Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בווינדוז xp, קניתי מחשב חדש, עם לוח של gigabyte, וכשאני מדליק את המחשב, לוקח לתוכנה שלו הרבה זמן מה שמעכב את כל ההפעלה של הווינדוז, אי אפשר להתחבר לאינטרנט אפילו... למי שיודע למה הבעיה קשורה ויכול לעזור אני באיסיקיו 176464563 או בפורום תודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
איך אני מוחק את שתי הדברים הבאים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. אני פונה לכם כגורם האחרון שלי לפני הייאוש האחרון לעזרה. ברשותי מערכת הפעלה win xp ודפדפן i.e 6. כמו כן הורדתי מחברת sun את ה plug-in שלהם העדכני ביותר. הבעייה- אינני יכול לפתוח קישורי java script כלל. (כמו כפתור אשר אני לוחץ עליו, לא מפעיל כלום). בשיחה שניהלתי עם מיקרוסופט, נאמר לי להתקין את ה plug-in של חברת SUN, כך עשיתי. בדפדפן, בכילים - ניהול הרחבות, ה plug-in נמצא כזמין. גם בלוח הבקרה, באייקון שך java, הוא משוייך ל דפדפן explorer 6. אם כך.. מה עלי לעשות על מנת שכן אוכל להכנס לדפי java script.. אודה לכם מאוד על העזרה בנושא. אסי.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 2900 PRO עם VIVO בתוכנות כמו WINDVR , NERO CAPTURE ועוד אני יכול לראות טלוויזיה על המחשב ואף להקליט. איך בדיוק אני רואה טלוויזיה במחשב דרך ה MEDIA CENTER? חיפשתי המון ולא מצאתי. אשמח לעזרה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב דיסק אשר מכיל כל מיני תיקיות אשר שמתי להם איקונים אבל כשאני צורב את התיקיות הללו לדיסק האיקונים לא יעלמו במחשב אחר (מן הסתם בגלל שזה הגדרות של ווינדוס כך שבמחשב אחר הן לא קימות) איך אני יכול לשים איקונים לתיקיות שישארו גם במחשבים אחרים ? אני זוכר שהצלחתי לעשות את זה פעם יכול להיות שזה היה בעזרת תוכנה מסויימת אבל אני לא זוכר איזו... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב E8400 4GIGA RAM CLR4 HD4870 P43DS3L עכשיו מה שאני רוצה לדעת התקנתי WINDOWS XP PRO 1.9 היום 4.9 עשיתי שחזור מערכת לתאריך 1.9 מתי שהתקנתי ת WINDOWS. והחזרתי בחזרה להיום. רציתי לשאול אם שחזור מערכת פוגע בביצועים של המחשב מאט אותו בבקשה אל תענו סתם אלא אם אתם באמת יודעים תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-