתי שווינדוס 32 ביט לא מנצל את כל הזכרון שלי, מצד שני 64 ביט לא מתאים לכל מיני תוכנות או רכיבים ושואב יותר זכרון מהמחשב. איזה ווינדוס כדאי לי להתקין כדי לקבל ביצועים מקסימליים מהמחשב (XP/VISTA - 32/64)? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

11. Started by eyalha,

אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  13. היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by nadabometal,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?

16. Started by neo690,

כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  18. אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by israchamp,

מה המצב אנשים. ניסיתי להתקין את הWINDOWS 7 RC ואני פשוט לא מצליח נתחיל : עשיתי בוט מהDVD והתחילה ההתקנה ההתקנה רצה סבבה והגיעה לשלב של עוד 10 שניות יבוצע ריסט שאני חוזר מהריסט כתוב שהוא מעדכן רגסטרי ועוד שטויות. ואז מגיע לשלב האחרון של ההתקנה comleting installasion שזה מגיע לזה . אחרי כמה שניות המחשב נכבה. ברגע שהוא עולה מחדש זה לא חוזר להתקנה אלא למצב של בחירה בין מצב בטוח last known good stat windows כמובן ששום דבר לא מעלה את הWINDOWS ניסיתי עם או בלי עכבר USB ניסיתי עם או בלי פירמוט הPARTISION ניסיתי גיסרת 32 וגם 64 ביט שום דבר ! אפילו עידכנתי את הביוס ! מה עושים ?? התקנתי את המערכת על המחשב נייד והלך בלי בעיה ! חוץ מעניינים של דרייברים הכול עבד טוב והדרייברים זה לא מה…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  22. היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by Tommy,

there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by אבי11,

עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11

• 1 תגובה
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.