עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gamer4Life,

מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by drago,

כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Idan-h,

טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by gargoil,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה ב מערכת הפעלה win xp xpro כאשר אני מנסה להפעיל את שורת הפקודה start run הוא מייצר לי קיצור דרך על הדסקטופ אותו דבר קורה כאשר אני לוחץ start search מחפש כוונים לפתרון תודה רבה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Blue Omega,

תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by maorwtf,

קודם כל שלום לכולם, אם מישהו פה עוד זוכר אותי פירמטי אתמול (XP HOME), והתעוררו מספר בעיות: 1. המדייה פלייר לא עובד (גרסה 10):אני פותח אותו, רואה אותו למטה בשורת המשימות, לוחץ עליו אבל הוא פשוט לא עולה. הוא נשאר למטה, minimized. זה לא התחיל ישר אחרי שפירמטתי, אלא מתישהו היום. חשוב לציין שבזמן שהוא למטה ואי אפשר לפתוח אותו (כאילו שהוא פועל אבל אי אפשר ממש לראות תתוכנה) הוא עעדין עובד ואפשר לשמוע שירים וכו' 2. כשאני מזיז את העכבר ימינה, יש שם כאילו איזה חלל, אני אנסה להסביר: במצב תקין, לא משנה כמה תזיזו את העכבר ימינה (או למעלה למשל, אבל אצלי הבעיה היא רק בצד הימני) הוא ישאר בקצה הימני של המסך. אצלי, משום מה אפשר לגרור אותו עוד ימינה ולא לראות את הסמן, ואז כשגוררים אותו שמאל…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by tront,

עוד חודש אני קונה מחשב חדש למשחקים ורציתי לדעת אם כדאי להתקין VISTA מכמה בחינות. האם הגרפיקה במשחקים תיהיה שונה בצורה משמעותית? האם יש חסרונות בVISTA שיפגעו בי כמשתמש? והאם בכללי כדי להתקין VISTA?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. Started by tomerco,

מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  12. בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by AVIVA60,

מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by wooper,

שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Barni,

שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!

16. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by Marik.Sh,

היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Y.R,

כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. שלום, בקרוב אני מתקין וויסטה ויש לי כונן 250 גיגה . המחשב ישמש למשחקים והורדות ככה שצריך גם הרבה מקום לזה אך צריך להשאיר דיי מקום לויסטה. כמה לדעתכם צריך להשאיר לויסטה + עוד קצת מקום שישאר לקצת תוכנות כמו מסנג'ר וינראר וכו? תודה !

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by liran2003,

שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Jeka90,

אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by bennybl,

אני מחפש אתר שמציג את רשימת כל קבצי המערכת שיש בווינדוס עם הסבר על כל קובץ ועל מה הוא אחראי חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו מכיר אשמח לקישור תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.