Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כל משחק שאני מתקין לא עובד, כשאני לוחץ עליו, הוא עושה מסך שחור, וחוזר חזרה למסך הקודם ואז מציג שגיאה: לדוגמא: "nfs.exe has stopped working" אחרי זה רשום שאין פתרון לבעיה.. =עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך =עידכנתי DirectX מה עוד אני צריך לעשות בשביל לתקן את הבעיה הדפוקה הזאת? יש לי וויסטה x64 מקורית..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שמציג את רשימת כל קבצי המערכת שיש בווינדוס עם הסבר על כל קובץ ועל מה הוא אחראי חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו מכיר אשמח לקישור תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים .. היום התקנתי XP על מחשב חדש .. וכנראה אפילו מסתבר שאני חלוד בתחום יצירת מחיצות הדיסק קשיח בגודל 160G . יצרתי מחיצה, הכל עוד בשלב ההתקנה הראשונית של הווינדוס (מסך הכחול) , וציינתי שהגודל שלה יהיה 100G מתוך כוונה שהמחיצה השניה תהיה בגודל היתרה שנשארה.. הווינדוס סיים להתקין , עלה והופ רק כונן C בגודל של 97G והיתר נעלם.. יש אפשרות להחזיר את הנעלם או שחייב שוב לפרמט ולסדר מחדש כמו שצריך? תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד צבעים ל appearance->color scheme חוץ מ GREEN,SILVER ,BLUE? בלי תוכנות עזר בכלל
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. השתמשתי במדריך ה מ ע ו ל ה שיש פה בפורום להכנת SP2 בתוך הXP ( כל כך מעולה וברור שאפילו אני הצלחתי... ;D ) ואני רוצה לשאול: 1. אם כבר העתקתי את את הדיסק המקורי ל הארדיסק ומשם צרבתי אותו שוב (לאחר העדכון) - למה הייתי צריך לבצע BOOTABLE ? עד כמה שידוע לי העתקת הדיסק בשלמותו מעתיקה גם את הBOOT . האם אני טועה ? 2. חילצתי את הBOOT בעזרת ISOBUSTER אבל ניסיתי לחפש אותו בעצמי בדיסק המקורי ולא מצאתי- איפה הוא ? 3. גודל העדכון כאשר מורידים אותו ממיקרוסופט הוא 258 מגה. לאחר העדכון הדיסק החדש לא גדל עד כדי כך. למה ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל רציתי להוריד עידכונים לוינדווס. והנה השאלה הראשונה שלי. באתר של MICROSOFT יש משהו כמו 1000 …
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רוב האייקונים במחשב שלי לא מוצגים טוב או שבכלל לא! המחשב נהיה פתאום איטי יותר וכל ספיי שהיה במחשב הוסר. גם ב"מחשב שלי" היה בצד את הדבר בכחול הזה שאומר כמה מקום בשימוש וכל מיני קיצורים והוא גם נעלם.. מה הפתרון ? חוץ מפרמוט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-