עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by mp91,

http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by sharonhart,

מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by liortaib,

תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה ישלי ויסטה64 באנגלית... אני לא יוכל לראות את כל התוכן שמופיע הארץ (במדיה מקוונת)...משמע את כל השידורי קשת וכאלה...(בטלויזה לייב..)... איך אני יכול להוסיף את זה כביכול..

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. Started by rollita,

התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by zombie,

פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?

11. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

12. אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  13. אני רוצה לשנות את יעד ברירת המחדל שתמיד מופיע לי כאשר אני מתקין תוכנה חדשה. למשל: אם עד עכשו זה היה: c:/progrem files אני רוצה שזה יהיה c:/bla bla blue יש רעיונות?. אני יודע שניתן לעשות את זה דרך הרגיסטרי.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by IRIVERMAN,

שלום לכולם.. דבר ראשון אם הנושא לא קשור לפורום הזה אז תעבירו אותו בבקשה למקום הנכון..תודה מראש. ובכן לנושא: עבר זמן מה ואני מרגיש כי עליי לפרמט את המחשב ולפני שאני עושה זאת ברצוני לבדוק משהו. עד כה שעבדתי עם מערכת הקבצים FAT32 לא הייתה כל בעייה לפרמט את המחשב, פשוט להכניס דיסקט איתחול ולפרמט את הכוננים דרך הדוס. אך כעת אני עובד עם מערכת הקבצים NTFS שלא ניתן לגשת אליה דרך הדוס וזה יוצר מספר בעיות: 1) לא ניתן לפרמט את הכונן דרך תוכנית ההתקנה של ווינדוס XP מאחר והיא מזהה את המערכת שמותקנת כבר על המחשב ולכן היא לא מוכנה לפרמט את הכונן. 2) עד כה כל הזמן הסתבכתי עם הבעייה הזו ופעלתי בדרך עקיפה: יצרתי מחיצה בה התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה ואז מהמערכת החדשה פירמטתי את שאר …

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד עם XP PRO מותקן עליו . לפני כחודשיים שמתי סיסמת כניסה+USER NAME למחשב ולצערי לא רשמתי אותה . כשהמחשב עולה , הוא מבקש כמובן את סיסמת הכניסה ואין אפשרות גם לבטל לפחות כדי להגיע לשולחן עבודה . אני ממש אובד עצות . חפשתי בגוגל פתרונות כמו הכנסת דיסק איפוס סיסמה (שצריך להכין מראש...) יש לי הרבה חומר חשוב בתיקיות בעברית , כך שאפילו שאני נכנס בדוס (כדי לגבות למחיצה D ) , הן מוצגות בג'יבריש ואני לא מוצא את עצמי... ניסיתי גם להעלות ב-SAFEMODE אבל אותה בעייה . הוא מבקש סיסמה. מה עושים ? מישהו מכיר פיתרון ? אני מנסה להמנע ככל האפשר מפרמוט והתקנה מחדש . תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Frequency,

יש תיקיה במיקום הזה: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings בשם Temporary Internet Files שלשם יורדות כל ההורדות ואח"כ מועתקות למיקום הרצוי ואמורות להימחק לאחר ההעתקה הבעיה היא שזה לא מנקה אצלי את זה גם אחרי ריסטרט ואני גם לא יכול לראות את הקבצים (גם ניסיתי ניקוי דיסק וזה לא עוזר) מה אני עושה כדי למחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by diesel_r,

שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Wile E Coyote,

אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  21. זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by gogi,

לקחתי את הכונן קשיח של חבר שלי והתקנתי אותו אצלי כדי לעשות לו פורמט ולהתקין את הוינדוס מחדש. אחרי שהתקנתי את הוינדוס כשהמחשב היה עושה בוט היה מופיע לי שני וינדוסים שאני יכול לבחור באחד מהם כשכל וינדוס מותקן על כונן אחר. הבעיה היא כשניתקתי את הכונן של חבר שלי עדיין המשיך להופיע לי שני וינדוסים למרות שהכונן השני לא מחובר. איך אני מחזיר את זה שכשאני מדליק את המחשב הוא ישר ייכנס לי לוינדוס.

23. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by ronf6,

כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by eliXir,

חובה שיהיה לי דיסק של Vista בשביל לפרמט? אני יודע איך זה עובד ב XP.. פשוט מכניסים את הדיסק, מגיעים למסך הכחול של ההתקנה ומפרמטים. אותו תהליך בויסטה? ניסיתי לעשות את התהליך עם הדיסק של XP, אבל זה עושה שגיאה כשזה מגיע למסך הכחול של ההתקנה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים