עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 1. אני משתמש חדש בויסטה ועברתי אליו מאקס פי, ואני רגיל שבתפריט הכיבוי יש 3 כפתורים של "כיבוי, הפעלה מחדש, מצב שינה" ופה אני צריך לבחור מתפריט מעצבן כזה, אפשר לשנות את זה כמו באקס פי? 2. פה אני כבר לא בטוח שזה קשור למערכת הפעלה כי זה קרה לי גם באקס פי על מחשב בעבודה, אבל משום מה נוסף לי כונן דיסקטים של "1.44 בתוך "Computer" כשבכלל לא מותקן לי רכיב חומרה כזה, איך אפשר להעלים אותו? יש קשר כלשהו להגדרה שאמורה להיות בביוס אולי? 3. איך ניתן לשנות את המיקום של התיקיה שהייתה המסמכים שלי? 4. שאלה שלא ממש קשורה, יש לי דיסק קשיח של טרה, כמה גיגה אתם ממליצים להקצות לכונן C? כרגע הקצתי לו 30GB ואת השאר חילקתי ל2 כוננים נוספים, זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by nfch11,

שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...

4. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  5. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. אבל לא אני!! זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה? ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Psy,

איזה גירסה אחרונה יצאה שצריך להוריד ? (מערכת הפעלה WIN XP כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT) האם זאת הגירסה האחרונה ? http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=1A2393C0-1B2F-428E-BD79-02DF977D17B8&displaylang=en

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by Jeka90,

אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by asus7,

מתי יוצא SP3 לXP?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by assaf990,

אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  14. תסתכלו בתמונה.. הוא משתמש ב322 מגה זכרון... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  15. נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…

16. שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש קיצור דרך במקלדת, כלומר צירוף של כמה מקשים ואז עולה המסך אימות של הסיסמא ב windows xp. פשוט שכחתי את הצירוץ, מישהו יכול לרענן את זיכרונוי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

I am using Avast.... a virus was found i cant remove/move/rename/repair it.... Please help me.. what can i do ? Thnx ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by pssheba,

אני מבקש להתקין על פלטפורמת win2000 שרת apache. מהיכן אפשר להוריד שרת לווינדוס ? מצאתי ברשת חבילות התקנה ל "לינוקס" אך כאמור אני מחפש עבור "חלונות".

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by miki891,

שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by mathan,

אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים