Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם על מחשב חדש שקיבלתי לפני כמה שבועות התקנתי חלונות 7 64 ביט (מדיסק התקנה). לפני כשבוע ראיתי שישנה מחיצה קטנה של כ 100 מגהבייט בתחילת הדיסק הראשון. משום מה מחקתי אותה (השטח שלה נשאר אך הוא מוגדר כ unallocated). המחשב ממשיך לפעול כרגיל. היום עלה בדעתי שאולי המחיצה היא חלק מהתקנת המערכת ויתכן ועשיתי נזק למערכת ההפעלה בכך שהסרתי אותה. האם זה נכון? אם כך מה הנזק ומה ההשלכות העתידיות ? האם במקרה והתוכן במחיצה חיוני האם ניתן להחזירו מבלי לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות ? אריה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם אני מקצה במחשב החדש שלי 60GB רק לויסטה ולProgram Files זה יספיק או שויסטה דורשת יותר?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני רוצה לחלק מחיצות באופן אופטימלי ע"י תכנה לחילוק מחיצות כלשהי. יש לי מערכת הפעלה אחת ו- 70 GB זיכרון. האם OFFICE ואנטי-וירוס חייב להיות במחיצה עם מערכת ההפעלה ? האם עלי לשמור מקום רזרבי בכל מחיצה, ואם כן של כמה GB? האם זה נכון שיש להקצות מחיצה ריקה של 2GB ? האם יש מדריך כלשהו לחלוקה למחיצות וטיפים חשובים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לעשות אם יש לי הרדיסק אחד של 80GB? לעשות מחיצה של C קטנה ובה ה WINDOWS כל התוכנות הפשוטות ועוד מחיצה D גדולה שבה יש משחקים שירים וכל השאר, או שמא עדיף להשאיר הכל על מחיצה אחת?? (בשיטה הראשונה היתרון הוא שאם צריך לעשות FORMAT לא אובד כל המידע, ובשיטה השנייה המחשב יותר מהיר, לדוגמא שאני פותח רארים ב D אז אחרי סיום הכיווץ הוא מעתיק מ D ל C דבר שגוזל עוד זמן ולא היה קורה אם הכל היה מחיצה אחת...) מה אתם אומרים?
-
- 36 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אחרי שעשיתי העתקה בין הארדיסק להארדיסק בעזרת norton ghost המחיצה של ה- System reserved גדלה מ-100 מגה ל-540 מגה. אני חושב גם שבתחילת התהליך, התוכנה רשמה משהו על כונן שיהפוך מ-100 ל-540 אבל לא ידעתי ממש במה מדובר והמשכתי הלאה. לא שה-500 מגה האלה כאלה קריטיים אבל מעניין אותי לדעת למה המחיצה גדלה? האם היא בכלל הכרחית? והאם אפשר להחזיר אותה ל-100 מגה או למחוק אותה בכלל? נ.ב. יש ב"ניהול דיסקים" אפשרות של "כיווץ אמצעי אחסון" אבל לא נראה שזה שינה משהו...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בדיסק קשיח ישן כמה קבצים מקולקלים עם שמות שמכילים תווים לא חוקיים. אני רוצה למחוק את הקבצים האלה, אבל Windows נותן לי הודעת שגיאה במחיקת קובץ: "אין אפשרות למחוק את קובץ: שגיאת מערכת קבצים (1026)." איך אפשר למחוק את הקבצים האלה?
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, המערכת הפעלה הראשית שלי היא XP. ויש לי גם Vista על מחיצה אחרת, שנמצאת על הארדיסק אחר. אני רוצה למחוק את הויסטה דרך ה-XP, מבלי לפרמט. או לפחות למחוק כמה שפחות. מה אתם ממליצים? תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווז מחדש בלי לפרמט את המחשב בנסיון למחוק את התיקיה של הווינדווז הישן שני הקבצים הנ"ל ממאנים להימחק מישהוא יודע איך למחק אותם ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה לפני מספר ימים איזו תוכנה מעצבנת השתלטה לי על המחשב ושינתה לי את דרף הבית לכתובת הזאת res://myopg.dll/index.html#96676 כאשר אני פותח את IE היא יוצרת לעצמה גם שני קבצי EXE ברגע שאני מוחק אותם מהמחשב היא יוצרת חדשים עשיתי עם נורטון סריקה מלאה מחקתי את הכל שניתי חזרה את דף הבית לBLANK אבל עדיין כל פעם זה חוזר מישהו נתקל בזה יודע איך למחוק את זה ? נ.ב באתר של נורטון היה רשום לגבי זה וכניסה לREGEDIT נכנסתי אבל הערכים שהיו רשומים באתר ושצריך למחוק אותם לא נמצאים שם מקווה שתוכלו לעזור לי להסיר את הדבר המעצבן הזה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שני יוזרים ואני רוצה למחוק אחד, זה אפשרי? כי אני לא מוצא את האפשרות הזאת....
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-