עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי מספר מחשבי XP שמחוברים ל ROUTER.... ברצוני לכבות מחשב מסויים דרך הרשת - דרך מחשב אחר ( עליו אני נמצא רוב הזמן ) - ידוע לי מה הפעולות שצריך לעשות - הבעייה היא דרך ההגדרה של הUSER שלי כ ADMINISTRATOR במחשבים האחרים ( או יותר נכון - חוסר ההגדרה - כי כל פעולה שאני מנסה - XP צועק שאין לי הרשאות - ACCESS IS DENIED וכול'...- ) לגבי ההגדרות - יש לי USER זהה בכל המחשבים - ובכולם אותה סיסמה - וכולם USERים ברמת ADMIN - זה לא מספיק? האם צריך להכנס בUSER של הADMINISTRATOR לשם כך? האם יש להגדיר פרופיל רשת דרך הגדרות משתמשים? - אם כן - כיצד? באתר של מיקרוסופט לא מצאתי ישועה וגם לא בחיפוש בTHREAים באתר... בתודה מראש - MEK

2. התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני צריך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש. האם אפשר להשתמש במערכת הפעלה שניתנת חינם ברשת - אני חשבתי להשתמש ב xp או שכדאי להשתמש בווינדוז 7 או פשוט לקנות מערכת הפעלה חדשה. תוכלו גם לומר לי אילו תוכנות יש להתקין בפעם הראשונה במחשב לפני שמשתמשים בו . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במחשב ויש בו WIN7 (פעם ראשונה שלי איתו). הורדתי משחקים ולאחר התקנה שלהם מופיע לי הערה שחסר לי קובץ DLL בשביל להפעיל את המשחק / תוכנה. אני אתן דוגמא: XLIVE.DLL שמתי אותו בתוך תיקייה C:\Windows\System32 האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה לכולם!

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. אהלן. כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה. מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון? תודה רבה מראש..! [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roll,

קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  8. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  9. שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. יש לי בעיה במשחב ואני אל מצליח לאתר אותה שבגללה הוא עושה ריסטרטים פתאומייים ואפשר בהגדרות לעשות שבעת קריסת המערכת ישמר קובץ שמכתוב בו מה מקור הבעיה ואני אל יודע איפה הוא שנמר.... תדוה רבה מראש, ניר.

11. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by Oren_a,

אהלן, יש לי XP SP2 PRO באנגלית. שאלה ראשונה - אני אחרי פורמט והתקנתי משחק שלפני הפורמט עבד, ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי הודעת שלח\אל תשלח.. חשבתי שזה קשור בdirectX.. השאלה שלי היא איך בודקים איזה גרסא יש לי? אם בכלל?.. התקנתי EVEREST וזה לא מופיע שם שאלה שניה- מה הגרסא האחרונה שיצאה לXP ומאיפה אני מוריד אותה?... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by coldfire1312,

שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by ziv0798,

יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 100BATISTA,

היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by tavor21,

היי עשיתי פורמט ועכשיו כאשר אני מתקין את הוינדוס . ההתקנה נתקעת לי ב94 ואני לא יודע מה לעשות ?? תעזרו לי ?????בבקה אני נואש

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by אבי11,

מערכת הפעלה אקס פי פרו בכל פעם אחרי שהמחשב היה בהמתנה ושומר המסך נכנס לפעולה - יש צורך להקיש מחדש את הסיסמא האם יש פתרון לכך מלבד ביטול שומר המסך? תשובות רציניות יתקבלו בתודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE ורציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה מסוימת באמצעות סיסמא דרך הWINDOWS עצמה ולא באמצעות תוכנה צד שלישי אשמח לתגובה תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  24. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate עם 4 ג'יגה זיכרון, לפני שנתיים, כאשר רכשתי את המחשב, לא חשבתי שאזדקק ליותר מכך. כעת אני נוכח לגלות ש- 3.25 ג'יגה זיכרון שמערכת ההפעלה מזהה, אינם מספיקים. כעת רכשתי 4 ג'יגה נוספים אותם אתקין ב- 2 הסלוטים הפנויים בלוח אם. אני מעוניין לקנות Windows 7 64bit Ultimate ולשדרג את מערכת ההפעלה ללא פירמוט, מאחר ואיני מעוניין לאבד חומר חשוב / הגדרות / שמירות של משחקים / להתקין את כל התוכנות מחדש / לגבות DB של תוכנות שונות וכו'... ידוע לי כי תמיד עדיפה התקנה נקיה על פני שידרוג, אך רציתי להיות בטוח - כאשר אשדרג, כל ההגדרות ישארו אותו דבר ולא אתקל בבעיות מיוחדות. אשמח לשמוע. רב תודות, אורן.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by stalbetman,

שלום רב, האם קיימת אפשרות להכין bootable cd לדיסק התקנה של אקס פי? אם כן מה הדרך, כיוון שאני מנסה להתקין את האקס פי הוא לא מאפשר לי כי אין bootable. אני מנסה ככה: שם את הדיסק של אקס פי מפעיל את המחשב מחדש, ומחכה שהוא "יקרא אותו" ואז יפעיל לי מן חלון כחול של הפרמוט וההתקנה, אבל שכנראה בגלל שאין bootable cd הוא לא עושה זאת, יש דרך לעשות? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.