עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שאני מתכוון להסתיר אני מתכוון שהוא לא יופיע בכלל בדסקטופ אבל אני יוכל לראות אותו במקום אחר.. תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. Started by lioryb,

התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by tzahi16,

שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

8. Started by yairel1,

התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום ,אז ככה שאני עושה מכתב חדש הוא כותב לי משמאל לימין ולא מימין לשמאל למרות ששיניתי לו בהגדרות SET DEFUALT MESSAGE DIRECTION RIGHT TO LEFT הוא עדיין כותב משמאל.. מה אפשר לעשות? [br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 17:41:58

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by fibola,

בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by ran1809,

יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by matizami,

שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by alone66,

שלום ברצוני לברר האם בעת התקנת windows xp על HD בחיבור sata II יש צורך בהגדרת דרייברים של ה - SATA וחייבים להשתמש ב כונן 1.44 או שיש דרך לעקוף את זה תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by voX,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  17. שלום, במחשב חדש ASUS P5E-VM HDMI עם כרטיס רשת מובנה יש תופעה משונה כאשר משתמש שאינו ADMIN מנסה להתחבר ראשון אין חיבור לאינטרנט!?! כאשר ADMIN מתחבר אין שום בעיה. אם ADMIN מחובר, NON ADMIN שמתחבר במקביל (SWITCH USER) אין בעיה. מדובר ב XP SP 3 עם כל העידכונים נראה לי שזו בעיית חומרה כיוון שבמחשבים אחרים בבית אין שום בעייה כזאת :s05: מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.

18. Started by thebenjamin,

התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. Started by yoavamir,

שלום, הייתה לי מותקנת במחשב מערכת הפעלה windows xp sp-2 eng. התקנתי על אותה מחיצה (:c) גירסא של windows xp sp-3 בעברית. עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי בחירה בין 2 הגירסאות. החלטתי שאני לא רוצה בכלל את הגירסא העברית על המחשב. יש אפשרות למחוק/להסיר אותה לחלוטין? הגירסה האנגלית נמצאת בספרייה windows, והגירסה העברית נמצאת בספרייה windows3.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by visual_boy,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Maxiimus,

שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.