Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני קונה מחשב חדש ללא מערכת הפעלה אז הנה השאלה אני מוריד מערכת הפעלה כרגע, XP, הבנתי איך לחלץ ומה לצרוב, עכשיו שאלה: אני פשוט צורב ומכניס למחשב שמעולם לא הייתה עליו מערכת הפעלה? ואז מתחילה ההתקנה ? ואפשר לצרוב את המערכת הפעלה על דיסק DVD?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
ניתקלתי בשתי גירסאות שונות של וינדוס 7 האחת היא גירסת OEM והשניה היא גירסת RETAIL. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
על חלק מהקבצים והתיקיות במחשב שלי יש אייקון קטן של מנעול - מה אומר המנעול הזה ואיך אני נפטר ממנו? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
או קיי אני עוד מעט קונה מחשב חדש אז יש לי כמה שאלות.. א.עכשיו יש לי במחשב הישן windows home edition מה ההבדל בינו לבין ה-pro ? ב. אם אני יתקין את ה-home שיש לי כבר במחשב אחד על המחשב השני, אני לא יוכל לעשות איתו עידכיונים כי יש אותו על מחשב אחר? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם!יש לי בעיה עם מקשי קיצור דרך כאשר אני לוחץ על אנטר או על אותיות אחרות נפתח לי או מדיה פלייר או שעושה לי מזעור לחלון. רציתי לשאול האם יש אפשרות להגדיר את מקשי קיצור הדרך בווינס ויסטה. תודה למי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה מקום מתאים לשאלה. יש לי בעיה כזו, אנחנו בודקים להחיל UAC דרך GPO במחשבים בארגון, בנוסף מבצעים מהלך שהעובדים לא יהיו אדמין בתחנות. הבעיה היא שיש לי קובץ EXE שאני חייב שירוץ בכל פעם שנוצר פרופיל חדש בתחנה, כרגע אני עושה את זה דרך installed components אבל הבעיה היא ש הUAC חוסם אותו. ראיתי שיש פתרון להגדיר TASK שירוץ בכל לוגין עם הרשאות מתאימות, זה עובד בסדר אבל אני צריך שזה ירוץ רק בעת יצירת פרופיל חדש בתחנה. יש אפשרות להאזין ל EVENT של המערכת, אבל לא הצלחתי למצוא איזה EVENT מייצג יצירת פרופיל חדש. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר אתר אינטרנט לשרת שלי כך שאתר האינטרנט יוכל להעביר נתוני SQL ביניהם איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מזה מספר ימים בכל שדה של סיסמה מופיעה ציור של עין כשלוחצים עליו אז ניתן לראות את מה שמוקש בסיסמה מצורף צילום מסך איך נפטרים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 4 גיגה זכרון לפי מה שהבנתי אני צריך מערכת הפעלה של 64 ביט אבל שמעתי שיש ממש בעייה למצוא דרייברים או בכלל להעיל תוכנות ותכניות שהם יחסית בסיסיות לשימוש יום יומי במחשב אז: 1) האם זה נכון 2)האם אני ירגיש את ההבדל בין מה שאני מפיק היום מהזכרון למה שאני אפיק עם 60 ביט 3 מה עדים ויסטה או XP בתצורה הזו?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני עושה בהגדרות של הBIOS שיעלה דרך הCDROM וכל דיסק התקנה שאני מכניס והוא אומר לי Please press any key to boot from cd אני לוחץ והוא כאילו לא קולט שאני לוחץ וממשי ך להעלות כרגיל ( לא נכנס לפרימוט והשאר ) מה עושים ? זה בעיה בכונן דיסקים (לא נראה לי כי הוא קרא לי את כל הדיסקים שהכנסתי ..)
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי בעיה באקספלורר ועברתי לפיירפוקס, הבעיה שהייתה הסתדרה אבל הפיירפוקס לא טוב,חלק מהדפים מוצגים חלקית(חלק קטן מוסתר!!!) איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי שני משתמשים אחד שלי ואחד של אח שלי אח שלי לא משתמש יותר במחשב אז אני רוצה למחוק לו את המשתמש. ניסיתי להיכנס למשתמש שלי ולמחוק את שלו אז המחשב אומר לי לנתק את המשתמש שלו מזתאומרת לנתק את המשתמש? ואיך אני יכול למחוק משתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה כחודש לא הייתי עם המחשב ומאז שהפעלתי אותו הוא לא נותן לי להתקין עדכונים. מדובר בויסטה מקורית . אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מצורפת תמונה... מחקתי אותו דרך תוכנה [REGCLEANER] לאחר שסירב להימחק בהוספה\הסרה... מחקתי אותו ידנית מC:\ ועדיין הוא נמצא באקספלורר בסרגל למעלה... נ.ב איך זה הגיע בכלל ?! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
החיבור של האינטרנט. אם אני לא רוצה להתחבר וזה קופץ אז זה משגע לי ת'שכל אם אני עושה cancel אז אחרי כמה שניות זה שוב קופץ אם אני רוצה שזה לא יקפוץ אני צריך לחכות כמה דקות עד שזה יעשה לי שההתחברות נכשלה ואז אני יכול לעבוד עם המחשב אבל אני לא רוצה שזה יקפוץ מתי שהמחשב רוצה מה עושים??? דרך אגב זה ווינדוס XP תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, בכתבה כתוב יש לי העתק לא חוקי של חלונות 7 ואני מתכוון לקנות את החלונות 8 בפעם הראשונה, השאלה היא אני יכול לקנות במחיר 40 דולר או שמחייבים לרכוש 70 דולר לדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו תמחשב יש לי VISTA ULTIMATE ואני לא רואה תיקיות מוסתרות איך אני רואה אותן אני לא זוכר איך? זה משהו בהגדרות אבל אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-