Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הפקודה הזאת: convert x:/fs:ntfs מה צריך לשנות בפקודה הזו כדי לשנות מ-NTFS ל-FAT32?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה ששמים ב start->run. לאחר ששמים את הפקודה ניתן למחוק קבצים שלא נמחקים בטענה שהם מוגנים או הם בשימוש (לרוב סרטים מקודדים שנמצאים לא בשלמותם).
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לא לגרור את הקובץ אלא ממש ליצור אותו אז יש איזה פקודה שצריך לרשום. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש קובץ aspi3520.sys נא לשלוח לי לינק או קובץ לדאר אלק' בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמציג את רשימת כל קבצי המערכת שיש בווינדוס עם הסבר על כל קובץ ועל מה הוא אחראי חיפשתי ולא מצאתי אם מישהו מכיר אשמח לקישור תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הלך לי ההארד דיסק עם הרבה קבצים די חשובים, להציל אותו כרגע יעלה לי יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי. אז חשבתי שלפחות אני אדע מה בדיוק איבדתי שם. בשביל זה חשבתי ללכת ל-Windows Index ולראות את הקבצים. אבל לא כ"כ מצליח למצוא קורא לקובץ הזה. מישהו מכיר דרך פשוטה והכי חשוב חינמית ?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד מחפש תוכנה להוספת כפתור ההתחל, שמעתי שיש הרבה תוכנות, חלקם חינמיות, חלקם בתשלום איזה תוכנה הכי מומלצת? (בלי לפגוע במשק החדש של וינדוס 8) קישורים להורדה? נ.ב. אה ועוד משהו חשוב שיתאים לוינדוס בעיברית
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כידוע, אי אפשר לנעול מסך בנעילת משתמש המובנית במערכת ההפעלה, כך שבהדלקת המחשב החשבון יתחבר וכל התוכניות ירוצו ואז החשבון יינעל. אני מחפש תוכנה שעושה את זה, כך שאוכל להדליק את המחשב, לחזור לאחר דקה או שתיים והכל כבר ירוץ (כולל תוכנות שמוגדרות לפעול אוטומטית). אשמח לשמוע על תוכנה רצנית שעושה את זה. תודה מראש, תומר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש התקן אמין שלא יעשה לי באגים ויהיה ניתן להסרה בעת הצורך, שיהפוך את ה XP PRO שלי או לפחות רק את שולחן העבודה והתפריט שיראה כמו בויסטה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-