עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Mishmish,

המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by assaf990,

מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי

5. Started by mDs,

אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.

6. Started by biggie,

אני מנסה להתקין משחק ובזמן ההתקנה הוא אומר לי 1607:unable to install installshield scripting runtime מזה אומר ואיך אני מתקן את זה? ועוד דבר יש לי בעיה windows installer could not be accessed this can occure if you are running windows in safe version (im not) or windows installer is not installed correctly אבל הורדתי גרסא חדשהבלי בעיה ועדין אומר לי את זה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by sxsxservo,

בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by t d,

שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון

14. יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  15. ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by coorva,

יש לי xp pro sp2 . לאחרונה, כאני שומר תמונה מתוך אתר אינטרנט או מוריד קובץ מהאינטרנט למחשב, החלון של תהליך ההורדה מראה לי שהקובץ יורד ולכאורה הכל בסדר אך לאחר ההורדה הקובץ לא מופיע במחשב בתיקייה שאליה הוא ירד. גם ניסיון לפתוח תיקייה שונה או לשמור על שולחן העבודה לא מועיל. ניסיתי למשל להוריד את firefox והפעלתי את קובץ ההפעלה מבלי לשמור אותו במחשב ואכן התבצעה התקנה של התוכנה ובסיומה ניפתח הדפדפן אך כשסגרתי את הדפדפן, לא היה אייקון שלו על שולחן העבודה ולא בתוכניות במחשב ואפילו לא בלוח הבקרה - הסרה הוספה של תוכניות. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. ולינוקס ו-XP כן (ה-XP מותקן על ההארד דיסק הזה שלא מזוהה בויסטה). למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

20. Started by ziv0798,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by yotam360,

שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by STM,

יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by evman007,

אין לי מושג...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by duk4u,

Dos in windows .

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by FromHell,

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.