Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במהלך העברת קבצים מצורפים לא ניתן להשאר בקובץ הרצוי ונדרש לעשות בכל פעם מחדש את כל המהלך. ב win xp לא הייתה בעייה כזו
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
המערכת באנגלית הכל באנגלית התקנתי רק איזה דרייבר של אלחוט בעברית וזה נהפך בכל מקרה הסרתי אותו אני לא מצליח להחזיר את זה הנה תמונה http://img361.imageshack.us/img361/5616/problemjo0.jpg הכל פשוט נהפך צד! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם אפשר לצרף קובץ mp3 למצגת או שרק קובץ wav אפשר? כי כאני עושה הוסף צליל ובוחר קובץ mp3 הוא לא נותן ואומר לי: "ל power point אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל track.mp3 . ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav . וכי תצורת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך". ואם כן אפשר אז מה זה תצורת הקול ואיך אפשר להגדיר/לשנות אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי windows xpפיראטי ובגלל זה אני לא מצליח להתקין את הservice pack 1 יש אולי איזה דרך לעקוף את זה ולהתקין סרוויס פאק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בכל פורום מחשבים שואלים לפחות פעם ביום שאלות מהסוג: "האם שווה לי להתקין ויסטה..?" או "האם ויסטה יפעל לי טוב על המחשב..?" אז כך... אני התקנתי את חלונות ויסטה והרי התשובות. ברשותי מחשב חלש ביותר.... שקניתי אותו לפני ארבע וחצי שנים ולאחרונה הוספתי לו כרטיס מסך יותר טוב יחסית לקודם והרחבתי גם את הזכרון. והרי המפרט: פנטיום 1.7 512mb ddr266 ATI 9550 256mb 128bit ועוד דברים שלא רלוונטיים כל כך... בקיצור VISTA PREMIUM פעלה מצויין כאשר הפעלתי את התכונות הגרפיות של ויסטה כאשר לא הרצתי שום תוכנית המשאבים היו על 60% מהגרפיקה לא התלהבתי יותר מדי... סה"כ לא הלהיב אותי יותר מדי ... כנראה שציפיתי ליותר מזה ואני די מבסוט מהXP אבל שלא תבינו לא נכון כאשר תצא הגרסה הסופית אני אשתמש בה ללא ספ…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות את גופן העיברית שWIN XP משתמש בו ניסיתי להתקין את העיברית מחדש אבל או לא מאפשר לי להסיר את ההתקנה האם יש דרך להחליט ל WIN XP איזה גופן להשתמש או לפחות להחזיר אותו למצב הקודם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ויסטה אולטימייט ומשום מה הוא לא קורא לי את הכרטיס מסך החיצוני גיפורס 7300 במקום זה הוא מראה לי התקן סטנדרתי. התקנתי את הדרייבר של הגיפורס ועדין אותו דבר אני אובד עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי מחשב נייד חדש של לנובו עם ווינדוס ויסטה בייסיק. מכיוון שאיני מורגל לווינדוס החדש החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס xp (דיסק מקורי ד"א). כנראה שהדיסק היה דפוק מכיוון שבזמן התקנת ווינדוס קפצו חלונות שגיאה שהצהירו על בעיה בהעתקת קבצים מסויימים. לא הצלחתי לפתור את הבעיה לכן נאלצתי להורות להתקנה להמשיך בלי הקבצים הנ"ל. לאחר שהותקן הווינדוס הכנסתי את הדיסק שוב בכדי לתקן (repair) את מה שלא הותקן. לאחר שגיאות חוזרות ונשנות נאלצתי לפרמט שוב, ובזמן טעינת הקבצים מהדיסק קפץ לו מסך כחול נחמד ומפחיד שהכריז שעקב בעיה בהתקנה הוא נאלץ להעיף אותי בחזרה לשום מקום.... בכל מקרה, לאחר החלפת הדיסק יש לי בעיה כזאת: אם אני מחליט לתת לדיסק לעלות, מתחילה טעינת הקבצים של…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? הדפדן הוא אינטרנט אקספלורר 7.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-