Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-