עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nahum2,

מאיפה? קישור ישיר ל BUILD האחרון של גרסת ה64 ביט אם אפשר... משעמם לי ואני מתכוון לשחק בזה.....

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by Wizard Of Oz,

יש לי בעיה באקספלורר. יש קישורים שאני לא יכול לפתוח גם כשאני מבטל את ה-internet security הוא לא פותח אותם. מה אני עושה??????? אני משתגע...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by Cranchh,

מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...

5. כאשר ה BOOT יכולל אפשרות ל format מלא של מחיצה נבחרת תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PRO איך אני בודק האם יש או ACTIVATION או לא ? (בהתקנה הוא הציע לי לעשות REGISTER )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני רוצה לעשות גירסה מצומצת של וינדוס XP, ואני רוצה לראות אם הכל עובד טוב קודם לכן. אשמח למדריך לתוכנה.

10. אם אני עוזב את המחשב ל5-10 דקות שורת הכלים למטה-"ההתחל" נעלמת לי לגמרי אין אפשרות לראות אותה או להחזיר אותה רק אם אני עושה ריסטרט למחשב אבל אז שוב אותו סיפור-אני עוזב תמחשב ונעלמת לי שורת ההתחל. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  11. יש לי שני חשבונות בחשבון אחד הכל עוד כמו שצריך בחשבון השני חלק מהתמונות מופיעות בירוק (שם הקובץ) וחלק מה"ירוקות" לא נפתחות. בחשבון הראשון כאמור , הכל בסדר.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  12. Started by p_q,

קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, עכשיו זה קרה לי כבר פעמיים שהמחשב נכנס למסך שחור בלי שום אזהרה מוקדמת או הערה, והדרך היחידה לצאת מזה זה הפעלה מחדש (פעם זה קרה לי בזמן שהווינאמפ היה דולק והמוזיקה נתקעה על אותו שניה אז זה יצר רעש כזה של טרמממממממממממממממממממממממממממ - אני מניח מכאן שהמחשב הפסיק להגיב) בדקתי את ה EVENT VIEWER והתקלה היחידה שרשום שם בזמן הזה היא ההפעלה מחדש של המחשב ללא שמירה של דברים קודם (יעני ריסט חרעאה לא דרך הוינדוס)

14. Started by ברדוש,

יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Yotam.B,

היי, שידרגתי את המחשב שלי מוידנוס 8 ל10 בהתקנה נקייה לגמרי. אני זוכר שבוינדוס 8 היה לי ניהול צריכה חכם. למה אני מתכוון? כאשר המחשב היה מחובר למטען היה עובר אוטומטית לפרופיל של 'ביצועים גבוהים' וכאשר הייתי מנתק מהמטען היה עובר אוטומטית למצב 'מאוזן'.. איך מגדירים את זה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by alfus73,

שלום. שאני מעתיק קובץ מכונן ה- DVD שלי ל- HD המתשב מאתחל את עצמו לאחר שהוא מראה לי מסך כחול לשנייה. אני מצרף קובץ MiniDump. אודה לכם על פענוחו. (יש לשנות את הסיומת TXT ל- DMP) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

18. Started by elior021,

היי כל הקבצים שלי ללא תצוגה למשל אייקון מחשב שלי בלי הסמל רק קובץ ריק יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? תודה מראש

19. שלום לכולם אחרי איזה דקה שהוינדוס עולה אני מקבל הודעה שהתהליך הזה נתקל בבעיה עליו להיסגר אחרי שהוא נגר זה קורה שוב פעם אחר פעם ואי אפשר לעבוד ככה בכלל! ??

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by haimon_v,

שלום, אני מעוניין לבחון את ויסטה. הבנתי שאפשר להתקין אותה על מחיצה אצלי בדיסק הקשיח מה המשמעות של זה? אם אני נכנס לויסטה - אין למעשה שם שום תוכנה שקיימת עכשיו אצלי ב XP? אם יש לי משחק וכו' אצטרך להתקין אותו גם (או רק) על ויסטה? עוד דבר - האם ההתקנה הזאת תשפיע על ביצועי המחשב כשאני עובד על ה-XP? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by SeaMonster,

ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.