Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי קובץ - GHOST למערכת הפעלה שיצרתי לפני כשנה וחצי. ורציתי לדעת כיצד אני יכול לשמור את העידכונים, על מנת להוסיפם אחרי הפעלת הקובץ. במקום להוריד את כל העידכונים שוב. האם יש דרך לעשות כן? תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לכל האתרים והלינקים אני מצליח להכנס חוץ מהאתר FACEBOOK , יש לי שלושה דפדפנים ובכולם זה עושה לי בעיות ועד שזה נכנס לאתר זה מצריך ממני איזה 5-7 ניסיונות של הדלקת-כיבוי לסירוגין של הדפדפן עד שזה לפעמיים נכנס לאתר , ניסיתי לאתר וירוסים ולהריץ תוכנות למציאת וירוסים או תוכנות זדונית וגם לאחר ניקוי של המחשב עדיין הבעיה קיימת . מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך איפשר לנסות לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להוריד את עדכוני האבטחה הבאים: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=4a9e584f-a8af-43cb-b0c7-4fcbfebf85d3&displaylang=he http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c24cac03-578d-49a2-a722-ea8903f4db82&displaylang=he כדי לעדכן מחשבים ברשת פנימית ללא גישה לאינטרנט. שאני לוחץ על המשך כדי לבצע את האימות אני מגיע לאתר Download Center של מיקרוסופט שם אני מחפש שוב את מה שאני רוצה להוריד (KB2633952) וברגע שאני משנה את השפה של מערכת ההפעלה לעברית אני שוב נתקל בעמוד הקודם שהייתי בו שמבקש ממני לעבור אימות, אני שוב לוחץ על אימות והוא שוב מפנה אותי ל Download Center וככה למעשה אני תקוע בלופ מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יודע איך? בנוסף: האם זה עדיף על תוכנה יעודית? ואם לא איזה תוכנה הכי מומלצת ותומכת בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חברים סיוע דחוף במחשב לאחר הלאת מערכת הפעלה WIN98 מתקבל הודעת שגיעה כר"מ MEMORY ACCESS VIOLATION IN MODALE KERNEL 32 AT 5892:92299964 מי יודע להגיד לי מה המשמעות ומה לעשות תודה חברים רא
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות הקצאת זכרון חדשה בווינדוס עשר, שכן C קטן מדי בעוד D ענק בלי סיבה. האופציה הבסיסית בmanagment , לא נותנת לי להרחיב את c משום מה. איך פותרים את זה , עדיף בלי לאתחל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אלחוטית ואני לא מוצא את המחשב השני ברשימה של ההתחברות לשולחן עבודה מרוחק (וינדוס XP) איך מוסיפים את המחשב השני לרשימה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
WIN XP SP2 הודעת שגיאה שכל פעם שאני לוחץ עלי אז היא אומרת שנשארו לי 10 שניות לסגירת החלונות>לוחץ> 9 שניות>לוחץ וכו' למה זה? זה קורה סתם ככה פתאום באמתע גלישה תמימה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, מחפש דרך או תוכנה שתנעל או תעלים את לוח הבקרה, כדי ששאר המשתמשים במחשב לא יוכלו להיכנס או לשנות שם. לא מעוניין לעבוד בשיטה של יוזרים.... :-\ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי חלונות 7. לרוב אין לי בעיה עם עידכונים ומתקין אותם, אבל לאחרונה יש את העידכונים Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 update וגם user mode לויסטה ו7. מאחר שמדובר בליבה של מערכת ההפעלה אני יותר מודאג ממה שיקרה אם זה יותקן ותהיה בעיה כלשהי והקרנל לא יהיה בסדר. יש לציין גם שבמחשב אחד שלי זה מופיע בעידכונים ה important ובשני בכלל ב optional. שאלה ראשונה - האם להתקין את הנ"ל? או שסיכויים לבעיה פוטנציאלית מקטינים מאוד את הכדאיות? שאלה שנייה - מה אתם עושים בדרך כלל - שמים את ה update במצב אוטומטי שיוריד ויתקין את כל העידכונים שקיימים - או עושים את זה באופן ידני ובודקים טוב יותר מה אתם רוצים וממה אתם חוששים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דוד שלי נמצא בחו"ל ואין לו גישה לדיסק של XP. האם יש משהו שיכול לפתור לו ת'בעיה?? הכוונה לשפה עצמה, ז"א שיוכל לכתוב וזה לא לשפה של ה-WINDOWS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-