עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. יש לי בעיה שכותב WIN32 GENERIC EXE .ERORR וגם בעיה שנייה ש SVCOST.EXE ופתאום אין אינטרנט ומאתחל את המחשב מהתחלה ... אני חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה ואתם ? מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by aaronc76,

שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by LTE,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…

6. Started by hakingb2009,

יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by מרטון,

שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by Cha0stAlker,

At first, I had the "boot mgr is missing" problem. Because of that, I changed the boot-devices order to boot from DVD three times (There was no OS since I've changed the HDD). I then installed Windows 7, weirdly over and over and over again (I'm always drunk ). Then it turned out to me that I've installed Windows 5 times.I entered the BIOS and put the boot from devices order like this: DVD, DVD, HDD. I now entered the windows setup disk, and instead of installing it again I chose to repair windows. That's when I saw that I have 5 windows 7's. What should I do next? Could I delete 4 of the OSes? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 18:55:52 עדכון:אפשר לנעול, סידרתי את …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by shaul,

בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by borg,

מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by sarkise,

באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …

16. לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by moonjib,

תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by X-ShaY,

עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  20. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by duk4u,

Dos in windows .

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by GENERAL,

שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by shimon16,

שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים

דיונים חדשים בפורומים