עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן. השתמשתי במדריך ה מ ע ו ל ה שיש פה בפורום להכנת SP2 בתוך הXP ( כל כך מעולה וברור שאפילו אני הצלחתי... ;D ) ואני רוצה לשאול: 1. אם כבר העתקתי את את הדיסק המקורי ל הארדיסק ומשם צרבתי אותו שוב (לאחר העדכון) - למה הייתי צריך לבצע BOOTABLE ? עד כמה שידוע לי העתקת הדיסק בשלמותו מעתיקה גם את הBOOT . האם אני טועה ? 2. חילצתי את הBOOT בעזרת ISOBUSTER אבל ניסיתי לחפש אותו בעצמי בדיסק המקורי ולא מצאתי- איפה הוא ? 3. גודל העדכון כאשר מורידים אותו ממיקרוסופט הוא 258 מגה. לאחר העדכון הדיסק החדש לא גדל עד כדי כך. למה ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by J.allmighty,

איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by afik zach,

קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by -iTaY-,

מישהו יודע אם אפשר לעשות Pin למחשב שלי לבאר למטה?? כאילו כול פעם שאני מזיז אותו לשמה הוא עושה לי Pin to Windows Explorer ואני לא מצליח לעשות לו פשוט pin רגיל.... אז אם מישהו יודע איך לעשות את זה תעזר לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by LockOn,

שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. העברתי את הוינדוס לדיסקונקי ואין לי boot ניסיתי הרבה מדריכים ברשת אף אחד לא עזר לי בדקתי את התאימות של הדיסקונקי שלי והוא בסדר אני רוצה לפרמט לוינדוס 7 מישהו יכול להדריך אותי בצורה מסודרת?

10. Started by assaf990,

מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by bennnn,

יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  12. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by 7k9af,

אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by FireStar,

מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. ככה: קניתי מחשב נייד עם vista בתוכו ורציתי להפוך אותו ל-xp , רק שאחרי הפירמוט נמחק הריקוברי ועכשיו יש לי xp בלי דרייברים ואין דיסקים לדרייברים מה אני יכול לעשות?, איך אני יכול לסדר את הקבצים של הrecovery במחשב איכשהו ?..

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  19. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. פתחתי את הדיון הזה כי הדיון הקודם(איזה תוכנות רצות לכם על 7) לא נראה לי פרקטי.. תנו תוכנות או משחקים שללא רצים לכם ואני יוסיף את זה לפה אז קדימה אנשים FIRE AWAY!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  22. שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. Started by israchamp,

מה המצב אנשים. ניסיתי להתקין את הWINDOWS 7 RC ואני פשוט לא מצליח נתחיל : עשיתי בוט מהDVD והתחילה ההתקנה ההתקנה רצה סבבה והגיעה לשלב של עוד 10 שניות יבוצע ריסט שאני חוזר מהריסט כתוב שהוא מעדכן רגסטרי ועוד שטויות. ואז מגיע לשלב האחרון של ההתקנה comleting installasion שזה מגיע לזה . אחרי כמה שניות המחשב נכבה. ברגע שהוא עולה מחדש זה לא חוזר להתקנה אלא למצב של בחירה בין מצב בטוח last known good stat windows כמובן ששום דבר לא מעלה את הWINDOWS ניסיתי עם או בלי עכבר USB ניסיתי עם או בלי פירמוט הPARTISION ניסיתי גיסרת 32 וגם 64 ביט שום דבר ! אפילו עידכנתי את הביוס ! מה עושים ?? התקנתי את המערכת על המחשב נייד והלך בלי בעיה ! חוץ מעניינים של דרייברים הכול עבד טוב והדרייברים זה לא מה…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by Y.R,

כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים