עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MotoCross,

בזמן האחרון המחשב שלי איטי בחרדה. ככל הנראה מהתקנת העדכון 811493. יש למישהו כתובת שממנה אפשר להוריד עדכון שמוחק את העדון הזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by anx,

יש לי בעיה לפני כמה ימים המחשב שלי לא רצה לעלות אחרי נסיונות רבים החלטתי לפרמט תמחשב ואז הכל פעל , הכל טוב ויפה אבל פתאום המחשב ניהיה איטי גם האינטרנט וה cpu useage שלי תמיד על 100 מה אני עושהההההה?

3. Started by YARONGT,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני עובד על מחשב נייד עם ויסטה ביומיים האחרונים המחשב נהיה כבד מאוד ולא זז לא הותקנו דברים חדשים בימים אלה במנהל המשימות כאשר אני הולך ללשונית ביצועים אני רואה שהזכרון נע סביב ה-800MB כשאף תוכנית לא עובדת כשאני מסתכל בלשונית תהליכים אין שום תוכנית חריגה עם נתונים חריגים לא במעבד ולא בזיכרון הרצתי אנטיוירוס NOD32 ADAWARE לא נמצא שום דבר חריג יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by L1ron,

שלום,אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE FEB 2010 ENGLISH 32BIT המחשב שלי: intel core 2 duo e6550 2.33Ghz 2GB ram 667MhZ AsrocK Conroe 1333 GeForce 8500 GT 512MB dx 10 לפני כן הייתי שנתיים וחצי רצוף עם WIN XP .. עבד לי מהיר מאוד המחשב ותמיד נהנתי להשתמש במחשב.. לאחרונה שמעתי תגובות טובות על הWIN 7 שמפיק ביצועים יותר טוב והחלטתי לנסות.. בדקתי את הדרישות המינימליות והמומלצות וראיתי שהמחשב שלי עומד בשניהם.. אח"כ נסיתי איזה בדיקה של MICROSOFT שמראה עם WIN7 יעלה לי טוב על המחשב וזה עבר בהצלחה.. כשהתקנתי את הווינדוס המחשב התחיל לפעול מה זה לאט..וזה קרא בהדרגה..אחרי כמה שעות המחשב כבר היה איטי לגמרי.. עכשיו אני מרגיש כאילו אני גולש על הPentium4 הישן שלי.. המחשב בקושי זז..יש תמיד יותר שי…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  8. יש לי את העדכון האחרון, שיחקתי עם ההגדרות ואני לא מצליח לראות או לגשת למחשבים האחרים ברשת שמותקן עליהם XP. המחשבים האחרים כן מסוגלים לגשת אחד לשני. למישהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by טוביה,

שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Nir Hayat,

איך מתחילים לעבוד עם עם Windows מאפס שהמחשב בא רק עם תוכנת הפעלה? איך מורידים קיצורי דרך של גוגל ושל ג'י מייל למשל?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

12. Started by BigDragoon,

קניתי מחשב חדש. ורציתי לדעת מה עדיף להתקין. XP 64 ביט או XP 32 ביט?

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Dym,

שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by yuvalg,

בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש. המחשב מיועד לשימוש ביתי (שימושי גיימינג ואופיס). האופציה ההגיונית ביותר נראית לי קניית גרסת home permium. האם הגרסא הנ"ל מגיע ב-64bit או רק ב-32bit? מה לדעתכם עדיף? רכישה של XP בכל מקרה נראית לי מיותרת (מה גם שלא ברורה אפשרות שדרוג בעתיד לויסטה).

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. כרגע התקנתי את windows xp home , וחיברתי את המדפסת.. הווינדוס לא מזהה לי אותה אוטמטית... המדספת זו HP 656 . ואיבדתי את הדרייבר, מה לעשות?

18. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by ophir555,

אבא שלי (בן 79) החליף מחשב שולחני . מקלדת ועכבר אלחוטי נשארו. ( של מייקרוסופט נראים איכותיים ) וגם המסך ( בן 3 בערך) נלקח מהמערכת הישנה. יש לציין כי אבי אינו יודע מה הרכיבים שהותקנו במחשב החדש,לוח אם, כמה זיכרון וכד'. בכל מקרה מדובר במחשב בן כמה ימים שהותקן ע"י "חבר" שהם מכירים וסומכים עליו שנים. הבעיה - פתאום, מזיזים את העכבר והסמן מתחיל ללכת ב"סלוא מושן" בהילוך איטי וזה פשוט מעצבן. לאחר כמה שניות טובות לפעמים עשרות שניות, חוזר לעצמו והמהירות עקיבה של הסמן אחרי תנועת העכבר רגילה וטובה. הוחלפו סוללות בעכבר ובמקלדת אבל התופעה ממשיכה. במחשב הישן היתה מערכת הפעלה אקס פי ועכשו ווינדוז 7 מה יכולה להיות הסיבה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מפרט: Q9400‎ ‎4gb ‎4870 1gb ‎‏ איזה וינדוס להתקין ? אם ויסטה אז איזה גרסה ? המחשב מיועד למשחקים...

21. Started by Norm4nde,

שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by ac1240,

המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. שלום חברים, אז זה המפרט של המחשב החדש שקניתי מ - TMS: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz@3.00 1MB FSB800 OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Compucase HEC 6A19 400TRT Black Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והשאלה איזה מערכת הפעלה להתקין היעוד בעיקר משחקים, האם ללכת על 64/32 BIT? XP או ויסטה ?האם נכון שהמודם הישן שלי לא יעבוד עם 64B ? הערה: לא בנוי להעביר שעות בחיפוש דרייבירם / פאצ'ים / התאמות וכו' בכדי שרכיבים או משחקים יעבדו חלק... מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.