עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by redersh,

היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה" עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה) בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה מה הבעיה??? אני במבויי סתום כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D ן120G :F עזרה בבקשה עומר

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by oronrox,

מנסה למצוא איפה סורקים תחנות אך לא מוצא. ניסיתי דרך הGuide (שאמור לקבל מהאינטרנט רשימת תחנות) אך הוא לא מוצא פרטים לגבי הpostal שלי. ניסיתי scan services אבל סורק לשניה ולא מוצא כלום. האם גם אצלכם ככה? אני משתמש בדרייברים מיוחדים לAll In Wonder 9800SE כדי שיאפשרו להשתמש בMCE. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …

4. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by ellell,

שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by TuviaDaCat,

שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by ROTEM114,

האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  8. שלום, קניתי מחשב חדש amd athlon xp 2100+ , 512 ddr winbond 2700. wd 40gb 7200, ati redon 9500... יש לי בעיה, כשאני מתקין את ווינדוס אקס פי הוא אומר לי אחרי כמה זמן examining 3814mb משהו כזה והוא נשאר ככה ולא מתקין, וחיכיתי מלא מלא זמן.. ואני לא יודע מה אני צריך לעשות, הכל חדש, מה הבעיה<? ונוסף לכך, השגתי עוד דיסק והוא לא מזהה אותו!!! לא יודע למה! ואני חייב חייב מחשב מהר מהר.. כל יום זה הפסד אדיר של כסף.. אז בבקשה תעזרו לי!!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני מקבל את השגיאה שיש בתמונה אך שהWIN עולה אני צריך ללחוץ כמה פעמים על בטל(כי היא חוזרת על עצמה) ורק אז הWIN ממשיך לעלות. מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by mtng,

קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by עינב,

האם כדי להתקין את ה SP2 של XP , האם יש עדיין בעיות , או שאפשר להתקין אותו ...... ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by lioryb,

שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?

16. Started by co11,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by LL@SS,

שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.

18. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by HellBoY,

מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. כשאני פותח 15 חלונות של IE המחשב די נתקע. יש לי 1 GB זיכרון. איך זה יתכן? פעם יכולתי איזה 50 דפים לפתוח במכה וזה היה טס, אז מה הקטע של הבחור? האם אפשר להגדיל את המספר מ-15 למספר יותר גבוהה(מספר כלשהו)? תודה מראש. .SWG

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום רב. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למערכת הפעלה אשר אתקין על מחשב שנועד לגרפיקה. התוכנות בהם אני משתמש הם Photoshop, Frehand, Illustrator. שמעתי שיש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה החדשה שלAPPLE הנקראת Leopard על PC. האם אתם ממליצים לי לעשות את זה או ללכת על Microsoft? 32Bit או 64Bit ? תודה מראש אורי.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by BigDragoon,

התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.