Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרטיס HD 2900 PRO עם VIVO בתוכנות כמו WINDVR , NERO CAPTURE ועוד אני יכול לראות טלוויזיה על המחשב ואף להקליט. איך בדיוק אני רואה טלוויזיה במחשב דרך ה MEDIA CENTER? חיפשתי המון ולא מצאתי. אשמח לעזרה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ואני לא יודע איך להתקין את המערכת הפעלה בביוס אם אפשר מדריך אשמח מאוד תודה.!gigabite ga770ot-d3l
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקנתי IE7 וכעט לא ניתןלבצע JavaScript מסך החיפוש במחשב לא עוב ונשאר ריק הורדתי את IE7 אולם ללא הועיל כיצד מחזירים את JavaScript????
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה רצינית, אני נכנס לכונן C/D לדוגמא וזה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=untitledzl1.jpg או נגיד אני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי, זה מה שקופץ לי: http://img164.imageshack.us/my.php?image=645vh1.jpg אחרי שאני לוחץ על ה DONT SEND והשטויות האלה, הWINDOWS פשוט עושה מין "רענן" על כל הWINDOWS - ז"א הכל נעלם ואז עולה שוב, וכמובן שהתיקייה שאלה נכנסתי ניסגרת אחרי ה"ריענון" הזה... וככה המחשב אחרי פירמוט...!! דיברתי במקרה על זה עם אחי שגר בחו"ל וגם לו יש את אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי כאן... (בעיה דומה) הבנתי שMICROSOFT יצאו חזק נגד כל הווינדאוזים הלא חוקיים, שאם עושים UPDATE ואז מתקינים אז הם יכולים לעלות עליי דרך זה, אז יכול להיות שזה…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 2000 שנופל מידי פעם זה לא בעיית חום בודאות מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-