Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
1. שאלה ראשונה. בהדלקה הראשונה של המחשב יכולתי לבחור שפה. בחרתי אנגלית, אבל מערכת ההפעלה היא חצי אנגלית חצי עברית. יש מפרטים שמופיעים באנגלית כמו PANEL CONTROL ויש שבעברית כגון ALL APPS ואחרים. מה אני יכול לעשות על מנת שכל המערכת תהיה באנגלית? זה ממש מציק לי. 2. אחרי הדלקה שפת הקלט היא עברית באופן אוטומאטי ולא מצאתי איך לשנות את זה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי WIN 7 64. לא פירמטתי את הכונן (לפני כן היה מותקן בו WIN 32) כיוון שההתקנה הזהירה ממחיקת קבצי מערכת. בכל מקרה, פרטי ההתקנה הקודמת נשמרו ב WINDWS.OLD התקנתי את הדרייברים שנראו לי נחוצים (בהתאם להמלצת DRIVR BOOSTER 2), אבל המחשב משום מה פשוט נתקע לי, מה שלא היה קורה בגרסא של 32. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהמחשב IDLE, אבל לא רק. איך ניתן לזהות מה תוקע אותו/לטפל בבעיה ? תודה
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מניח שזה משהו שקשור לחלונות, ולכן אני מפרסם את זה פה.. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, ומאז יש לי בעיה שמשום מה המחשב נכנס לי לפעמים לסוג של מצב שינה למרות שהגדרתי לו שלא ייכנס אף פעם. זה מוזר, ראשית כי זה לא קורה תמיד אלא רק בחלק מהפעמים שאני משאיר אותו דלוק בלי לגעת בו (במילים אחרות: עדיין לא עליתי על דפוס הפעולה של מתי כן ומתי לא). בנוסף, במצב שינה המחשב אמור להיראות כאילו כבוי. אצלי הנורה דולקת, רק שהמחשב לא מגיב והמסך מבחינתו כאילו דבר לא מחובר אליו. שום פעולה לא מעירה אותו, למעט ידנית לכבות ולהדליק אותו מחדש או במקלדת ללחוץ על כפתור קיצור הדרך לכיבוי והדלקה. ואז לאחר ההדלקה הוא חוזר לי למצב הקודם. כמו שאמרתי, סוג של מצב שינה. מישהו מכיר תקלה דומה? (אני עם חלונות 8.1,…
-
- 18 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לו משתמש אחד אבל מהישנים שאין משתמשים ואפשר להוריד את הסיסמא בadminstor זה מערכת הפעלה שכתוב 1985 -2001 . בפתיחה אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא וזה לא קולט לי משום מה את הפרטים. הכנסתי אותו לפייס מוד עדיין עושה אותו הדבר. מה אפשר לעשות זה ממש דחוף ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ששודרג בו הוינדוס מ8 ל8.1 וכרגע יש בו מקלדת עברית בלבד ויש בו סיסמה לוינדוס שהיא באנגלית באותיות קטנות. אין אפשרות להיכנס לוינדוס יש אפשרות להגיע למצב בטוח . כרגע הוא על secure boot enable האם שייך לסדר את עניין הסיסמה (לבטל אותה בשביל להיכנס למחשב) עם hiren's 15.2 ?אם כן איך? תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים. אחד עם מע' הפעלה ואחד סתם לקבצים... שרק האחד של המערכת הפעלה מחובר-אין שום בעיה. ששניהם מחוברים (ולא משנה מצד הג'אמפר)-הוא כותב לי את זה: NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart. פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מידי פעם (פעם ביומיים שלושה) מע' ההפעלה פשוט נתקעת ואין מה לעשות מלבד ריסט. ב Event log אנני רואה כל בעיה ולא נראה לי שזאת בעיית חומרה. מישהו נוסף נתקל בבעיה זאת?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-