Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התמונה המצורפת מראה את הבעייה. תודה מראש לפותרי הבעייה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקניתי את המחשב , קיבלתי גם רשיון לחלונות XP (מודבק לי על דופן המארז) וקיבלתי שני recovery CDs שדרכם התקנתי אחד מהם לא עובד לי יותר איך אני יוצר קשר עם מיקרוסופט ישראל שיתנו לי את מה שמגיע לי בהזדמנות זו אני גם אקח כבר דיסק של SP2
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן כולם קניתי לאחרונה מחשב חדש והתקנתי עליו (כמו שהכותרת אומרת) XP 64 Bit. עד היום השתמשתי בXP Pro רגיל (32) והכל היה טוב. לאחר השימוש בXP נתקלתי במספר בעיות קטנות (אך משגעות), אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא ולראות אולי אתם יכולים להצביע על מקור התקלות. הבעיות להלן: מאז ומעולם נהגתי להשתמש בשלושת תוכנות הכיווץ במקביל (ace, zip & rar), כל אחת שתפתח את הקבצים שלה. וכידוע לאחר שמתקינים תוכנה כזאתי, לאחר לחיצה על לחצן ימני בעכבר מתקבלות מספר אופציות של התוכנה של extract או add. כיום בגירסת 64 (לאחר התקנת התוכנות הנ"ל) לא מופיעה לי שום אופציה שקשורה לאחת התוכנות הללו. אופציה של סריקת אנטי וירוס על קובץ\תקייה גם לא קיימת. (מספר תוכנות מסויימות אחרות כן מופיעות שם). בעיה…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כשאני לוחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי" (MY COMPUTER), הולך לטאב "מתקדם" (ADVANCED) ואז לוחץ על האפשרויות של "STARTUP AND RECOVERY", נפתח חלון חדש שבאזור התחתון שלו אפשר לשנות את גודל או רמת הפירות של הדאמפ. עכשיו שאלתי היא; האם שינוי הגודל ליותר גדול יעזור יותר אם "נופל עלי" מסך כחול? האם יהיה יותר קל לאתר את התקלה? מה יהיו ההשלחות, אם יהיו (חוץ מקובץ יותר גדול)? תודה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הנגן שלי למחשב הנגן מופיע במחשב שלי ואני מצליח להעביר שירים והכל... אבל הנגן לא מופיע ברשימה של החומרות באיקון הירוק הזה למטה של הוצאת חומרה באופן בטוח. מה עלי לעשות כדי הוא כן יופיע? תודה!
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 ובזמן האחרון יש לי בעיה שהסמלים חלקם הופכים להיות הפוכים (מראה ) יש למישהו יד בנושא ? פתרון וזה בוינדוס 7 עברית מקורית ( לא בערכת שפה )
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעונין לדעת אם יש תוכנה או פקודה או תהליך דרת חלונות עצמה, שמאפשר לשנות בבת אחת את האייקון הצהוב של כל התיקיות לאיקון 1 שאגדיר מראש. בתודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1590 בתכלס, לא מומלץ למי שאין לו מושג מה שהוא עושה, אבל הבאתי בכל מקרה...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה קרה לי פתאום השבוע אני מדפדף בין אתרים ובמקום לראות בעברית אני רואה אותם בסימני שאלה ורק כשאני מרענן את העמוד אני רואה בעברית מלאה. מה הבעיה אצלי?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב עם מעבד 64BIT השאלה אם זה ממש יתן שיפור משמעותי אם אני יתקין מערכת הפעלה 64BIT רק לחשוב על כל התאימות של התוכנות, לא כדאי להתקין מערכת הפעלה 32BIT? אשמח לעזרה,תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כל נסמן הוא עובד אצלי הרקע...ואני לא יודע על מה הוא אחראי..... ??? האם זה בסדר ? כנ"ללגבי WINDOWS\system32\lsass.exe THX
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הרצתי אנטי ווירוס, חשבתי אולי הפעלה מחדש תעזור זה לא עוזר מה אני עושה? זה ווירוס או באג? אני שיחקתי לתומי בGTA VICE וכשיצאתי מהמשחק זה מה שהוא עשה:
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני מפעיל אותה? תריך ללחוץ על עוד מקש בנוסף או שצריך לשנות משהו בהגדרות של WINDOWS?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם ! לאחר ששדרגתי מ-win7 ל-win10, פתאום כל מסכי ההגדרות ב-chrome (גרסה 45) מופיעים בג'יבריש. איך אני מתקן את זה ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 עם XP2 ויש לי אופציה בווינדוס אפדייט לשדרג ל-XP3 המידה והשדרוג מכביד ומעמיס יותר מהנוכחי, אז לא אשדרג.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום חבריה. בבוקר שבדקתי את המחשב הוא היה תקוע עם מסך שחור והופיע ההודעה ntldr is missing press ctrl + alt+ delete to boot. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 אולטימייט. לא התקנתי שום חומרה חדשה, לא ביצעתי שום שינוי בהגדרות. המחשב דלק בלילה ובבוקר היה תקוע. מדובר במחשב חזק בן 4 חודשים גג. (icore 7 860, לוח אם P55, הדיסק הקשיח 1גיגה של סמסונג (בן פחות מ4 חודשים) וישנם עוד 3 דיסקים נוספים ...) ביצעתי כמה נסיונות לתיקון העניין... עשיתי ריסטארט. לא עזר. ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור אך משום מה לא מצאתי מועדים אחורה חוץ מיום אחד... לא עזר. ניסיתי לעשות תיקון בעזרת דיסק ההתקנה: הקטע המוזר שבאחד השלבים של תיקון ה- start up הווינדוס מבקש לבחור מערכת הפעלה מתוך הרשימה אך לא מופיע לי שום…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-