עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pc4u,

שלום התקנתי קשיח חדש בצעתי FDISK עליה מדיסקט הצלה פרמוט +S מנסה להתקין מכונן תקליטורים לאחר שוידיתי שבכונן WIN98SE אך לא רוצה לקבל את SETUP גם לאחר ניסיון מתוך דירקטורי ENA מה יכול ליהיות השיבוש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tapas10,

שלום יש לי מחשב אסוס s301 אחרי ביטול סיסמה בכניסה למחשב ואחרי עדכון ל8.1 המחשב לא יוצא ממצב שינה ... מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by nir15,

שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש ואני חושב לצרף לו אולי כונן ssd אבל רציתי לדעת לפני זה האם יש אפשרות כזאת של להעביר את ההתקנה של המערכת הפעלה מכונן רגיל לכונן ssd או שחייבים להתקין מחדש את המערכת ההפעלה כולל פירמוט? (מצטער אם טעיתי בפורום...)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by good__one,

הלך לי המחשב (לא נורא, הוא היה בן 5 - הגיע זמנו). לאחר שקניתי מחשב חדש עם XP, חיברתי את ה-HD הישן על-מנת למשוך את כל המידע שהיה עליו למחשב החדש. לצערי, המחשב החדש עם ה-XP לא מזהה אותו, ולא נותן לקרוא לו בשם (כלומר, הוא רואה אותו אבל אי-אפשר לתת לו שם של כונן D/E/F וכו'). אני יודע שכונן תקין כי כשאני מעלה את המחשב עם UBUNTO, הוא מזהה את אותו ואת הקבצים שעליו. הבעיה היא שאובונטו לא נותן לי אפשרות להעתיק את הקבצים ל-HD החדש. למישהו יש פיתרון? זה קשור לכך שה-HD הישן הוא NTFS? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by x-dude,

יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BarVaZ,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪725 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 Vapor X HDMI, יחידות 1 ₪990 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1430 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by D135,

אני עומד לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים עם כרטיס מסך שתומך בDirectx 10 ו2GB זיכרון. (מפרט מלא אם צריך: http://img227.imageshack.us/img227/1829/95446136yo1.jpg ) השאלה שלי היא, על איזה סוג vista אתם ממליצים כשיש מפרט מחשב כזה? התקציב הוא עד 700 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

pen 4 2.4C northwood ABIT IC-7 MUSHKIN 512 BLACK LVL 1.. [CH-5] X 2 HERCULES 9700PRO AUDIGY 2 ZS אני שוקל לעבור לויסטה... שווה לי ? המערכת שלי מספיק טובה ? השימושים העיקריים שלי במחשב... אנטרנט ומוזיקה... פה ושם משחקים לעיתים די רחוקות בעיקר המעבר בשביל הממשק סתם נראית אחלה סביבת עבודה. תנו את חוות דעתכם !

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  14. לאחר תקיעות רבות ו"נפילות" מחשב חזרתי לSERVICE PACK 1 האם יש הבדל עד כדי כך משמעותי בינו לבין 2??? והאם כדאי להישאר עם 1 או לעבור ל 2 שוב?? אנא עזרו לי..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. Started by steve_morse,

באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

יש לי XP PRO!

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. קיבלתי את המחשב שלי ללא דיסק של WINDOWS אלה רק את CD-KEY ,אז יש לי 2 שאלות: 1.האם זה חוקי שהם מכרו לי דבר כזה? 2.איך אפשר לעשות פירמוט? (למחוק הכל..ולהתקין מחדש את הWINDOWS,מה הם האפשרויות שלי). תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  19. שלום רב , בימים האחרונים יש לי בעיה במחשב שלדעתי הלא מקצועית שייכת למערכת ההפעלה ו/או לזכרון המחשב אם כי אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. ממש לאחרונה פרמטתי את המחשב (פירמוט תקופתי), לפני מספר ימים החלו לי בעיות של ביצועים במחשב שלדעתי החלה לאחר סגירה של פוטושופ באמצעות מנהל המשימות - לאחר שזה נתקע. כיום למעשה המחשב מתנהג כאילו אני מריץ עליו תוכנות כבדות מאוד שגורמות לעיתים לריצודים בתזוזות העכבר , לפעולות שבעבר לקחו מספר דקות להימשך על שעות למשל פעולות של DECRYPT , DEMUX ו REMUX שלקחו לי בעבר בערך 20 דקות היום נמשכות פי כמה וכמה זמן. NOD32 ו ADAWARE לא מצאו שום וירוס או תוכנת ריגול מסוימת שיכולה לגרום לבעיה זו. כמו כן הרצתי את תוכנת CCCLEANER והיא למעשה מחקה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by goldyoav,

שלום לכולם, במחשב שלי מותקנים שני דיסקים פיזיים. דיסק ראשון מחולק לשניים - E, H כאשר על E בעבר היה מותקן WINDOWS XP וכרגע ריק ו - H הוא הדיסק ממנו עושה המחשב BOOT. דיסק שני מחולק למספר PARTITIONS, כאשר ב - C מותקן WINDOWS XP SP2 אני רוצה לבטל את H, ולגרום לכך שהמחשב יעשה BOOT מ - C. בדקתי, וב - C אין את קבצי ה- SYSTEM כמו command.com ועוד ולכן לא ניתן לבצע ממנו BOOT. מה אני צריך לעשות כדי לבצע BOOT מ-C? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by oriel,

שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by talaus,

אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  25. Started by Ferrari599,

אני משתמש ב cpu meter ומחפש משהו טוב לRSS ומזג אוויר.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.