Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מצורפת תמונה. מישהו מכיר מה הוא הקובץ הסורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.shiker.co.il/IMG_0015.JPG אין לי מושג איך לפתור את זה...לצערי עזרה בבקשה.. יש לי windows vista 32bit ge force 8800gt 512MB גרסת דרייבר: 180.48 (או הסתכלו בקישור הבא http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_180.48_whql.html) זכרון: 2 giga 800MHZ של Crosair מעבד: quad 2 core q6600
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון המחשב שלי נתקע לאחר כל כמה שעות של עבודה, ומופיע מסך כחול (Blue Screen of Death). הודעות השגיאה: בכל פעם מתקבלת הודעת שגיאה שונה. אלה חלק מההודעות שיקבלתי: (אני אדלג על כל המילים המפחידות של מיקרוסופט) הודעה ראשונה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0x000000D1 (0x00000081, 0x00000002, 0x00000000, 0x869X5EC0) הודעה שניה: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xECA7A168, 0xF3D9BBF0, 0xF3D9B8EC) nltdi.sys - Address ECA7A168 base at ECA71000, DateStamp 43a5e989 הודעה שלישית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0xF0E855C8, 0xF791BB4C, 0xF791B848) tcpip.sys - Address F0E855C8 base at F0E82000, DateStamp 444775d3 הודעה רביעית: STOP: 0x0000007E (0xC000005, 0x85F20B…
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר רכישה של חומרה חדשה לוח אם אסרוק Z68 Extreme4 מעבד I7 2600K ולאחר התקנת מערכת הפעלה WIN 7 אני כל הזמן מקבל קריסות ומסך כחולבבדיקה בתוכנת WinDbgשהקריסה נגרמת עכב בעיית NTOSKRNL.EXE אודה לכם על פיתרון לבעיה התופעה מתחילה להיתגבר וזה מגיעה למסך כחול פעמיים ביום
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. מערכת ההפעלה שלו היא WIN7. לאחרונה נתקלתי בבעיה, בערך פעם ביום (אני לא מישתמש יותר מדי במחשב שעתיים מקסימום ביום, פשוט יכול להיות שאם אני הייתי יותר על המחשב זה היה קורה יותר) המחשב נתקע לשניה, מופיע מסך שחור ואחריו מסך כחול עם כתוביות. עדיין לא הספקתי לתפוס את כל מה שרשום שם אבל הם אמרו שם ש "ווינדווס לא יכלה להמשיך את פעילותה לכן, בשביל שהמחשב לא יפגע ווינדוס תכבה את המחשב". עיינתי פה באמת וראיתי את המדריך, אבל התוכנה שיש שם לא עובדת אצלי ובנוסף הפקודה שצריך לכתוב ב- RUN לא עובדת (מופיעה לי הודעת שגיאה). מה שכן הצלחתי לעשות זה להעתיק את ההודעה שהופיעה לי במחשב לאחר הכיבוי: Additional information about the problem: BCCode: 7f BCP1: 00…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי למחשב שלי כרטיס VIA VT6421 , זה מן כרטיס הרחבה לSATA. בכל אופן התקנתי לזה את הגרסה האחרונה של הדריוורים. אחרי זה המחשב זיהה את הכרטיס כאחת אחר(3249) אז מחקתי חלק מחבילת הדריוורים, עשיתי ריסט ומאז המחשב עושה לי מסך כחול בטעינת הוינדוס... ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: -normal mode -safe mode -last know cfg -put in the xp cd and go to recovery mode and disable 3 boot files(3 names with via in them) -put in the xp cd and go to recovery mode and type bootfix -delete the via folder from programs file and every thing with via releated on the same hard drive אני עכשיו חיברתי את ההרד דיסק הזה למחשב אחר דרך אותו כרטיס VT6421 אז אני מסוגל לבדוק/למחוק קבצים אבל כל מה ש…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal. ורשום בהמשך גם netio.sys קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ? הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic תעזרו לי בבקשההההה....
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם, כבר הצגתי את הבעיה בעבר אך היא טרם נפתרה. מדי פעם צץ המסך הכחול של המוות ועושה לי רסטרט למחשב. (רשום DUMPING PHYSICAL MEMORY) זה יוצר קבצי MINIDUMP בתיקייה של WINDOWS.. עכשיו אני יודע שיש תוכנה שיכולה לקרוא את הקבצים האלו ולהגיד לי מה הבעייה של המחשב שלי אבל אני לא יכול להתקינה.. אז אני מעלה את הקבצים לפה בתקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה... אגב, מישהו יודע למה אני רשום כאדמיניסטרטור של המחשב אבל הוא לא נותן לי להתקין כל מיני תכנות ואומר לי שאין לי את ההרשאות המתאימות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המערכת נפלה (מסך כחול-->אתחול) מס' פעמים, בגלל שגיאה בקובץ Classpnp.SYS . חיפשתי באתר התמיכה של מיקרוסופט, אך לא מצאתי מענה בקשר לקובץ הנ"ל. אני לא זוכר מה התקנתי/דרייברים בשבוע האחרון. מה עושים? למישהו זה קרה? : עריכה: מצאתי בתמיכה שלהם סימפטום דומה, אבל מתייחסים שם ל-WIN2000. נבדוק...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים מה אומר המסך הכחול כאשר מפעילים את WIN 7, ומצליחים לעבוד רק דרך SAFE MODE? מה עושים שלב שלב? תודה! זה מה שמופיע על המסך:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי win7 32bit וכל פעם מופיע מסך כחול, רנדומלית לחלוטין!! ניסיתי לגלות מה הבעיה אבל הוא לא נותן לי לראות את המסמך ב-windbg למרות שהוספתי לו את הסמלים(ראיתי בנעוץ) למישהו יש רעיונות? זה פשוט מחרפן אותי!!! תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחותי פתחה היום אימייל והיה בו את הקישור הזה: http://villaworld.com/pictures/ פתחתי אותו מהמחשב האחר שיש לנו בבית וזה נראה דיי מחשיד. אתם מוזמנים ללחוץ ולראות. תשדלו לא ללחוץ על אישור ולהתקין את מה שנראה כמו וירוס. אחותי התקינה את כל מה שהוא ביקש ממנה ובסיום ההתקנה המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז נתקע כל פעם שהוא מופעל במסך כחול עם הודעת שגיאה "Stop 0x0000000A". כל הניסיונות שלי להפעלי במצב בטוח או בשאר המצבים שמוצעים שם לא עבדו. ניסיתי להעביר את הדיסק הקשיח של המחשב האחר (זה שאני כותב דרכו עכשיו) למחשב הדפוק, כדי לגבות קבצים חשובים או לבצע סריקת וירוסים. אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה "STOP 0x0000007B", כנראה בגלל שהכונן הוא IDE, והוא ישן מדיי למחשב הדפוק. בדקתי באתר של מיקרו…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. אתמול החלטתי שהגיע הזמן לעשות איחוי לכונן שלי, אז התחלתי עם c: והכל היה בסדר והוא גם סיים. עברתי לd: ואחרי 5 דקות הגיע מסך כחול עם ההודעה : "MACHINE_CHECK_EXCEPTION". מה זה אומר? ומה אני אמור לעשות? הפרטים על המחשב הם: amd 3000+ 64bit 1 giga ram windows xp sp2 geforce nx6600 gt msi 160 giga sata msi k8n neo4
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
חברים יש לי כרגע windows 8.1 שרציתי לפרמט אותו לwindows 7 קיבלתי את המסך הכחול הבא בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-