Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן שתי מחיצות , ועל כל אחת וינדוס שונה , על אחת ויסטה 32 ביט ועל השנייה 64 ביט, ויש יעני DUAL BOOT. מאז שעשיתי את זה, כל פעם בהתחלה כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הדיסק של הוינדוס ולעשות REPAIR. אחרי שאני עושה את זה, הוא כבר נכנס כמו שצריך, שואל אותי לאיזה וינדוס אני רוצה להיכנס וכל זה... חשבתי חד פעמי בהתחלה, אולי פעמיים , סבבה , אבל זה כל פעם ככה... מה לעשות?? במה הבעיה?? אגב אם זה קשור ב64 ביט כשאני מכבה את המחשב הוא מראה לי איזה שגיאה שקשורה ל HP (כנראה המדפסת שלי) תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן לאחר נבירות ברשת החלטתי ללכת על קניית ווידנוס 7 לאחר שהבנתי שהפרוץ רק צרות עושה. המחשב שלי די חדש והדרישות שלי ממנו זה משחקים סטייל NBA COD PES לא כ"כ כבדים ועבודות משרדיות. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאיזה ווינדוס 7 הכי יהיה כדאי לי ללכת צירפתי תמונות של המפרט http://www.siz.co.il/my.php?i=22q2ylthy1ye.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=myiozkzvwzcr.jpg תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כמה זמן בוצעה במחשב שלי התקנה חוזרת של אותה גרסת XP על המחשב בלי לפרמט אותו קודם. תיקיות שהיו על הדסקטופ (לא קיצורי דרך לתיקיות) נעלמו אבל כנראה שהתוכן שלהן עדיין נמצא איפשהו במחשב. איך אני מאתר אותו ומוחק? יש לי בעיית נפח רצינית בהארד דיסק...
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי שאני מעלה את המערכת מהדיסק ואומר לו להתקין הוא אומר שהוא לא מוצא את ההארד דיסק הווידוס הוא xp 32 ביט וההארד דיסק הוא wd1600ys-01shbo wdc
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה זה ! היא לי מלה דברים BF2 דריברים ועוד מלה לאיפה זה נעלם? בו נגיד אני ירצה להתכין דריברים חדשים לכרטיס מסך או משהו כזה? אני לא יוכל למחוק תקודמים?
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ישנם 2 תהליכי IEXPLORE.EXE שהופיעו לי לאחרונה ב task manager וכשאני מנסה לסגור אותם הם חוזרים.. =\ הנה לוג מצורף מתוכנת hijackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:32:32, on 26/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspers…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
כל וידיאו שאני מנסה לנגן דרך המדיה סנטר פשוט מקרטע - התמונה קופצת וחוזרת אבל הקול בסדר. יש לי קודאקים בגרסא האחרונה ומערכת חזקה (בצד), דרך המדיה פלייר זה עובד בלי בעיה וגם בתוכנות אחרות, רק במדיה סנטר הוא נכנס ללאגים. ניסיתי לשנות סקין [לאחד הבסיסי] וזה לא עזר, התקנתי גם PURE HD וגם זה לא עזר, יש למישהו פיתרון? גם SP1 אמור להיות מותקן + כל העידכונים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב , כאשר אני מנסה להיכנס לתקייה עם תמונות, משום מה ה-Explorer קורס, ניסיתי להחליף את הקובץ מהתיקייה של ה-Windows, אך זה לא עזר . מישהו יודע מדוע זה קורה ? ??? תודה מראש. :-\
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי כותרת מיני פיסי חדש ,יש לי דיסק דרייברים, אין לי CD/DVD ,אני צריך להתקין מחדש את הדרייברים ווינדוס מ-USB בר אתחול את הדרייברים הורדתי למחשב . תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר לחצתי ctrl alt del ראיתי בשורת משימות שמופיע לי הקובץ backweb-8876480.exe הנה תמונה להמחשה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
וינדוס אקס פי פרו חדש (אחרי פורמט) NOD32 אנטיוירוס + סיגייט פיירוואל ללא SP, לא ניתן להתקין ( : ) ה NOD על ההתחלה (איך שיצרתי חיבור לאינטרנט (כבלים עם חייגן)) התחיל לשלוח הודעות על ניסיון חדירה של וירוסים, בעיקר תיקיית system32 (כל מיני קבצים כמו msn7.exe וכאלה). רק הדפדפן אינטרנט פתוח (פיירפוקס, נגיד בנענע). אין לי מושג מאיפה הם יכולים לנסות להכנס.. זה לא מחשב שלי, אז אין לי יותר מידי זמן לשבת עליו מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בשביל HALO 2 הסכמתי להוריד מכבודי ולהתקין שוב את המערכת הנוראית הזאת ווינדוס ויסטה. בכל מקרה התקנתי את המדפסת שלי (Lexmark X1270) על הויסטה זה אמר שזה התקין בהצלחה אבל זה לא מדפיס כלום. אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה להוציא דף ניסיון זה נותן לי שגיאה 0X00000006 מה זה הדבר הזה?[br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 01:41:17 סתם אמרתי נואש מוקדם מדי. נכנסתי לאתר של לקסמרק ישראל והם הפנו אותי בקישור למדור הורדות באנגלית שם הורדתי דרייברים לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום מישהו בבקשה שמבין במערכת ההפעלה החדשה ורוצה לעזור לי להבין כמה דברים יכול לתת לי את ה MSN או את ה ICQ שלו ולעזור לי ולענות לי על כמה שאלות? בבקשה זה דחוף לי
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-