עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lifewriter,

מכירים את הבעיה בויסטה וWIN 7 שיש עם זכרון רם שזה מראה רק בין 3 ל 4gb? ההסבר לזה הוא פשוט! מטעם בחירות כלכליות של אינטל ומיקרוסופט שהתחילו עוד בתקופת הpentium II החליטו ליצור שני סוגי מערכות הפעלה... 32 bit ו 64 bit, לא נכנס לזה עכשיו.. אבל חלק מהבחירה הזאת היתה ליצור חסימה בכל מערכות ה32 bit לזיכרון וירטואלי.. שכדי שאם המשתמש ירצה להשתשמש במעל לסכום הנ"ל הוא פשוט יצתרך להשתמש במ"ע הפעלה של 64 Bit... הסבר ארוך יותר לעניין (ובאנגלית) אפשר למצוא כאן:http://www.msfn.org/board/32bit-windows-not-using-seeing-all-4gb-ram-t130000.html יתרה מכך יש פתרון דיי פשוט שגובל בהתקנת פאץ' שמסדר את כל זה... אני עד עכשיו מצאתי פתרון רק לWindows 7 (x86) Build 7600 RTM, ו Windows Vista x86 S…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by spiker,

שלום לכולם, יש לי XP עם SP3 והIE6. לאחרונה בפתאומיות האינטרנט בכל פעם שאני לוחץ על האייקון קופא למשך איזה דקה ואז מעלה את האתר באיטיות. אחרי זה בדף הזה הכל עובד כרגיל עד שנפתח דף חדש לא משנה אם בלחיצה על האייקון או מלחיצה על קישור מתוך דף שכבר עובד. עשיתי סריקה עם הקספרסקי והוא מעודכן, מחקתי את כל הקבצים הזמניים, הפעלתי איזה תוכנה של SPYWARE, ואין תוצאות. למישהו יש רעיון? איך אני יכול במקביל לשלוח פנייה למיקרוסופט? אני לא מוצא איזה פקודה במחשב. יש לי XP חוקי. תודה מראש

4. Started by GamePad,

does anybody knows where i can find a driver for dynamode smanrt express v92?? and by the way is there an upgrade or something for xp so i can write in hebrew?? thanks

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום במחשב הנייד שלי אין סידי ואני רוצה לפרמט אותו איך אני יכול לפרמט למרות שאין לי cd אגב המחשב ריק(אין בו מערכת הפעלה ) זה מחשב חדש תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by neo690,

כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת וחריגה כשאני באינרנט אקספלורר- אני לא יכול לרשום בעברית (הוא רושם אבל צורות וכמה אותיות),באנגלית אין בעיות. כשאי מחוץ לאינטרנט אקספלורר הכל בסדר-גם בעברית ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לשנות את זה משהו יכול לעזור לי בבקשה נ.ב אם אתם שואלים איך אני כותב לכם לפורום-רשמתי בכתבן והעתקתי את זה לפורום

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by bnetzi,

קניתי מחשב חדש לפני זמן מה ולאחרונה שמתי לב למשהו מוזר - אני פותח את מנהל המשימות (בWINDOWS 8.1) ורואה שתוכנה מסוימת לוקחת לדוגמה - 100 MB וכשאני הופך את זה לאחוזים כתוב לי שזה 8-9 אחוזים כשבפועל יש לי זכרון RAM של 4GB. האם יש הסבר/פיתרון פשוט לזה?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by אוריפ,

שלום! אח שלי מקבל מחשב חדש בקרוב עם הארד דיסק עם ממשק SATA. הבנתי שצריך להכין איזה שהוא דיסק פלופי שעושה משהו בשביל שההתקנה תזהה את ההארד-דיסק SATA או משהו כזה. אני מבקש ממכם לעזור לי בבקשה בהדרכה של איך לעשות את הדיסק הנ"ל. תודה! מצאתי תשובה בעזרת החיפוש. אפשר לנעול.

11. שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?

12. Started by jackhammer,

אני מנסה להוריד קובץ מסוים (לפי הטראבל שוט שעשית זה לא משנה איזה סיומת הקובץ) והוא מסיים את ההורדה לפני שכל המידע ירד למחשב כלומר עם הקובץ בגודל 20 מגה לפעמים הוא נעצר על 7מגה לפעמים על 12 מגה כל פעם משהו אחר אבל מה שמוזר זה שהוא לא נעצר בגלל איזה שגיאה זה מראה כאילו הוא סיים להוריד ואז שאני מנסה להריץ את מה שהוא הוריד הוא נותן שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הקובץ דיי ברור כי הקובץ לא שלם אני עובד על ויסטה אולטימייט 64 ביט עם אקספלורר 8 ניסיתי גם עם דפדפן פיירפורקס כי חשבתי שהוא פשוט קורס או מקבל TIME OUT מהשרת אז חשבתי להשתמש במנהל ההורדות המובנה שלו ופשוט להמשיך מהנקודה שהוא קרס בה אבל הוא לא קורס הוא פשוט מסיים את הקובץ ניסיתי גם לכבות את האלחוטי של הראוטר אצלי בבית חשב…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by TBN,

שלום לכולם יש לי בעיה שנמשכת כבר כשנה ופשוט לא היה לי כוח להתעסק איתה. הבעיה היא: הווינדוס לא ממפה ב my computer שום כונן (או התקן אחר) שמחובר דרך usb מבחוץ. הדרך היחידה לגשת לכונן או ההתקן היא דרך ה run ע"י ניחוש האות המוקצת לכונן. ניסיתי לטפל בבעיה בעבר ע"י משחק עם הקצאת אותיות ב manage לא עזר. הבעיה קיימת בשני המחשבים שלי, אחד נייח עם XP השני נייד עם ויסטה. מכאן אני רק יכול להסיק שאולי לא מדובר בבעיה במערכת אלא אולי בוירוס כלשהו. שני המחשבים מעודכנים באופן קבוע בעדכונים של מיקרוסופט ונבדקים באופן קבוע ע"י תוכנות ניקוי ואנטיוירוס שלא מוצאות שום דבר חריג. האם למישהו יש מושג איך לנסות לטפל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  14. לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. חברי הפורום שלום ברור לי שאף אחד פה (כנראה) לא עורך-דין או מומחה למשפט ושהנושא הזה נמצא ב"תחום אפור", אך אני מעוניין ליישב אחת ולתמיד את נושא רכישת מערכת הפעלה, ובפרט את Windows 8 Pro, לשימוש פרטי דרך עובד של משרד החינוך. חיפוש בפורום העלה כמה נושאים הקשורים לעניין, אך לא מצאתי תשובות החלטיות לשאלות שלי. נתחיל מעניין החוקיות: א. באתר חותם (קישור) ניתן להזמין מערכת הפעלה ב-60 ש"ח, כאשר מצד אחד באפשרויות הרכישה כתוב "אני מועסק/מועסקת /הועסקתי במוסד חינוכי שסמלו", דבר שמעיד על כך שגם עובד לשעבר של משרד החינוך זכאי לרכוש תוכנות מאתר זה, אך מצד שני בתחתית הדף כתוב "אם תסתיים העסקתך במשרד החינוך, תידרש להסיר את התוכנה מהמחשב הביתי שלך", כלומר צריך להיות עובד פעיל של משרד החינוך…

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. יש לי קובץ גיבוי של מערכת ההפעלה XP PRO שהיתה במחיצה \:E בדיסק אחד ואני רוצה לשפוך אותה למחיצה ראשית \:C בדיסק אחר. שתי שאלות: 1. האם משנה שהמערכת היתה ב-E ועכשיו היא אמורה לפעול ב-C? 2. האם יש חשיבות להבדל בגודל המחיצות? מחיצה E בדיסק הראשון היא 5 ג"ב ומחיצה C בדיסק השני היא 40 ג"ב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by dr_drek,

קניתי מסך LCD חדש ורציתי לחבר אותו למחשב. חיברתי אותו ועשיתי ריסט. כאשר הווינדוס עולה אני רואה את המסך ואין בעיה, אבל כאשר הווינדוס כבר עלהף המסך פשוט נכבה ואני לא יכול לעשות כלום. עכשיו שחיברתי את מסך הVGA הישן שלי, זה עושה עכשיו את אותה הבעיה, אז אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב. בבקשה תעזרו לי, זה בבעיה ממש דחופה!!!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  18. היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by r0075,

אחותי קנתה מחשב חדש ויש לי ווינדוס XP בסיסי ללא העידכונים- וניסתי להתקין אותו וכשהוא מגיע למסך הכחול אז הוא יוצא מההתקנה והוא רושם במסך כחול אחר שהקובץ pci.sys לא נמצא או משהו כזה (הודעת שגיעה שהווינדוס בד"כ רושם) מה אני עושה- יכול להיות שצריך להתקין את האקספי עם החבילת עידכונים?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by sam1441,

מאיזשהוא סיבה, כשאני כשאני פותח NOTEPAD או כשאני מחפש שיר או תוכנית מהמדריך במדיה סנטר, נעלמו האותיות העבריות. ב- NOTAPDE הוא מראה גי'בריש, ו על הצג במדיה סנטר שמראה את המספרים והאותיות - נעלמו האותיות העבריות. גם אם אני עובד עם המקלדת ומחליף אנגלית ועברית הוא לא מקבל אותיות עבריות במדיה סנטר. איך אני מחזיר אותו? כל המערכת מוגדרת בעברית. תודה ררבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by AboveBeyond,

אהלן , קונה מחשב חדש שבוע הבא זה בערך המפרט אולי כרטיס מסך חזק יותר Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.i…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by abc2007,

שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  24. יש כל "השטח" השחור שיש 746 GB נעולים ואני לא מצליח לשחרר אותם יש לציין שזה ככה מאז שהמחשב אצלי (כמה חודשים)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.