Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו . נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה} האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ? הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת הוינדוס, תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי באמצע שהוא עולה לוינדוס הודעה ובה רשום שחסר לי הקובץ shlddrv.vxd ואין לי מושג למה הוא עושה לי את זהההה...זה גורם לי לחרא של עבודה בוינדוס. למישהו יש מושג למה זה מופיע??
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה: קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר.. בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 , ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(IC…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שהוינדוס עולה לי מופיעה לי הודעה שיש בעיה אם Windows Update ראו תמונה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אחרי שהוא מחק את נורטון אנטיוירוס 2005 והתקין את קספרסקי, המחשב כבר לא עולה לו, כלומר הווינדוס לא עולה לו, רק התמונה של הדסקטופ עולה לו ואין שום אייקונים ואת שורת ההתחל, וככה גם אחרי שהוא מחכה שעה. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שאחרי שהוא התקין את נורטון 2005 , הוא לא עשה ריסטארט וישר התקין את קספרסקי ? זה חשוב מאוד אז תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקי ככה.. היום החלטתי להתקין אז הורדתי צרבתי.. קיצר ההתקנה הייתה 25 דק' משו כזה היה ממש קל כמו להתקין תוכנה .. לאחר ההתקנה הווינדוס תפס אך ורק 600 מגה ולא כמו שכולם אומרים ג'יגה וזה כולל הארו והסיידרבאר וכל ה-uac לאחר ההתקנה הופתעתי לגלות שהוא זיהה את כל החומרה החיבור לאינטרנט היה תוך שנייה הוא חיפש עדכונים לווינדוס מצא הרבה הוריד תוך רגע ושעשיתי ריסט למחשב הוא התקין אותם ביעילות ובתוך העדכונים האלה היה עדכונים לדרייברים שלי והכל פועל מעולה,המחשב טס..ביטלתי בסוף את ה-uac כי זה מעצבן כמה אישורים זה יכול לבקש קיצר הורדתי אנטיוירוס אייסי מסנג'ר כמה תוכנות שהכל פועל זה סה"כ 730 מגה מהראם קיצר הכל טס ושטויות שלא יעבדו עליכים הכל פועל טוב ואין באגים לא יוצא האקספלורר.. קיצר הכ…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-