Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה באנגלית ואני רוצה להתקין אופיס. האם אפשר להתקין גם אופיס בעברית או שיהיו בעיות תאימות? עדיף להתקין אופיס עברית או אנגלית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחר שהתקנתי XP חדש בגירסת SP3. ההתקן לא מזוהה שלא הצלחתי להתקין נקרה :SM BUS CONTROLLER ואיני מצליח להוריד דרייברים אליו. אשמח ללינק שמפנה אותי להורדה ותיקון של הבעיה הזו ועקב כך פעולה תקינה של הלוח. ברשותי X1950 PRO אם זה שייך לעניין הגרפיקה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם 8.1 (מקורי) וקורה לי המון שהאייקון של השפה נעלם, וכשאני לוחץ alt+shift כדי להחליף שפה לא קורה כלום... כשלוחצים caps lock זה עובר לאנגלית כתב גדול. כשאני יוצא מהמערכת וחוזר זה לפעמים מסתדר לפעמים לא. מישהו יודע איך פותרים א הבעיה הזאת? למה זה קורה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
משום מה הפעלתי את המחשב יום אחד והערכת נושא השתנתה .. ניסית להחזיר אותה אבל אין לי אתזה.... (XP STYLE) עכשיו הערכת נושא שלי היא כמו ב win 98 ..איך אני יכול להחזיר זאת חזרה ל xp הרגיל??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אז המחשב החדש שלי הגיע (!!! ) ואני נהנה מכל רגע. ועכשיו השאלה שלי היא איך אני מוסיף לו פרטישן? רצוי דרך תוכנה ורצוי שתהיה חינמית וניתנת להורדה. המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לחבר 2 מסכים, ושכל מסך יציג שולחן עבודה נפרד. או למנוע מהסמן "לזלוג" למסך השני - להעביר את הסמן "ידנית". כל זה תחת אותו המשתמש (windows 10). הום דבר כזה אפשרי? אם כן, איך אני מבצע זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל יומיים מעדכן דברים חדשים, וואלה מה הוא כבר מוסיף? אבל אם כבר הוא עושה את זה, אז שיעשה את זה בשקט ומאחורי הקלעים... ולא כל פעם יעשה לי ריסט כפוי באמצע עבודה!!! אז עשיתי מעשה ובדקתי ויש אפשרות לבטל לגמרי את העדכונים, אבל לצערי הוא עדיין מקפיץ בקשה לעדכן מדי פעם (אפשרי רק בגרסאות ENTERPRISE) ו - וואלה בדקתי, ויש עוד גרסאות של ווינדוס שבכלל לא מקבלות את רוב העדכונים, כנראה שMS מחלקות את העדכונים לאבטחה ותוספות (פיצ'רים בלשון העם) הגרסה הזאת נקראת ENTERPRISE LTSB. והיא בעצם מקבלת רק עדכונים קריטיים - להלן עדכוני אבטחה. אז אני מנסה את זה על הלפטום שלי ואעדכן מה הרשמים. אגב, יש גם את נושא הSECURE BOOT ו הLEGACY וUEFI BOOT ש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שם משתמש וסיסמה בטוח נכונים אני מנסה להיכנס לחלונות XP ומקבל הודעת כניסה: קבוצת משתמשים שצויינה אינה קיימת מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני מצליח לשמוע סאונד רק מהאוזניות אבל לא מהרמקולים שבמסך. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
המחשב שלי (XP )SP2), מחובר לרשת באמצעות מודם Aztec. איני מצליח ליצור התקשרות. פתחתי חלון DOS ונסיתי PING למודם (10.0.0.1389), אך הפעולה מסתיימת במגבלת זמן. איך מאתרים מה חוסם בין המחשב למודם? רן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ZoneAlarm Security Suite אשר למיטב ידיעתי מכיל גם בודק Spyware. מדובר במחשב שמריץ ויסטה. האם יש טעם להריץ במקביל את Windows Defender? אם לא, על איזה מהם עדיף לוותר? Windwos Defender או בודק ה-Spyware של ZoneAlarm? ניסיתי לכבות את ה-Windows Defender וקיבלתי התרעת מערכת על זה שאני לא מוגן מ-Spyware (כנראה לא זיהה את ZoneAlarm בתור בודק Spyware). מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-