Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ישנה אופציה ב WinXP לעבוד עם ClearType Fonts וע"פ Microsoft זה מאוד מומלץ לבעלי מסך LCD...... http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/using/howto/customize/cleartype/tuner/default.asp
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24\7 מדיי פעם איזה restart,אתמול המחשב היה דלוק רצוף במשך שבוע ויומיים ופשוט התחיל לעשות בעיות (לא פותח תיקיות,לחיצה ימנית הוא נותן לי משהו אחר בכלל) יענו התחרפן...מישהו ניסה לעבוד עם ה SP2 רצוף יותר משבוע ולא היתה לו שום בעיה? (עם SP1 הייתי עושה שבוע בלי בעיות).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב דל חדש לפני כמה ימים הוא בא עם ווינדוס 8.1 אני פשוט סובל ממנו. שילמתי עליו כל כך הרבה כסף ואני מרגיש שכל פעולה הכי פשוטה זה מאבק וכאב ראש. כל דבר צריך לחפש במליון תפריטים. מליון מעברים בין הדסקטופ למטרו הדבילי הזה. אני רוצה לחזור לווינדוס 7. יש לי דיסק התקנה וסיראל אבל השאלה שלי היא: האם מישהו ניסה את זה כבר על מחשב דל? אני יודע שצריך להתקין התקנה מלאה. זה אומר שמאבדים את ה RECOVERY PARTITION מה קורה עם דרייברים? כי בעמוד של דל הם לא נותנים דרייברים לשום חומרה שלהם עבור ווינדוס 7. רק ווינדוס 8.1. מה קורה עם המסך מגע? אני מניח שהוא לא יעבוד נכון? ושאלת השאלות: יש לי גיבוי של הFACTORY IMAGE של דל על USB חיצוני (הם נתנים לך לעשות לזה גיבוי למקרה שמשהו קורה לדיסק),…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב ש DAEMON Tools עושה בעיות בוינדוס ויסטה. כלומר הוא פותח את האיימג' יפה אבל הוא לא נותן לעשות SETUP לשום משחק. בזמן ההתקנה הוא פשוט רושם שהמערכת זהיתה דיסק לא מקורי.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
זאת בעיה חוזרת ונשנית בכונן החיצוני שלי. הוא מחובר בממשק FIREWIRE 800, ומדי כמה זמן אחרי שהוא נכנס למצב סטנדביי, הוא פשוט קופא. הדרך היחידה להחזיר אותו לחיים היא לנתק אותו פיזית מהחשמל ומה FW. זה הכונן עצמו או משהו שלא הגדרתי כמו שצריך במערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לצבוע להבליט או להוסיף הערות לקבצים ותיקיות שיעזור לי ויעשה לי סדר בקבצים. אם אפשר שזה יהיה בכל דרך שאשתמש בסייר עדיף (גם בהעלאת קבצים/שמירה וכל פעם שנפתח חלון סייר) אשמח לרעיונות תודה שכחתי להוסיף מדובר ב WIN 7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
משום מה במחשב הנייח והנייד לא מופיע כלל. רק ה- XBOX קיבל.
-
- 28 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו ראה רשימה של מה יהיה ב WIN7 ? עשיתי כמה חיפושים קצרים ולא מצאתי שום דבר רציני, יש פה מישהו שמכיר את הנושא?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
למה כל הDESKTOP שלי מבולגן כשאני שם רזולוציה גבוהה? למה כשאני משנה פיצ'ר שמובנה בתוך מערכת הפעלה, הגדלת אייקונים וטקסט של האייקונים, יוצא לי כזה בלאגן. למה מייקרוסופט מתגאים במליוני הורדות של WIN10 והמערכת הפעלה האחרונה שלהם כל כך מלאת באגים? למה הם לא מתקנים שום דבר ומנגד מכריחים אותך להיות איתה בגלל בלעדיות של DX12? (וזה אקטואלי בשביל כרגע בגלל HITMAN).
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.astonshell.com/index.htm אני מוריד את זה כרגע, למישהו יש ניסיון עם התוכנה או פאטץ' הזה?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
Windows FD Deluxe הוא חדש/ישן? טוב/רע .. מה איך הוא מפעיל משחקים ואיך הוא על איזה ממשק הוא עובד ???
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד HP FOLIO 13 שמגיע עם SSD 128GB & WIN 7. אני מנסה להתקין עליו את גרסת ה"קדימון" של חלונות 8, במקביל להשארת המערכת הקיימת. 1. - לא הצלחתי לקבץ את המחיצה העיקרת בעזרת התוכנה של חלונות, זה נתן לי מקסימום 14 מגה (גם אחרי איחוי וכל מיני טוויקים נוספים). - השתמשתי בתוכנה שנקראת EasyUS Partition והצלחתי לשנות את גודל המחיצה העיקרית. 2. עכשיו הכלי של חלונות לא נותן לי להקצות מחדש את השטח שפונה, עם השגיאה הבאה (לא השתמשתי בתוכנה הנ"ל כי היא דורשת להפוך את אחת המחיצות מ primary ל logical והבנתי שזה ימחוק את המידע..?): "You cannot create a new volume in this un-allocated space because the disk already contains the maximum number of partitions" 3. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-