עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Darkone,

קיבלתי לא מזמן את וויסטה Ultimate Edition בעיברית, אני מעוניין בגירסה אנגלית, האם יש דרך להתקין אותה באנגלית או שהגירסה היא עברית בלבד?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

4. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  5. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Blue Omega,

הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי

9. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. מחשב PC עם WIN XP PRO SP2. המחשב הזה במקום עבודתי הינו מחשב פרויקט מה שאומר שעל המחשב עבדו מספר אנשים כאשר כל אחד נכנס עם שם משתמש והססמה שלו כאשר היוזר \ ססמה אינם בהכרח כניסה לרשת האירגונית אלא רק למחשב עצמו . חלק מהאנשים כבר אינם, עזבו \ הועזבו וכו. ישנו חומר שלא ניתן לגשת אליו אלא אם ניכנסים למחשב LOG IN עם השם משתמש והססמה של אותם אנשים. מה עושים אם יש את השם משתמש אבל אין את הססמה ? יש דרך לעקוף את זה ולקבל גישה מלאה לחלוטין לכל ספרייה וכו ? כאשר אני נכנס (אני מחובר עם היוזר והססמה שלי) ל DOCUMENT AND SETINGS אני רואה את כל הספריות חשבונות של המשתמשים האחרים אבל איני יכול להיכנס לאף אחת מהן. האם כשאני אכנס כאדמיניסטרטור (שגם לזה אין לי את הססמה ) אני אוכל לגשת…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.

14. מדובר במלבן שבא בתחתית של כל חלון בוינדוס ויסטה והוא צריך להיות בתוך העיגול שבתמונה: היום ניקיתי את המקלדת ולחצתי על כל מיני כפתורים נראה לי שבגלל זה זה נעלם אני ישמח אם משהו יעזור לי להחזיר את זה!? תודה לעוזרים! ofeky1

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by oryosef1,

שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  17. שלום. אז כמו שאמרתי הבעיה הזו לא הופיעה לי אף פעם בשום התקנת DX כלשהי. הבעיה מופיעה בצורת פופ-אפ שמודיע על ERROR. מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג מה זה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by matizami,

שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

20. Started by amitey,

ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by UnwiZ,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!

• 5 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.