עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם לאחר שהXP שלי הפסיק לפעול בצורה מסתורית [המחשב נתקע ואז לא עלה שוב] אז התקנתי ויסטה כי לא היה בא לי שוב XP... רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד את שני העדכוני אבטחה האלה לויסטה. ורציתי גם לדעת מתי יוצא הSP1. תודה עריכה: תודה על התשובה, יש לי עוד שאלה בקשר למדיה סנטר יש לי כרטיס טלוויזיה מדגם ASUS [לא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק אפילו דרך everst] ואני לא מצליח להגדיר אותו במדיה סנטר... כל פעם שאני עושה הגדר כרטיס דרך המדיה סנטר אז הוא אומר לי שהוא לא מזהה כרטיס. התקנתי את הדריבר וגם את התוכנה הרגילה שלו וגם היא לא עובדת. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  2. חלונות 7 אמורה לחסוך 12-15% מחיי הסוללה במחשב נייד. מישהו ניסה את זה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by ag43,

כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Maor_T,

אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם

7. Started by Asaf.Y,

יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by ItachiSan,

שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.

11. Started by Y.R,

hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  12. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Aviram,

התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by UnwiZ,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. לאחר שהסרתי את התולעים אני מקבל הודעה: the fowlloing itames willnot remove C:\Windows\system32\winload.exe מה זה הקובץ הזה, אני משתמש בויסטא, דבר נוסף, גם לאחר שאני מסיר בעזרת התוכנה קבצים when u save בהפעלת סריקה נוספת הם נמצאים עוד פעם ומזוהים בתור regesrty keys או regesrty values

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

הייי אני עובד עם מסך וטלויזיה שמחוברים קבוע למחשב המסך על DVI והטלויזיה ב HDMI המסך מוגדר כראשי ךפי מה שאני רואה ב CCC וגם בוינדוס (7 דרך אגב) אבל משום מה כל הפעלה מחדש כל האייקונים זזים לחלק של הטלויזיה כאילו שהיא הראשית הרבה תוכנות כשאני פותח עולות יש לטלויזיה איך אני דואג שכלום לא יעבור ישר לשם בלי שאני יעביר אותו???

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר

19. Started by dan9,

היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by lioryb,

שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?

21. היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  22. היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by MetalB,

לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by free fraek,

1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

שלום לפי המפרט שלי בחתימה אני אוכל להשתמש גם בלוגרהון וגם בוויננדוס 64 ביט.... מה יהיה עדיף? האם יהיה לוגרהון של 64 ביט? משהו מוכן להסביר לי ? כי עומד לצאת 2 ווינדוסים ואני לא יודע מה לעשות ...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים