עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by BENNY-L,

הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה

3. Started by adibs7,

יש לי ווינדוס XP בעברית הוא מעודכן כל הזמן אף פעם לא עשה בעיות פתאום יום אחד הוא נהפך חלקו לאנגלית בתפריטים ועוד כמה דברים עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני שזה קרה.. ושוב אותה בעיה חזרה.. מה עושים ??

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Xwized,

היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה

6. לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  9. אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. שלום רב לכל חברי הפורום. אני פונה לכם כגורם האחרון שלי לפני הייאוש האחרון לעזרה. ברשותי מערכת הפעלה win xp ודפדפן i.e 6. כמו כן הורדתי מחברת sun את ה plug-in שלהם העדכני ביותר. הבעייה- אינני יכול לפתוח קישורי java script כלל. (כמו כפתור אשר אני לוחץ עליו, לא מפעיל כלום). בשיחה שניהלתי עם מיקרוסופט, נאמר לי להתקין את ה plug-in של חברת SUN, כך עשיתי. בדפדפן, בכילים - ניהול הרחבות, ה plug-in נמצא כזמין. גם בלוח הבקרה, באייקון שך java, הוא משוייך ל דפדפן explorer 6. אם כך.. מה עלי לעשות על מנת שכן אוכל להכנס לדפי java script.. אודה לכם מאוד על העזרה בנושא. אסי.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by neeto,

זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?

12. Started by r2m,

אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by AVIVA60,

מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אהלן! הלילה השארתי את המחשב דלוק לילה שני ברציפות- מה שאני לא עושה אף פעם בגלל רעש שאני לא מסוגל לישון איתו והיום בבוקר שקמתי וניסתי להשתמש במחשב המסך לא נדלק. כיביתי אותו הדלקתי שוב ולא מראה כלום עושה power save mode. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך כיבתי את המחשב הדלקתי ושוב המסך עושה power save mode ניסתי לעות ריסט עשרות פעמים ולשווא. איך פותרים את זה? אני נואש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by HellBoY,

מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by rino,

יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. כשהמחשב עולה או כשתוכנות מסויימות מופעלות ,המחשב מבקש אישור מיוחד להמשיך . איך מבטלים צרה זו?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום, למישהו יש מדריך שמאפשר לי "לקנות את הווינדוס" בעזרת קוד, שיש לי מאתר של סריאלים? כלומר הווינדוס כמו רובנו פרוץ, אבל אינ רוצה כאילו לקנות אותו, למישהו יש את המדריך לזה? כי אני יודע שיש כמה פקודות שצריך לשנות... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  22. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  23. שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.

25. Started by solidus,

אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים