Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום בהמשך לדיון הקודם שפתחתי ולא הצלחתי להבין\לפתור את הבעיה, רציתי לדעת האם אפשר להתקין מערכת הפעלה (win7) על HD פנימי דרך מחשב שאינו המחשב שיריץ את המערכת. אני רוצה להוציא את הכונן מהנייח שלי, לחבר אותו לנייד ולהתקין עליו את win7. יש לי מתאם sata ל - usb כדי לחבר אותו ללפטופ. האם ניתן לעשות את זה דרך יצירת אימג' (למשל) מהנייד שלי ולהעביר אותו לכונן? האם ניתן לחבר את הכונן לנייד ואז להתקין עליו את המ"ע? (החיבור יהיה דרך כבל SATA רגיל המקום הכונן שיש עכשיו) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות ווינדוס 10. ראיתי שמחיר התוכנה כ- 500 ש"ח אך גם מוצע "עותק דיגיטלי" בערך ברבע המחיר. מה זה עותק דיגיטלי? האם זה עותק חוקי לכל דבר? אם כן, למה אנשים קונים את התוכנה במחיר המלא?
-
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהרבה מקלדות נשחקו על הנושא הזה. אבל אתמול יום שלם ניסית וניסית, והצלחתי באופן חלקי. יש לי נייד של טושיבה עם כונן אופטי דפוק. אי אפשר לחבר לו כונן אופטי ב-USB כי הוא לא מזהה אותו. הדרך היחידה (כמעט) היא להתקין מ-DOK. אשמח אם מישהו שעשה את זה (ולא סתם לזרוק קישורים. גם אני יודע לחפש בגוגל) יסביר צעד אחרי צעד איך עושים את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש או שמשחק\תוכנה עושה restart למחשב אני מקבל מסך שחור והמחשב לא עושה ריסט . שמעתי שצריך לשנות משהו בהגדרות של החשמל . מישהו יודע מהי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . איך אני יודע אם ומתי אני צריך לעשות עידכונים בוינדוס אפדיט..???? ואם לא מופיע לי בסרגל כלים למטה ליד השעון הודעה שאני צריך לעדכן אותו זה אומר שבטוח אין בכך צורך לעדכן את הוינדוס?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב פאנטיום 3 800 מגה הרץ 196 ddr ויש לי חלונות 98 גרסה שנייה ואני רוצה להחליף לxp האם כדאי לי ואם כן זה יעשה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום
-
-
אנשים יש לי בעיה במחשב הוא איטי רצח..בכלל לא זז והוא לא היה ככה. יש לי פנטיום 4 לא הכי חדש ואין לי הרבה תוכנות מותקנות. במנהל המשימות הוא מראה לי מלא דברים שאני בכלל לא יודע מה הם אולי תוכלו להגיד לי מה זה..ואם זה אמור להיות ככה.. יכול להיות שזה וירוסים או משהו כי אין לי מושג איך להסיר את זה. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:
-
יש לי בעיה מוזרה.. מחקתי ארבעה קבצי Bin& Cue של הדיסקים של טוני הוק (מחיקה לצמיתות עם Shift+Delete). לאחר המחיקה ראיתי שהמקום בדיסק הקשיח נותר אותו הדבר (4.30GB או משהו קרוב) מחקתי את המשחק עצמו (הסרה מסודרת) ולמרות שתיקיית ההתקנה שלו שוקלת משהו כמו 3.5GB נוסף לי לכונן ג'יגה וקצת.. =\ עשיתי איחוי עשיתי סריקת דיסק בעלייה של WINDOWS.. לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של רוגלות גם SpyBot S&D ועם Adware-SE Professional וסרקתי וירוסים ולא נמצא כלום (הסריקות בוצעו במצב בטוח למניעת שירותים זדוניים ומציקים) בכל מקרה אודה לתשובתכם. צירפתי תמונות.. תמונה שניה..
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר הסבר בשלבים איך להגדיר את שם המחשב אחרי התקנה רגילה של הוינדוס לאפשר חיבור לקבוצת מחשבים ניסיתי לבצע שינוי דרך שם המחשב לקבוצה... אבל אז הוא רושם שגיאה שזה לא אפשרי כי לא הוגדרו קודם סיומת ה DNS לא מובן כל כך
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-