עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by davenos,

יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  4. יש לי כונן שאני יכול לשמור עליו דברים וחבר שלי רוצה שאני ישמור לו את כל האימיילים שהיו על המחשב ושלא ימחקו.. איך אפשר לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by ido-nava,

יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by koby058,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. Started by klips,

שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by solidus,

כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

11. Started by aviran_n,

חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by eliil1,

נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by Ramboli,

שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום לכולם... אני חדש פה...! הפורומים והאתר כולו ניראים נורא מוצלחים! עכשיו לבעיה שלי... יש לי את כל התוכנות האפשריות לחסימת POP UPS ועדיין יש לי... המחשב ליפעמים נותן הודעת שגיאה והוא אומר לי לנסות שנית או לעבור למשהו... משהו כזה... ואז שאני לוחץ נסה שנית זה מציף אותי בPOP UPS ושאם אני לוחץ באפשרות השנייה זה מחזיר את החלון... עכשיו... איך שהוא כונן C שלי ניהיה שיתופי... ואני לא מצליח להחזיר אותו למצב שהוא לא... איך אני יכול להחזיר...? והאם זה ביכלל קשור לכל הפופאפים האלה...? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב ואני זקוק לעזרתכם אני מפעיל את המחשב הכל סבבה, מסך הטעינה של ווינדוס עם הפס הכחול נגמר, אני רואה מסך שחור עם עכבר באמצע וישר מקבל את המסך הכחול המוכר של ווינדוס המערכת היא ווינדוס XP וכשאני נכנס למחשב במצב בטוח הוא עובד.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?? תודה מראש.. כתוב שם כל מה שכתוב בדרך כלל ונראלי שהוא כאילו אומר לי מה השגיאה.. בכל מקרה כתוב שם גם irql less or not equal אם זה עוזר..[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 20:33:08 לא משנה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by מרטון,

שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אם כן איך עושים את זה? ואם לא אז איזה תקיות שנמצאות בתוכה כדאי להעביר?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by avram,

זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by puki,

יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ. הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל. כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב. הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי …

• 5 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.