Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לשים סיסמה, הוא כותב לי שהיא לא נכונה, כאילו שכבר יש לי אחת.. אבל אין לי ! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום אנשים תקשיבו הורדתי את הגרסת טרייל שפורסמה פה באתר לפני כמה שבועות.. עכשיו היום הצלחתי להתקין אותה ושחכתי לרשום את הקוד שלה! מה אני יכול לעשות? אני ממש אבוד. אם המישהוא שפתח את התראד הזה ויודע מה הקוד שלו אני מתחנן שתעזורו לי. מה עוד אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מישהו ער לתופעה הזאת? מדובר על הנייד שלי וינדוס היה עולה זריז וחלק אבל עכשיו צריך לחכות עריכה" מסתבר שאני לא היחיד הרבה מתלוננים בדיוק אותו דבר אחרי שהתקינו SP1 המחשב איטי בצורה ברורה http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-service-pack-1-made-my-computer-slow/0d8d1373-4267-44ef-970d-39b0349748a9 לעזאזל זה באמת צריך לקרות לי על הנייד בגלל שהתקנתי SP1 ???? לעזאזל עם מיקרוסופט האלו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מנסה את הפקודה הזאת בחלון הפעלה וזה אינו פועל אני אמור לרשום את זה Control Powercfg.cpl? ואז עולה לי חלון אבל זה אינו מגיב!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-