Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איני יודע אם הבעיה היא חומרתית או תוכנתית... אבל, בשביל זה אתם כאן... אז טוב, הבעיה היא שתוכנות ומשחקים נסגרים ע"י הוינדוס (ביצעה פעולה לא חוקית ולכן תסגר..) קורה באופן אקראי. פירמטתי את המחשב. התקנתי גרסאות שונות של וינדוס. והבעיה המשיכה... החלפתי זיכרון והבעיה עדיין המשיכה... מהו גורם הבעיה... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
Home או Pro? במיקרוסופט פירסמו מדריכון שמסביר את ההבדלים בין כל הגירסאות המרכזיות של מערכת ההפעלה שבדרך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%91%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …
-
שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
הבנתי שכל אחד יכול להוריד את ה WIN10 בחינם אבל הוא אוסף כל מיני מידע ולמי שיש WIN8 חוקי יכול להנות מWIN10 חינם מבלי שיאספו ממנו מידע מה צריך לעשות בשביל זה ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה בניסיונותי ההולכים ונישנים לחסוך מקום בהרד דיסק גיליתי את התיקיה הזאת וציתי לשאול למה היא קימת? ולמה היא תופסת שני גיגה מהארד דיסק שלי תודה מראש לכול העונים וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי,מאז שהתקנתי את ה-WIN10 אני מכבה את המחשב(ע"י לחיצה על ה-Shut Down) בהתחל כשהוא כבוי,אז מספיק ללחוץ על מקש במקלדת כדי להפעיל אותו איך אני מסדר זאת שידלק כמו לפני זה רק מלחצן ההפעלה במארז? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של חברת tms ללא מערכת הפעלה.... זה אומר שאני צריך לקנות עכשיו דיסק חדש של מערכת הפעלה? אם אני רוצה אקס פי אז עדיף פרו או הומ? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה (ענקית!!) במחשב. לפני מספר שבועות שמתי לב שמחשב נהיה איטי בצורה בלתי נסבלת. חשבתי בהתחלה שזה וירוס או בעיית דפרגמנטציה, אבל הסתבר שזה לא המקרה וכנראה הכונן נדפק איכשהו. אז הלכתי לי חיש מהר לחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריי וקניתי כונן קשיח חדש של 1 טרהבייט. התקנתי עליו מערכת הפעלה כרגיל, אבל עשיתי שם טעות קריטית. בגלל שאות הכונן C הייתה תפוסה ע"י הכונן הדפוק (שעדיין עבד ורציתי לגבות ממנו מידע) אז התקנתי על כונן F. עכשיו כבר המצב מחמיר ולמחשב קשה לזהות את הכונן הפגום כשאני מאתחל את המחשב (הוא מצליח אם אני נותן לו לנוח כמה דקות). הבעיה היא שאני לא יכול לנתק את הכונן הפגום כי אז אות הכונן משתנה ומערכת ההפעלה לא מוצאת את הקבצים שהיא מחפשת (חכמים אלה ב…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני ממניח שהכותרת די אומרת הכל... יש לי מחשב חדש שעובד לאט למרות שאני דואג לטפל עם תוכנות איחוי, רגי'סטרי וכו'... בכל מקרה יש לי באופן קבוע תהליך בשם system שמשתמש ב-50% מהזיכרון. אני משתמש בגרסה החופשית של AVG והוא לא מאתר כלום... יש סיכוי שזה לא וירוס? ואם זה כן, כמו שאני חושב, באיזו תוכנה מומלץ להשתמש? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בסוף הקיץ והייתי רוצה להתקין עליו ויסטה, עכשיו לפני כמה חודשים כשהיא יצא לקחתי אותה למבחן ניסיון על מחשב מעולה והיא הייתה נפילה בעיניי. עכשיו השאלה שלי היא מייקרוסופט כבר סידרו המערכת? אפשר להשתמש בה באופן קבוע מבלי לחשוש? משחקים עובדים כמו שצריך? גלישה באינטרנט? וכו' תודה,
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש מחשב נייד msi gx600x התקנתי win7 ויש לי בעיה בדריבר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יודע כיצד לתקן הבעיה. סרטים המגיעים עם קובץ כתוביות נפרד מוצגים ללא הכתוביות( גם עברית וגם אנגלית) אותו סרט מוצג עם הכתובית ללא בעיה ב-xp או בוויסטה. תודה........
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה שלומכם? אני די בטוח שזה קרה גם לאחרים, ואפילו שמדובר באחסון לדעתי מקומו של דיון זה הוא כאן. הרקע: יש לי מחשב "ראשי" בחדר משל עצמו ו-HTPC בסלון. שניהם מריצים חלונות 7. למחשב הראשי מחוברים (בדרך כלל) 3 כוננים חיצוניים שמהווים את מרבית שטח האחסון ובפרט כל המדיה דהיינו מוזיקה סרטים וכו' המחשב "הגדול" מחובר ישירות לנתב ואילו הHTPC מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. מבדיקות שערכתי מקבלים בסביבות ה4 מגהבייט קצב העברה ביניהם - מספיק על מנת להזרים את רוב תכני הFHD שיש ברשותי. צעד הגיוני לדעתי היה לשתף את התיקיות הרלוונטיות מהדיסקים החיצוניים על מנת לאפשר הזרמה של הנתונים למחשב בסלון. משום שמדובר בכוננים חיצוניים ניתן גם להביא אותם פיזית ולחבר ישירות ל-USB. וכאן נתקלתי בבעיה, מלכוד…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה. אני לא מישתמש בFW של XP אלה ב FW של נורטון FW=firewall ולאחרונה יש לי פואפים מהמסנג'ר למרות שסגרתי אותו דרך TASK MANAGER איזה פורטים אני צריך לחסום כדי לחסום את הפואפים המרגיזים האלה? תודה מראש me
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כאן שהגירסא זאת מומלצת למחשב כמו שלי(בעל חומרה חזקה+) התקנתי את הויסטה ULITMATE 64 BIT. והאמת ככל נראה שעובד הרבה יותר מהר,אני לאוו דווקא יכול להגיד שזה בגלל מערכת ההפעלה היות והגדרתי מערך RAID 0 עבור מערכת ההפעלה. מספר שאלות ברשותכם: 1.איך אני מבטל את כל ההודעות המעצבנות האלה בדבר פתיחת קובץ וכ'? 2.האם אתם יכולים להמליץ על ה MEDIA CENTER בגירסא הזו? 3.אלו הם קודקים מומלצים למערכת הפעלה הזו?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-