Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קיצור פתאום הייתה הודעה שהיה רשום שם שצריך להפעיל את המחשב מחדש טוב אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא לא עובד !!!! זהו תעזרו לי בבקשה הא, וזה דחוף!!!(המחשב לא עובד)
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קראתי את כל ההסברים בגוגל,וגם באתר של מייקרוסופט ועדיין אני לא מצליח לקחתי MP3,מהשחורים האלה שהוא גם DOK (אולי זאת הבעיה?) בנפח 512M והתקנתי עליו את המערכת Windows XP - USB Stick Edition בBIOS עשיתי BOOT from usb-cdrom כמו שכתוב (ניסיתי גם את כל האחרים) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אותו שאני מפעיל מהתחלה את המחשב לינק לmicrosoft http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/usb-boot.mspx בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בכל פורום מחשבים שואלים לפחות פעם ביום שאלות מהסוג: "האם שווה לי להתקין ויסטה..?" או "האם ויסטה יפעל לי טוב על המחשב..?" אז כך... אני התקנתי את חלונות ויסטה והרי התשובות. ברשותי מחשב חלש ביותר.... שקניתי אותו לפני ארבע וחצי שנים ולאחרונה הוספתי לו כרטיס מסך יותר טוב יחסית לקודם והרחבתי גם את הזכרון. והרי המפרט: פנטיום 1.7 512mb ddr266 ATI 9550 256mb 128bit ועוד דברים שלא רלוונטיים כל כך... בקיצור VISTA PREMIUM פעלה מצויין כאשר הפעלתי את התכונות הגרפיות של ויסטה כאשר לא הרצתי שום תוכנית המשאבים היו על 60% מהגרפיקה לא התלהבתי יותר מדי... סה"כ לא הלהיב אותי יותר מדי ... כנראה שציפיתי ליותר מזה ואני די מבסוט מהXP אבל שלא תבינו לא נכון כאשר תצא הגרסה הסופית אני אשתמש בה ללא ספ…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, בגלל שהרמקולים שלי רוב הזמן על ווליום גבוה ואני משנה את העוצמה דרך הנגן, אז קורה לי הרבה שהצלילים של XP נשמעים ממש חזק ומקפיצים לי ת'צורה.. איך אפשר להנמיך את זה? או אפילו לבטל לגמרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש כמו שאתם רואים במפרט כל פעם שאני מפעיל את המחשב הכל עובד מצויין אין שום בעיות אבל כשאני עושה כיבוי למחשב (רק כיבוי לא ריסאט) לוקח לו זמן קצת...ואז הוא מעלה מסך כחול שעיקר הבעיה מה שרשום שם זה bugcode_usb_driver ואז המחשב נתקע ואני לא יכול לכבות את המחשב הדרך היחידה לכבות אותו זה ללחוץ על ריסאט ואז לעשות כיבוי שוב ואז פתאום הוא מתכבה מה הבעיה איך אני פותר אתה חברים יקרים?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן. ממש ככה - כשאני נכנס ל"my computer" אני יכול לשוטט בין התיקיות רק ע"י מקש ימני+explore. ( בdouble click עולה לי המסך של open with... עם כל התוכנות שיש לי במחשב. ) מישהו נתקל בזה פעם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום , יש לי סרט HD בסיומת של MKV הסרט בנוי מפס קול עברית ואנגלית. אם אני מריץ אותו רגיל אני שומע אך ורק באנגלית ולא מצליח לשנות לעברית. אם אני מריץ אותו תחת media center הוא משמיע לי את שני פסי הקול במקביל. אציין שתחת WIN XP media player 11 אני מצליח לכוון את פס הקול וגם את התרגום. איך אני שולט על כך במדיה סנטר?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בצורך לקבל מידע על AD ן (AUDITING אינו בא בחשבון) אני מחפש QUERY אשר יחזיר לי את האובייקט האחרון אשר שונה\נוצר ב-AD אם יש לכם רעיון אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ! פירמטתי לאחרונה את המחשב ובדרך החלטתי שאני מפצל את ההארדיסק לC וD . ההארדיסק הוא 320 ג'יגה: לC הקצאתי 60 ג'יגה ואת השאר לD. אבל משום מה אני רואה רק את C ובגלל זה אני יכול לנצל רק 60 ג'יגה. לדעתי יש איזה שהוא טריק קטן שמסדר את זה וממש לא בראש שלי לפרמט שוב. זה דיי תוקע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה . תודה !!
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-