Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז החלטתי להתקין XP בנוסף על הVISTA הבעייתי שיש לי על המחשב.... עקבתי אחרי כל שלב במדריך של APCMAG,והגעתי לשלב שבו צריך להכניס את הדיסקהתקנה של XP ולעשות RESTART כדי שהדיסק יעלה ותתחיל ההתקנה, אבל אחרי הRESTART המחשב עולה חזרה לויסטה למרות שבBIOS מוגדר לו לעשות BOOT קודם מה-CD ורק אז מההרדדיסק. אם אני משאיר בהגדרות של הBOOT רק את הכונן CD אז הוא אומר שאין דיסק BOOTABLE בכונן. הדיסק נראה לי טוב כי כשאני מכניס אותו בויסטה הוא מזהה אותו נכון. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-