Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי. פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלי שהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליו הורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר. בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי. Ethernet , וכרטיס קול. אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פע…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום שלום האפשרות המציקה של הווינדוס שרוצה שקודם תנתק חשמלית דרכו את המכשיר USB נעלמה לי מהמחשב. גם עם הנגן מוזיקה וגם עם המצלמה זה לא מופיע ואני "נאלץ" להוציא את המכשיר מתי שבא לי. אני לא יודע אם זאת הסיבה, אבל בDEVICE MANAGER system devices pnp bios extension מופיע עם סימן קריאה לידו תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחרי פירמוט מלא והתקנת וינדוס ודרייברים , שהמחשב עולה לאחר הדלקה שהביוס מסיים את ה POST אז יש מסך שחור למשך כ 20 ,30 שניות ורק אז מגיע שלב של המסך הכחול ברוך הבא.... ניסיתי שוב התקנה וזה אותו הדבר ? בוינדוס שהיה בהרדיסק היישן היה עולה נורמלי ובזה יש איזה הפסקה לאחר שהביוס ראה את כל ההתקנים שיש ,בדקתי את ההרדיסק והוא תקין מישהו יודע על איזה פיתרון ? המחשב P-4 2.4 500 MB DDR
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל פעם שאני ניכנס לתקייה או חלון אחר הסידור אייקונים משתנה!! איך דרך להגדיר שבכולם יהיה זהה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ובכן, מהמחשב שלי אני משתף המון קבצים ברשת הביתית. משום מה אבל חלק מהקבצים שבאופן מפתיע גיליתי שאלו רק קבצי וידאו פשוט לא עובדים ברשת. ניסיתי למצוא מכנה משותף לתאריך יצירת הקבצים או השיתוף בתיקיות ולא מצאתי. נראה כאילו באופן רנדומלי חלק עובד וחלק לא. למשל אתמול שיתפתי כמה קבצי TS שכל אחד בגודל 1GB ואומנם הוא VISIBLE ברשת ובתיקייה המשותפת אבל שמנסים לקרוא בנגן מדיה יש שגיאה של DATA ERROR על ידי הנגן . גם כמה קבצי MKV ששותפו לפני כן עובדים לעומת חלק שלא. רצוי לציין שניסיתי לנגן עם המון נגנים וזה לא משנה משהו, כמו כן הבעיה קיימת מכל מערכת הפעלה שמנסה לגשת לקבצים בין אם זה XP WIN7 או UBUNTU. בעיה מוזרה מאוד שלא מצאתי לה פיתרון כבר המון זמן. מה שאני נאלץ לעשות זה לכווץ את הקבצי…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המאמר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79813.0 דובר שם על אפשרות להוסיף SP2 בידי מערכת חוקית של וינדוס ובעבר יצרו לי דיסק עם SP2 הוינדוס שלי ב ע ב ר י ת והוא מבין הראשונים שיצאו ולכן כל פעם אחרי התקנה של הוינדוס עלי להתקין למעלה מ100 עדכונים שונים, דבר שלוקח זמן ר-ב! ברצוני לעדכן את כל ה"אפדייטים" שירדו לי למחשב בדיסק חדש... שכשפעם הבאה כשאתקין את הוינדוס הוא יתקין לי כבר את כל עדכוני האבטחה....אינטרנט אקספלורר 7...מדיה פלייר 11....וכל הדברים החדשים ... קראתי מדריך בנוסף למדריך לעיל על התוכנה nlite אך כדי להשתמש בה צריך את העדכונים לגרסא העברית מה שלא מצאתי להורדה במייקרוסופט.... אם היה לי אפשרות להוריד את כל העדכונים שיש לי במחשב עכש…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
או להסתיר תקיות שלמות תודה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב יחסית חדש מופיעה לי כל פעם הודעת שגיאה ואני לא יודע מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי. בנוסף אני לא יכול לשמוע כלום במחשב יש גם הודעת שגיאה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-