Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ בנוגע להלפת מערכת הפעלה כרגע אני על ויסטה הום 32 עיקר העבודה על המחשב היא 3D STUDIO MAX9\10 ADOBE CS3 בעיקר מידול ואנימציית תלת ועריכת וידאו המפרט שלי הוא intel core i7 920 2.79ghz 4gb ram Nvidia geforce 9500gt 1 gb רייד10 4x 500 gb WD 7200rpm 32mb איזה מערכת הפעלה תעבוד לי בצורה הכי חלקה ללא בלאגנים??? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים... אני בונה GPO לתחנה ציבורית וקצת היסתבכתי, נעלתי גישה של העתקת של קבצים שלולחן עבודה ואני לא מוצא את הפולסי שחסם לי את זה (אני מעוניין שכן יעתיקו לשולחן עבודה). מה שמוזר מכל הסיפור כשאני רוצה לישמור מהדפדפן (IE7) אני יכול, אבל כשאני רוצה לישמור מהוורד אני לא יכול, כשאני גורר קובץ לשולחן עבודה אני מקבל את העיגול עם הקו האלכסוני בתוכו ואין לי אפשרות להעתיק לשולחן עבודה. בעיה נוספת שיש לי שאני רוצה למנוע ממי שעובד על המחשב לשנות את רקע שולחן העבודה. חסמתי את האפשרות של מקש ימני וחסמתי את הגישה ל DISPLAY PROPERTIES אבל כאשר מישהו פותח תמונה עם WINDOWS PICTURE AND FAX VIUWER הוא יכול ללחוץ כפתור ימני על התמונה ואז ללחוץ SET AS DESKTOP BACKGROUND ואז הרקע משתנה, למ…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אני מקבל את השגיאה שיש בתמונה אך שהWIN עולה אני צריך ללחוץ כמה פעמים על בטל(כי היא חוזרת על עצמה) ורק אז הWIN ממשיך לעלות. מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה?? ???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מסכים כחולים באמצע משחקים ,לא תמיד אך לפעמים, האם הOC עושה לי את זה? מוזר לי אם כן כי ביצעתי המון בדיקות יציבות והכל עבר יפה. הנה ,העלתי ארבעה קבצים ,כולם לדעתי יתנו את אותה ההערה, http://www.sendspace.com/file/dn1902 תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-