עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. Started by topgun,

עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by TscR,

שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by KF,

שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by gooz,

דבר ראשון שלום הבעיה היא כזאת : יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב אחת ME והשניה XP PRO לפני כמה זמן ההחלטתי לעבור לXP רציתי לעשות לה תקופת ניסיון אצלי לפני שאני מוחק את מערכת ההפעלה הישנה החלקם קוראים לה "מערכת הבלהות" שהיא ME כמה בעיות היא עשתה לי במשך 3 שנים חבל על הזמן אבל איך שהוא היסתדרתי איתה.התקנתי את הXP באחת המחיצות מתוך 3 שעל אחת מהן מותקנת המערכת השניה . בכל מקרה הבעיה שנוצרה לי בXP היא שאחרי תקופה של יום יומיים של עבודה אחרי שאני מתקין כמה תוכנות בסיסיות וכדומה זה קורה אני לא יכול להיכנס לTASK MANAGER אני כמעט לא יכול להפעיל שום דבר והכי מטורף זה שאני נכנס לתיקיית המחשב שלי זה עושה את פנס החיפוש וכאילו לא מוצא כלום עשיתי כבר פירמוט 4 פעמיים חח כמובן רק למחיצה ש…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by Gamer4Life,

מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by shimon23,

שלום יש לי שני מחשבים, התקנתי במחשב אחד על ה Hd ווינדוס 98, והוא עבד מצוין. כשאני מעביר את אותו Hd למחשב השני(ישן יותר p2 350), אני מקבל הודעת שגיאה בעת העלאת הווינדוס : Himem.sys has detected unreliable xms memory at adress 021a591a. ואחרי מספר שניות המחשב אומר לי שאני חייב לעשות restart - האם זה אומר שהזיכרון של המחשב דפוק? וגם בפעמים הנדירות שהמחשב אכן עולה, מופיעים הרבה מסכים כחולים, ולפעמים הוא נתקע סתם, האם זה נובע מאותה בעיה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by kokolada,

היום בבוקר הפעלתי את המחשב ונעלמו לי הסמלים משולחן העבודה(יש רק שמות בלי סמלים) וגם מתפריט ההתחל מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by ellell,

נסיתי לפרמט הדיסק שבמחשב את כונן /:C בפירמוט מלא ונעצר לי על 32% ונתקע ולא זז, אבל בפירמוט מהיר עבר בהצלחה. מה הסיבה לכך ואם יש תיקון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by overload,

כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. תודה לעונים ( :

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by Mishmish,

המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by whitiger19,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל לי זה נראה הכי מתאים. המחשב פנטיום 4 1.6 זכרון 1 גי'גה כרטיס מסך Readon9550 המחשב הזה יריץ את ויסטה טוב? בעקרון בעתיד אני יקנה לו כרטיס מסך אחר.. עריכה: מה שמפחיד אותי קצת זה המעבד..חשבתי אולי לקנות לוח אם זול + amd 3000 64 + כרטיס מסך. אם המחשב הנ"ל לא יהיה מספיק טוב לויסטה..

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by bigbosf,

אוקיי לא מצאתי מקום יותר מתאים נקווה שפה זה בסדר אז ככה לאחר שהסידירום מסרב להפתח ואין לי חשק לחבר אחד אחר במקום , ואין לי שמץ איך להתקין מדיסק און קי כי הבנתי שרק להעתיק את הווינדוס לתוכו זה לא מספיק , החלטתי להעתיק את הקבצים של ההתקנה למחיצה אחרת בדיסק הקשיח . עכשיו אין לי אפשרות להגיע לדוס . יצרתי תקליטון אתחול דרך האתחול של הדיסקט ובחרתי שיצור קבצי הפעלה ms dos הבעיה שזה עולה בסדר אבל נותן לי גישה רק לכונן C . לשום כונן אחר הוא לא נותן לי גישה יש למישהו רעיונות יצירתיים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by nigger84,

שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לויסטה. התקנתי לפני כחודש במקביל ל- xp כדי לבחון האם היא שווה משהו. סה"כ נראה בסדר, אבל מה שעיצבן אותי, חלק גדול מה- control panel בנוי כאילו לילדים. לדוגמא ה- Personalization או Network and Sharing Center. כל הקינפוגים המעניינים מתחבאים שם מתחת לתפריט ה- "יפה" השאלה שלי, האם אפשר להחזיר את המצב לכמו שהיה ב- xp או שככה נצטרך לחיות?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by free fraek,

1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

25. היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg

• 8 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים