עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by p_q,

יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by idang,

שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

6. Started by omerha,

יש לי מחשב עם WIN 2000 שנופל מידי פעם זה לא בעיית חום בודאות מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by liorf8,

שלום ובוקר טוב, יש לי XP HOME ובערך שבוע יש לי אתה הבעיה. והבעיה היא שבימיוחד אני גולש באינטרנט ועושה עוד כמה דברים בו זמנית כגון שומע שירים משחק וכו'. אני מרגיש שהמחשב לא נותן לי את כול המהירות שהוא נותן כגון המחשב מאיט טעינת אתרים ומשחקים נטענים יותר מהרגיל. ואים אני מיתסכל במנהל המשימות המעבד עובד יותר מהרגיל כגון שאני רק מתחיל לעבוד ורק הוינדויס עולה המעבד כבר על 30%-20% ואים אני מפעיל שירים כמו עכשייו המעבד עובד על 50%. ועוד דבר המחשב שלי לא ישןץ המפרט הוא: Q6600 לוח:965P-DS3P כרטיס מסך:8800GTS 320 MB ספק:400W ג'נרי והוא מחזיק את כול המערכת כמו ליברטי בערך בסיכום מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את המחשב לימים הטובים שהוא היה חזזק ולא ממצמץ עים CRYSIS?[br]פורסם בתאריך: …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by orlupo,

אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by SEangel,

במחשב של חבר שלי היו מלא וירוסים, ניסיתי לתקן בהתקנה מתקנת של הWINXP (ריפייר) ועדיין זה נתקע החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב בעזרת דיסקט דוס (הגרסא של WIN98) המחשב שלו לא מעלה בכלל את הדיסקט (אצלי במחשב על WIN2K הוא עולה בלי בעיה) ואין ספק שאין לו בעיה בפלופי (כי בתוך הXP הוא מצליח לקורא מה יש בדיסק), אז בכל זאת אני מפרמט את הכונן שמכיל את הוינדוז?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  11. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  12. טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?

14. Started by QQQ,

הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by gooz,

דבר ראשון שלום הבעיה היא כזאת : יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב אחת ME והשניה XP PRO לפני כמה זמן ההחלטתי לעבור לXP רציתי לעשות לה תקופת ניסיון אצלי לפני שאני מוחק את מערכת ההפעלה הישנה החלקם קוראים לה "מערכת הבלהות" שהיא ME כמה בעיות היא עשתה לי במשך 3 שנים חבל על הזמן אבל איך שהוא היסתדרתי איתה.התקנתי את הXP באחת המחיצות מתוך 3 שעל אחת מהן מותקנת המערכת השניה . בכל מקרה הבעיה שנוצרה לי בXP היא שאחרי תקופה של יום יומיים של עבודה אחרי שאני מתקין כמה תוכנות בסיסיות וכדומה זה קורה אני לא יכול להיכנס לTASK MANAGER אני כמעט לא יכול להפעיל שום דבר והכי מטורף זה שאני נכנס לתיקיית המחשב שלי זה עושה את פנס החיפוש וכאילו לא מוצא כלום עשיתי כבר פירמוט 4 פעמיים חח כמובן רק למחיצה ש…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by elior021,

היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by LOPA,

המחשב עבד טוב אבל משום מה לא יודע מה קרה פתאום שעשיתי לו ריסטרט אז המחשב מגיע לשלב שבו ישנה אפשרות של התחלת ווינדוס באופן רגיל או הגדרות טובות אחרנות או סייפ מוד אז כל מה שאני לוחץ המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה חבר אמר לי שיש לי בעיה בקובץ ההתקנה ושצריך להתקין שוב את מערכת ההפעלה אז ניסיתי להתקין שוב אבל הפעם בתחילת ההתקנה שהוא מעלה את הקבצים הדרושים (שלמטה הם רצים) הוא מגיע לי למסך כחול ד"א מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP פרו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by yossi21,

היום פתחתי את החשבון שלי בווינדוס והופתעתי לגלות שכל הגופן השתנה לי לגופן אחר בכל התפריטים של הווינדוס וגם בדפדפן. האם למישהו יש מושג איך אני משנה בחזרה למה שהיה לי?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by python,

שלום לכולם. אז ככה...יש לי מספר שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: ??? 1 אילו קבצים ה-windows מעלה ב-startup? 2 מהו חשבון ה-guest? 3 מהו ה-kernel? תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Wiz01,

שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Mishmish,

המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.