עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לשנות את יעד ברירת המחדל שתמיד מופיע לי כאשר אני מתקין תוכנה חדשה. למשל: אם עד עכשו זה היה: c:/progrem files אני רוצה שזה יהיה c:/bla bla blue יש רעיונות?. אני יודע שניתן לעשות את זה דרך הרגיסטרי.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by Swed,

שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון

5. האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)

6. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום שלום האפשרות המציקה של הווינדוס שרוצה שקודם תנתק חשמלית דרכו את המכשיר USB נעלמה לי מהמחשב. גם עם הנגן מוזיקה וגם עם המצלמה זה לא מופיע ואני "נאלץ" להוציא את המכשיר מתי שבא לי. אני לא יודע אם זאת הסיבה, אבל בDEVICE MANAGER system devices pnp bios extension מופיע עם סימן קריאה לידו תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by tzahi16,

שלום יש לי בעיה כשאני מנסה להריץ התקנה כלשהי מדיסק מופיע לי הודעה ( רשום בתמונה ) והוא לא נותן לי להפעיל את התוכנית מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by dan9,

היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by Nu,

הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by jfkk,

שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by evman007,

אין לי מושג...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by mDs,

אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.

19. אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה מוזרה בIE כול פעם שאני נכנס לאתר שעובד על PHPNUKE אני לא יכול להיתחבר הוא רושם מצב משתמש: מנותק ואני עשיתי שהוא יקבל את כול העוגיות וזה לא עזר משהוא יכול לעזור לי הינה תמונה http://img412.imageshack.us/img412/8651/16ky.png

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by IlanF,

אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by yanhak,

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  24. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.