עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Maor_T,

פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

ניסיתי להתקין מחדש לא עזר.. אני עכשיו משתמש במוזילה אבל אני רוצה לחזור לIE... למשהו יש עצות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by zoloboy,

אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  7. הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by Dimka,

יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by roeiw,

יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by kobibo,

התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  13. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

14. Started by mp91,

http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. היי,, לאחרונה הבחנתי כי המהירות שלי היא ממש איטית, בסביבות ה-60 שזה מאד איטי יחסית לחיבור 1.5 מגה. ידוע לי כי אין בעיה מהספק וכל התשתית עובדת בסדר. (מחשבים אחרים ברשת עובדים מעולה...) הרצתי סריקה עם האנטי וירוס שלי (NOD32) והוא גילה מספר וירוסים ומחקתי אותם. הרצתי סריקה עם SpyBOT וAd Aware ומחקתי את מה שהם מצאו. (באמצע הסריקה האנטי וירוס קפץ לי כי כניראה הspybot הגיע לאיזה קובץ חשוד ...) לבסוף עדיין המהירות איטית מאד, וזאת אחרי כל מה שעשיתי. יסיתי להריץ סריקה עוד פעם והאנטי וירוס סימן לי באדום את הקבצים האלו: אין לי מושג אם האנטי וירוס מחק את הוירוסים הללו, למרות כי ממה שראיתי הקבצים האלו שהוא סימן לא חזרו לתיקייה. (מחקתי אותם ידנית.) הבעיה עדיין נמשכת והרוחב פס…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by GHOST,

היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  18. שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by bennnn,

יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.

22. Started by ROTEM114,

האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by Gamer4Life,

מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.