Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
(בחינם)? האם שווה להוריד עכשיו??? האם זה יעשה בעיות עם core2 dou ? האם זה יכול לגרום איזה שהו נזק למחשב??? או שעדיף להישאר עם ה-XP ? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי xp pro sp2 . לאחרונה, כאני שומר תמונה מתוך אתר אינטרנט או מוריד קובץ מהאינטרנט למחשב, החלון של תהליך ההורדה מראה לי שהקובץ יורד ולכאורה הכל בסדר אך לאחר ההורדה הקובץ לא מופיע במחשב בתיקייה שאליה הוא ירד. גם ניסיון לפתוח תיקייה שונה או לשמור על שולחן העבודה לא מועיל. ניסיתי למשל להוריד את firefox והפעלתי את קובץ ההפעלה מבלי לשמור אותו במחשב ואכן התבצעה התקנה של התוכנה ובסיומה ניפתח הדפדפן אך כשסגרתי את הדפדפן, לא היה אייקון שלו על שולחן העבודה ולא בתוכניות במחשב ואפילו לא בלוח הבקרה - הסרה הוספה של תוכניות. אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לו זמן להראות את השולחן עבודה, הוא נתקע על חלון ה welcome במשך כמעט דקה ורק אחרי דקה נכנס לשולחן העבודה. סרקתי את המחשב עם malwarebytes ביצעתי ניקוי לרג'סטרי עם ccleaner הסרתי את כל הדברים שעולים עם המחשב ב msconfig - לא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתר קופץ באופן קבוע כאשר המחשב באתחול כיצד להפסיק זות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-