עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amit501,

פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by אביחי,

אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. יש לי מילון "רב מילים" גירסא 2 שעובד על Win98 אבל אינו מתאים לעבודה ב- Windows2000 . אני זוכר שישנה דרך לבצע תאימות של תוכנות שעבדו על Win98 ולהפעיל אותם במערכת הפעלה מבוססת NT. (מבוססת NT אני מתכוון ל- Windows2000/XP ).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי. יש דרך לעשות את זה? (אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. יש לי כונן 250 ג'יגה חדש הבעייה שהוינדוס לא מזהה אותו בלי sp2 עכשיו הבעייה היא כזו..........אני פשוט שונא את sp2 יש בה הרבה יותר מגרעות מתועלת השאלה שלי אם יש דרך אחרת שהוידוס יזהה את הכונן מבלי להתקין sp2 ?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  9. אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. לחברי הפורום שלום. איך אני יכול לבנות או להשיג קובץ תשובות בצורה פשוטה ולא מסובכת להתקנת הפצה בעזרת WDS 2008, ניסיתי ליצור קובץ תשובות בעזרת AIK זה לא יעיל ומאוד מורכב. אני לא כזה מבין גדול ב XML אם מישהו יוכל להביא לי מדריך טוב בנושא אני ישמח מאוד. בתודה, צחי

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by jeyjey,

ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by Jeka90,

מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של ווינדוס XP PRO באנגלית? חיפשתי ולא מצאתי. אם אסור לתת פה קישורים להורדות לא חוקיות אז תתנו לי בבקשה אתר הורדות גדול באנגלית (משהו בסגנון של להלה). תודה.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by EAD,

היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

20. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by ForresT,

יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש

22. Started by tzahi16,

לקראת ההשקה של WINDOWS 7 אני כבר מתכנן איך אני יפיץ את ההתקנה ביארגון שלי. 1. אני מעוניין להכניס את כל התוכנות שכולם משתמשם באירגון לקובץ WIM ואז להפיץ אותו (לדוגמא OFFICE,ADOBE READER וכו....), מישהו יודע איך אני עושה זאת? ואם איזה תוכנה אני יכול לבנות קובץ ?WIM 2. אני רוצה לבנות קובץ UNATTEND יש דרך קלה לבנות אותו מבלבד להשתמש ב AIK. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by nir8e,

אני מחפש יישום שמאפשר כניסה לתיבת הדואר של NETVISION לא מצאתי דרך להוסיף את חשבון הדואר דרך היישום המובנה בחלונות 8 (דואר) אשמח לדעת אם קיימת דרך להשתמש ביישום המובנה או המלצה ליישום חלופי לתוכנה המוכרת OUTLOOK. תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  24. אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Guy950,

במהלך השדרוג מ8 ל8.1 אני כנראה לחצתי על משהו ועכשיו יש לי הנחיה קולית באנגלית על כל דבר שעושים במחשב. אני מחפש איך לכבות את זה אך לא מצליח, יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.