עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי ויסטה אבל לא מחקתי את הXP וזה עושה לך תיקית וינדוס ישן עם כל מה שהיה לא מוחק כלום. השאלה שלי איך אני יכול לחזור לXP כי הויסטה ממש חרא? תודה מראש ואל תתקינו ויסטה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  2. מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  3. ***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by nookii1,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב מtms ללא מערכת הפעלה, כנראה שבזמן הבדיקות הם התקינו מערכת הפעלה לצורך בדיקות ומחקו אותה לאחר מכן. בבית התקנתי ווינדוס 7 כמו שצריך הכל עובד חלק, הבעיה מתחילה עם הפעלת המחשב. בזמן ההפעלה המחשב לא עובר למסך הלוג אין אלה לביוס ושם הוא מבקש שיבחר באיזה דיסק אתחיל את הבוט. הדיסק היחיד שמוגדר אצלי בבוט הוא crucial m4 בנוסף יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוגדר בבוט. בביוס אני בוחר בדיסק היחיד שמוגדר לבוט עושה שמירה ויוצא, לאחר מכן המחשב שוב פעם נכנס לביוס שם אני רק יוצא מהביוס בלי שמירה ואז המחשב כבר עובר למסך הלוג אין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי כמה תוכנות שאני משתמש בהם באופן תקוף אבל אם אני אנעץ את כולן לא ישאר לי מקום אני מעונין לדעת אם אפשר לנעוץ תקיה ואז ריחוף מעליה יראה את הקישורים בה מתפריט ליד בערך כמו שאם נועצים את WMC אז ריחוף מעליו נותן כמה אפשרויות ... OFF TOPIC כמו כן המלצה חמה לPLUGIN ל WMC http://www.mediabrowser.tv

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Internal,

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by TZ,

בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by Liran -,

טוב אנשים... אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל אם כן בבקשה תנסו לעזור לפני כמה זמן היתה לי פקודה כזאת שכשאני רושם אותה ב - "הפעלה" אז זה פותח לי חלון חדש עם המס' IP שלי ועוד כמה פרטים... הבעיה ששכחתי ת'פקודה ;D מישהו מכיר אותה ??.....ויכול לעזור לי ????..... תודה מראש אחים שלי...

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. איך מפסיקים את עליית החלון (log on to windows)הזה באיתחול המחשב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. תוכנת ה'צייר' האיקונית מתעדכנת אחרי הרבה מאוד זמן והופכת לאפליקציית חלונות 10 אוניברסלית לכתבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by benyben,

מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Tzion,

יש לי דיסק מקורי של וינדוס 98 וחוברת, אבל על החוברת מאחור רשום "להפצה עם מחשב אישי חדש בלבד". מה זה אומר? המחשב אמור ללכת לעבודה של אבא שלי כך שזה חשובשיהיה רשיון תקין וחוקי. ולא קנינו את הדיסק ביחד עם המחשב, כלומר שזה לא רשום בקבלה של המחשב.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by J S Bach,

כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  18. יש לי מסך שחור שאומר שהקובץ hal.dll חסר . הכנסתי את הדיסק של XP, ונכנסתי לrecovery console כדי להעתיק את הקובץ. כשאשר אני רושם את הפקודה copy e:\i386\hal_ c:\windows\hal.dll הוא רושם לי ישר access denied מה אני עושה? אני יודע את הססמא למערכת,איך אני עוקף את זה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אחרי שעשיתי סיריקות לוירוסים ומצא לי כמה וירוסים וטרוייאנים שמתחבאים להם בקבצי הוינדוס,מחקתי אותם ,ומה שקורה עכשיו,זה שעולות לי הודעות שגיאה עם כניסה לשולחן העבודה , שכנראה חסרים קבצים.יש אפשרות לשחזר את הקבצים הללו? אם כן איך אני עושה את זה? אני ינסה להעלות תמונות של השגיאות עוד כמה דק'.. ואחרי שאני לוחץ אישור מופיעה השגיאה הזאת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by topgun,

לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by zpd,

כאשר אני מנסה לעדכן מתקבלת הודעה בזו הלשון :command line option syntax error.type command /? for help .לאחר מכן מתקבלת הודעה שהעדכון הושלם בהצלחה, אבל העדכון לא נקלט. לאחר זמן מסוים אותו עדכון ממתין להתקנה.איך פותרים את הבעיה. אני משתמש ב-XP HOME EDITION.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום אני מנסה לפרמט את המחשב שלי בwindows 7ובקטע שאני אמור לבחור מחיצה ולהתקין עליה WINDOWS אין לי מחיצות ואני לא יכול ליצור אחת הבנתי שצריך לשנות הגדרות בBIOS אבל גם אחרי ששיניתי זה לא עובד אני גם ראיתי באינטרנט שאפשר לטעון מנהל התקן מדיסק או DOK אבל אני לא מצליח למצוא הורדה של המנהל התקן הזה אם זה עוזר יש לי לוח אם של חברת gigabyte והדיסק קשיח הוא חיבור SATA זה תמונה של המסך בביוס שלפי הבנתי אני הייתי צריך לשנות בו כמה דברים מצטער על הגודל אין לי מושג איך להקטין זה הקישור לתמונה:http://upng.info/files/263311032011926.jpg תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.