Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה מינימום הדרישות של הויסטה??? שהווינדוס יעבוד חלק.....???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין XP על 50GB לפי דעתכם זה יספיק???
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ב windows-xp איך שומרים את המועדפים שבדפדפן כך שניתו יהיה להעביר למחשב אחר. ומה לעשות במחשב השני? תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המאמר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79813.0 דובר שם על אפשרות להוסיף SP2 בידי מערכת חוקית של וינדוס ובעבר יצרו לי דיסק עם SP2 הוינדוס שלי ב ע ב ר י ת והוא מבין הראשונים שיצאו ולכן כל פעם אחרי התקנה של הוינדוס עלי להתקין למעלה מ100 עדכונים שונים, דבר שלוקח זמן ר-ב! ברצוני לעדכן את כל ה"אפדייטים" שירדו לי למחשב בדיסק חדש... שכשפעם הבאה כשאתקין את הוינדוס הוא יתקין לי כבר את כל עדכוני האבטחה....אינטרנט אקספלורר 7...מדיה פלייר 11....וכל הדברים החדשים ... קראתי מדריך בנוסף למדריך לעיל על התוכנה nlite אך כדי להשתמש בה צריך את העדכונים לגרסא העברית מה שלא מצאתי להורדה במייקרוסופט.... אם היה לי אפשרות להוריד את כל העדכונים שיש לי במחשב עכש…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד אפשר לעשות התקנה של גרסה ישנה יותר באופן חוקי אז האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE עכשיו אחרי כמה שעות שלא נוגעים במחשב הוא נכנס באופן אוטומטי למצב לילה והוא מבצע ניתוק כזה... וכל התוכניות שפועלות לא עובודות בעיקר ההורדות שלי והם מפסיקות עד שאני נוגע במחשב איך אני מבטל תמצב הזה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-