Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי XP HOME עם SP3 (חוקי) הבעיה היא שיש לי את המגן האדום הזה בשורת משימות שמציין את העובדה שהמחשב שלי נמצא בסיכון, לכן נסיתי להכנס ולהפעיל את העידכון האוטומטי אבל שום דבר לא עוזר. וכשאני לוחץ על WINDOWS UPDATE בSTART אז הוא פותח את הדפדפן באתר של מיקרוסופט אבל מציג שגיאה שאומרת שאני לעשות עידכונים בגלל שהם לא מופעלים אצל על המחשב. HELP.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
במכירה של VISTA ULTIMATE כתוב בתיאור: Full Retail DVD Version Supports 32 and 64 bit processors ... This version supports both 32-bit and 64-bit processors. זו גרסת ה-32bit או 64bit?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד R30 של IBM. לאחר כניסה למצב standby הוא אינו מתאושש לפעולה רגילה: מופיע מסך שחור לחלוטין. זאת בוודאות בעיית תוכנה כי נוסה דיסק קשיח אחר על המחשב עם התקנת WinXP אחרת והבעייה נעלמה. התקנתי את דרייבר המסך, דרייבר ה-Power Management וכלי הקונפיגורציה של IBM מחדש, וזה לא עזר. ב-Hibernate אין למחשב בעייה. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לחבר שלי קרתה בעיה מוזרה המחשב נתקע לו, הוא עשה הפעלה מחדש והמון קבצים נעלמו לו! בנוסף, אותו גודל של הקבצים שנמחקו לא התפנה מההארדיסק כאילו הם עדיין נמצאים במחשב אבל אין גישה אליהם! הם לא מוסתרים כי אני רואה את הקבצים המוסתרים ובדיקת שגיאות לא שינתה כלום. למישהו יש רעיון? הפתרון העדיף הוא שבמידה והקבצים עדיין נמצאים על ההאדיסק הם יחזרו להיות נגישים או שלפחות אפשר יהיה לפנות את המקום כדי שאני יוכל לשחזר חזרה את החומר כי כרגע המחשב "מלא"
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כול פעם שהוינדוס עולה לי מופיעה לי הודעה שיש בעיה אם Windows Update ראו תמונה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-