Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לברר האם בעת התקנת windows xp על HD בחיבור sata II יש צורך בהגדרת דרייברים של ה - SATA וחייבים להשתמש ב כונן 1.44 או שיש דרך לעקוף את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מדוע ב-IE כל קובץ תמונה שאני מנסה לשמור (איפלו אם הוא לא BMP) הוא נותן לי לשמור אותו רק כ-untitled.bmp?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל תמחקו לי את כל הנושאים שפתחתי כי אמרו לי לפתוח תנושא פה ושפה יכולים לעזור לי אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אז כמו שאמרתי הבעיה הזו לא הופיעה לי אף פעם בשום התקנת DX כלשהי. הבעיה מופיעה בצורת פופ-אפ שמודיע על ERROR. מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג מה זה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-