Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום פתחתי את ה msconfig וראיתי שעם עליית הווינדוס עולה אצלי קובץ בשם BOKJA.exe שנמצא בספריה של הווינדוס, מישהו יודע מה הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא windows xp 64bit ?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
-
הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי פה מחשב נייד ישן שאני צריך להכינס אליו דרך Safe Mode with networking. איך אני עושה את זה? (חחח שכחתי..) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? בטח היתה השאלה הזאת מלא פעמים אבל בכל זאת מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחליף סקין ל xp מאיפה להוריד ואיך להתקין אותו תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד טושיבה עם מעבד I3 שמריץ חלונות 7 HOME PREMIUM. אני רוצה להתקין גם XP על אותו מחשב כדי שתוכנה מוסיימת תרוץ לי. רכשתי XP ואני רוצה לדעת איך להתקין. האם להכניס את הסידי ולהתקין באופן רגיל?[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 12:51:41 אוקיי קראתי פה באתר משהו דומה ושם היה כתוב שאת מערכת ההפעלה הישנה יותר תריך להתקין לפני החדשה.מה קורה אם החדשה (7) כבר מותקנת ? האם אני לא יכול להתקין XP? או שאוכל להתקין 7 נוספת?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!! זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...! יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!? הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו... אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר... יכול להיות שזה בגלל S.M3?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, קודם כל המפרט שלי:הנתונים מCPU-Z Gigabayte GA-8I945PLGE-RH Pentium 4 630 prescot 3.0 DDR2 1024(512X2) Dual 268Mhz HD Western Digi 160GB Sata2 ספק ג'נרי 400 WAT Geforce 6600GT 256 Pci EX GIGAbyte(שמתי לב הוא מתחמם נורא לאחרונה) אני מפרמט לרוב את המחשב שלי (כל חודש-חודשיים) וגם מחשבים של חברים ושמתי לב שכל פירמוט יש שינוי בביצועים או בתגובה של המחשב לפירמוט. אני יסביר-זה הפירמוט האחרון שעשיתי רציתי לשמוע תגובה אם עשיתי הכל נכון ולפי הסדר המתאים: 1-התקנתי את WIN XP PRO CORP דרך ה BOOT SYS (עם המסכים הכחולים...).פירמטתי פירמוט מלא ל C ל NTFS (גודל דיסק 126GB) האם עשיתי נכון בחילוק?...או אולי כדאי לשיהיה רק C? או שיהיה קטן יותר? או שיהיו יותר מרק D? כ…
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום רב. בנסיוני הקודם קניתי WIN98 בקופסא עם מס' קוד מודפס, ואחר זמן רב איכשהו גילתי שמס' הקוד לא היה בלעדי והוא מופיע באחת ההורדות שהורדתי שאלתי היא במידה והקנה WIN חדש מישהו יכול לערוב שמס' ה WIN לא פרוץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-