עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by UnwiZ,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

קניתי השבוע את הנייד Compaq mini 311c שמגיע ללא כונן דיסקים והייתה לו בעיה עם האתחול של הwindows. אז באתי להתקין את ה-XP מחשב עם כונן דיסקים חיצוני אבל במסך ההתקנה הכחול ההתקנה לא הצליחה לזהות את הדיסק הקשיח ולא יכלתי להמשיך. יש דרך לפתור את זה? דרייברים או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by dandisc,

אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  12. אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by ofer,

כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by gator_play12,

כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by yair3333,

שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by ביז'ו המוס,

הכל טוב ויפה. אני שם את הדיסק של XP PRO וזה מגיע לי למסך הכחול הזה של ההתקנה ואני לוחץ על R שזה יעשה לי repair. ואז זה עולה לי למין מסך דוס שחור כזה והוא רוצה שאני יבחר "איזה windows לתקן" אז אני בוחר את היחידי שאני יכול ואז הוא מבקש סיסמה של הAdministrator. אז אני שם אותה ואז הוא מביא אותי לדבר כזה שאני יכול לרשום מה שבא לי. מה לעזאזל אני רושם כדי שהוא יתחיל לעשות repair לwindows ומה עוד אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. שלום ,אז ככה שאני עושה מכתב חדש הוא כותב לי משמאל לימין ולא מימין לשמאל למרות ששיניתי לו בהגדרות SET DEFUALT MESSAGE DIRECTION RIGHT TO LEFT הוא עדיין כותב משמאל.. מה אפשר לעשות? [br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 17:41:58

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by lioryb,

התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by jbkkd,

גם לי יש. אחרי שהוא מוריד ועושה System inspection ההתקנה כותבת לי שחסרים לי קבצים שאני צריך להוריד ואחר כך להריץ את ההתקנה שוב. הבעיה היא שהוא לא כותב לי איזה קבצים להוריד... אני אמור לנחש? או שעידוכנים ששכחתי?(הורדתי את כולם אז אין סיכוי לזה)

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.