עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by Mishmish,

התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  3. מחשב PC עם WIN XP PRO SP2. המחשב הזה במקום עבודתי הינו מחשב פרויקט מה שאומר שעל המחשב עבדו מספר אנשים כאשר כל אחד נכנס עם שם משתמש והססמה שלו כאשר היוזר \ ססמה אינם בהכרח כניסה לרשת האירגונית אלא רק למחשב עצמו . חלק מהאנשים כבר אינם, עזבו \ הועזבו וכו. ישנו חומר שלא ניתן לגשת אליו אלא אם ניכנסים למחשב LOG IN עם השם משתמש והססמה של אותם אנשים. מה עושים אם יש את השם משתמש אבל אין את הססמה ? יש דרך לעקוף את זה ולקבל גישה מלאה לחלוטין לכל ספרייה וכו ? כאשר אני נכנס (אני מחובר עם היוזר והססמה שלי) ל DOCUMENT AND SETINGS אני רואה את כל הספריות חשבונות של המשתמשים האחרים אבל איני יכול להיכנס לאף אחת מהן. האם כשאני אכנס כאדמיניסטרטור (שגם לזה אין לי את הססמה ) אני אוכל לגשת…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. התקנתי ויסטה והבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים כמו זצרים התקנתי הכול את כל הדרייבים ב XP אני מצליח ובויסטה לא הגדרתי 4 רמקולים אבל הוא עושה משהו משונה הרמקולים שמאחורה שומעים בהם בקושי ורק ב 2 הקדמיים שומעים רגיל יש לשמו מושג למה זה קורה ? הבעיה השניה היא שאני לא משבין למה הWINDOWS הזה שואלי אותי שאלה על כל דבר שאני עושה או פותח אני עושה משהו הוא שואל אותי עם אני בטוח שאני רוצה לפתוח ..איך אני מפסיק את השאלות המעצבנות ???זה קשור להבטחה ואני לא ממש מבין בזה אז בבקשה הסבר מי שיודע...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by KF,

שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by tomtomtom24,

שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?

8. Started by oded6188,

יש לי לפטופ שהגיע עם מעבד AMD Turion 64 bit ו 4 ג'יגה RAM המחשב הגיע עם ויסטה אם אני מתקין עליו XP 32 BIT... זה יתפוס את כל ה 4 ג'יגה זיכרון? ויעבוד טוב עם מעבד 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by idan23,

אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by m-o-r,

יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by biggie,

אני מנסה להתקין משחק ובזמן ההתקנה הוא אומר לי 1607:unable to install installshield scripting runtime מזה אומר ואיך אני מתקן את זה? ועוד דבר יש לי בעיה windows installer could not be accessed this can occure if you are running windows in safe version (im not) or windows installer is not installed correctly אבל הורדתי גרסא חדשהבלי בעיה ועדין אומר לי את זה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by gigabot,

איך אני מחליף boot skin ?

17. Started by aviz,

נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by tzahi16,

שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  19. אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.

21. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by itaysp,

שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

חברי טוען שבגלל שמערכת הקבצים היא NTFS, DEFRAG למעשה לא עושה כלום. אני טוען מנגד שגם עם NTFS" DEFRAGMENTER אחרי ANALYSIS מראה YOU SHOULD DEFRAG THIA DRIVE. מדובר ב VISTA.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים