Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כמה שוקל קובץ ההתקנה של ויסטה? 4.4 ג'יגה ביט?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-