Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כשאני יוצא קובץ TXT וכותב בו תו 1 , גודלו הרי 1 בית ולמרות זאת גם כאשר אני שולח אותו ממחשב למחשב עדיין נשמר עליו איכשהו הפרטים של תאריך יציאה/ תאריך עריכה וכו' לכן נראה שהמערכת שומרת אותם במקום נפרד ולא כל הקובץ עצמו? או שכאשר ווינדוס מראה את קובץ הקובץ , הוא מראה את גודל הקובץ ללא ה meta data הזה? לכן: 1) איזה פרטים ווינדוס שומר על כל קובץ? תאריך יצירה/עדכון/גישה גודל וכו' (אשמח לקבל רשימה מלאה) 2) איך אפשר לצפות במידע הזה ? (לא דרך מאפיינים של הקובץ, לא בהכרח שחשוף שם כל המידע) 3)איפה מאוחסן המידע הזה?על גבי הקובץ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, באופן אוטומטי, משתנה אתר הבית באספלורר לאתר של MSN. למרות שאני כל פעם משנה לאתר אחר, הוא משתנה לבד ל MSN. בנוסף, אני לא יכול לקבוע את גודל החלון! או שהוא על כל המסך, או שהוא ב"מזער". לא ניתן לקבוע את הגודל... זה קרה לי בעבר, ועשיתי פירמוט כי חשבתי שזו תולעת.. מה זה יכול להיות? ואיך מתגברים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, עקב שגיאה בWindows Update - מחקתי מתוך התיקייה הראשית Windows,את כל הנמצא בתוך תת 2 התיקיות,של התיקייה SoftwareDistribution =>Download + StoreData,אשר מכילות בתוכן את קבציי העידכון הזמניים של Windows Update. - האם,כתוצאה מכך;יכול להיגרם נזק כלשהו לפעולתה התקינה של מערכת ההפעלה (Windows 7 Ultimate - 32 Bit),מהם קבצי העידכון הזמניים הללו,ולמה הם נקראים כך? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. כל פעם שאני מכניס כתובת מסויימת לשורת הכתובת באקספלורר בלי http:// או www. (כתובתת כזו: hwzone.co.il) זה מגיע לי לדף כזה: http://www.ms-search.com/search.php?aid=30626&q=hwzone.co.il ותמיד זה היה ניכנס לי ישר לאתר בלי להוסיף בהתחלה http:// או www איך אפשר לסדר את זה? (ניסיתי כל תוכנה נגד spys אבל לא הצלחי..) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום למומחים. יש לי מזה זמן מערכת המותקנת עם Windows 7 ועושה לעיתים בעיות עם פרופיל המשתמש באתחול וכיבוי. הבעיה שלפעמים (אין לי דרך להגדיר מתי) לוקח זמן רב למחשב לבצע login או logoff. בזמן רב מדובר על 10 דקות ויותר. זה לא קורה תמיד. לפעמים המחשב מודיע הודעה בסגנון: your roaming profile is not synchronized completely with the server יש לציין שעם התקנת המחשב העברתי את הפרופיל לדיסק נפרד D: כך שמערכת ההפעלה על C:. עכשיו על D נוצר לי תחת users/ תיקיה עבור <user> וגם תיקיה נוספת בשם user>-v2> . ב-event log מופיעות הודעות 1504 : Windows Windows cannot update your roaming profile completely. Check previous events for more details. מה אני עושה בשביל לסגור את הנושא …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מה יש בחלונות 8,מה חדש בה(עדיין מבוססת רג'סטרי?).ולמה אני צריך אותה? למה אין עדיין סטיקי?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כון של 1TB במחשב היה מותקן עליו עד עכשיו רק ויסטה והוספתי XP הויסטה היתה מותקנת על C: ואת ה-XP התקנתי על D: ועכשיו אני לא יכול לזפזפ בניהם המחשב ישר ניכנס לXP איך אפשר לטפל בזה {כונן C לא נמחק..} תודה רבה שבת שלום שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האנטי וירוס שלי (NOD 32) ביקש להתקין עדכונים לחלונות. זו לא פעם ראשונה כמובן ועד אתמול זה תמיד עבד חלק. אתמול קיבלתי הערה כי העדכונים נכשלו. מצורף צילום מסך של הבעיה. נכנסתי לעזרה של חלונות אבל זה מצא 30 ומשהו בעיות דומות. אף אחת מהן לא אותה בעיה שלי. מותקן אצלי חלונות 7 64BIT אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה ראם בנוסף 4 דיסקים במחשב. עד לאחרונה ה PAGE FILE שלי ישב בדיסק אחר מהמערכת, במחיצה מיוחדת רק עבורו וגודלו היה קבוע 1024 MB . בגלל קריסות של המחשב שהיו לי לאחרונה לא נוצרו לי מיני דאמפ כי לא היה קובץ החלפה במערכת, בקיצור, קבעתי שכן יהיה שם וגודלו היה קבוע על 8MB, זה הצליח לי פעם אחת בלבד ואפילו נוצר קובץ דאמפ לאחר קריסה. לאחר מכן התרחשו אצלי עוד קריסות ושמתי לב שלא נוצרו עוד קבצי דאמפ חדשים, הלכתי ל C ואני רואה שאין PAGE FILE, נעלם כאילו האדמה בלעה אותו. אז ניסיתי לקבוע שכן יהיה פעם נוספת, עשיתי הכל לפי הספר הנה תמונה: למרות שלאחר הקביעה קיבלתי הודעה לבצע איתחול ולמרות שביצעתי אותו כשהמחשב עלה, לא דובים ולא יער, אין זכר לקובץ ( הוא לא נסתר כי אצלי מוגדר…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס ב C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003 פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות? אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשום FILE : C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003 infected by virus: trojanddownloader.win32.keenval.e יש לי 4 אפשריות sreport only disinect rename object delete object ואפשר לסמן בווי את apply to all infected objects ויש לי עוד 4 אפשריות ok cancel stop help
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקין WinXP, עשיתי פורמט ואני מעוניין להתקין WinXP, הפעלתי עם דיסקט הפעלה את המחשב ורציתי להתקין אבל זה לא אפשרי, אני מקבל הודעה שהתוכנה לא פועלת במצב דוס....מה עושים ? דרך אגב, הדיסק כמובן לא מקורי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-