Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אומרים שוידוווס וויסתה לוקח רק הוא 500 מגבייט ראם זה נכון ? (סליחה על השגיעות )
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-