Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום!התקנתי את התוכנה speed fun כאשר אני נכנס אליה מופיע לי מסך אדום חלק וכדי לצאת ממנו אני צריך לעשות ריסטרט למחשב זה קורה לי גם בתוכנה pc wizard ברשותי מערכת הפעלה win 7 home primum 64 bit ולפני כן היתה לי מערכת הפעלה win vista home 64 bit מה הסיבה לתופעה הזאת? נ.ב. בתוכנות אחרות זה לא קורה. ???
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום למומחים הרצתי בדיקת דיסק דרך תוכנת TUNE UP UTILITIES בסוף הבדיקה צריך לאתחל את המחשב כשהמחשב עלה , מיד הופיע מסך תכלת של ווינדווס XP המודיע על מערכת התיקיות בכונן D כותב שיש הנחייה לבדוק את הדיסק ומריץ בדיקות- 5 בדיקות 3 הראשונות נגמרות מהר FILES INDEXES SECUTITY DESCRIPTORS הרביעית- FILE DATA נמשכת כבר 7 שעות ונעצרה יותר משעה על 50% מה קורה כאן? ערן
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איך אני מוחק את המסך בחירת הווינדוס כשהמחשב עולה? מחקתי את אחד הווינדוס ועדיין מופיע לי המסך שצריך לבחור איזה ווינדוס להפעיל.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, התקנתי איזה רכיב מהדיסק של האקס פי, ואח"כ מחקתי אותו כי לא הייתי צריך אותו בשביל הרשת שעשיתי. (אני חושב שקראו לזה netware או משהו...) עשיו כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מבקש ממני יוזר ופסוורד. היוזר כבר כתוב, והפסוורד זה כלום, פשוט לוחצים OK. אני רוצה להיפטר מן המסך הזה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מישהו יודע במה זה קשור? איך מסדרים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מסך המחשב לא נכבה לי לאחר המתנה של 10 דקות מצורף תמונת מסך, הכל מוגדר כראוי אשמח לעזרה אביעד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך כחול כל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב ניקיתי את כל המחשב בדקתי את הזיכרונות והכרטיס מסך התקנתי את הכרטיס מסך לפני שבוע ואני לא יכול למחוק את הדריבר שלו בגל לשכל פעם ברגע שאני מדליק את המחשב עולה הווינדוס ונפתח המסך הכחול גם בsafe mode דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
-
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט אני נכנס למשחק grid באמצע המשחק הוא יוצא לי ומופיע מסך כחול ומופיע קובץ בשם dxgkrnl.sys ברצוני לציין שהתופעה הזאת קרתה לי מאתמול עד עכשיו זה לא קרה לי גם כאשר אני נכנס למשחק אחר קופץ לי המסך הכחול ומופיע קובץ בשם nvlddmkm.sys כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כאשר אני מפעיל כל משחק ומשחק אחרי זמן מסוים קופץ לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט מה הסיבה לתופעה?... ??? המפרט שלי: מעבד: intel core i7 extreme 975 לוח: asus rampage 2 gene זיכרון: ocz 6gb 1600 mhz כרטיס מסך: bfg gtx 295 ספק כח: thermaltake 850w מערכת הפעלה: ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לפני חודש כתבתי הודעה דומה (קישור), שגם היא עסקה במסך כחול. הפעם הודעת השגיאה היא: 0x24 (מידע נוסף) עשיתי chksdk גם עם הפקודה /f וגם עם הפקודה /r. הוא מצא ותיקן כמה דברים אבל זה עדיין לא פתר את הבעיה. החלפתי גם את הקובץ ntfs.sys בקובץ חדש למקרה שהוא פגום, אך גם זה לא עזר. גם במצב בטוח אי אפשר להיכנס. עשיתי אוברקלוק לפני כמה ימים. יכול להיות שזה מה שגרם לבעיה. בכל אופן החזרתי את ההגדרות לקדמותם. אבל בגלל שזה פעם שנייה אני מתחיל לחשוש שזה לא בעיה נקודתית אלא משהוא רציני יותר. יכול להיות שיש בעיה בדיסק הקשיח? בכל אופן, יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה הנוכחית? אחרי חופשים רבים בגוגל לא מצאתי עוד רעיונות חוץ מלפרמט את הכונן (מה שאני מעדיף לא לעשות). תודה.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי במסדי הנתונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי את התשובה למסך הכחול שאני חווה לאחרונה. לאחר ההודעה הרגילה שהמערכת תסגר על מנת לשמור על עצמה, אני מקבל את ההודעה TRQL_NOT_LESS_OR_EQAL. באיזור המידע הטכני אני מקבל: 0x000000001 (0xCBE67054,0X000000002, 0X000000001) 0X804D9136. עד כמה גדולה הצרה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כ-3 שבועות רכשתי מחשב נייד של ASUS דגם K55V. היום התחיל להופיע לי מסך כחול לאחר הפעלה של ווינדווס, לאחר הכניסה ליוזר. בסוף הטעינה, המסך נהיה כחול, עם הסבר קצר שהמחשב "נפל" וכמו כן, יש הודעת שגיאה של כמה מספרים בקוד "הקסא". מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעייה? אשמח לקבל תשובה מהירה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD-K6 מותקנת מערכת הפעלה Win98 מדי פעם מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה על בעיה בVxD כלשהו. כל פעם זה משהו שונה. בהתחלה זה היה NTKERN ובבדיקה באתר של מיקרוסופט המליצו להחליף זיכרון, החלפתי וזה עזר. אחר כך התקנתי את הצורב (AOpen) ושוב הופיע המסך עם תקלה אחרת אחרי המילה VxD. גם אחרי פירוק הצורב, המסך הכחול ממשיך להופיע מדי פעם עם מילים שונות אחרי הVxD שאפילו במיקרוסופט לא מצאתי הדרכה לזה. למשל: FIOLOG ,UPICD. מדובר במערכת שהרגע הותקנה (לאחר שהופיעו מסכים כאלה בעבר). אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-